X

Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat

de null

Documentația juridică strânsă de-a lungul a 5 ani de zile de luptă împotriva documentelor cu CNP

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

buletin-de-identitateDl. inginer Gabriel Barbir a pus la dispoziție pentru cititorii care vor să inițieze o astfel de luptă, toate documentele ce au fost făcute între anii 2013 și 2016, precum și indicații despre pașii ce
trebuie făcuți, pentru a nu face greșeli de procedură, cum a făcut domnia sa, fapt pentru care instanțele din România i-au tot respins cererile. Dacă din punct de vedere al neconstituționalității impunerii CNP-ului în acte, d-l Barbir ar fi avut câștig de cauză, iată că ițele justiției (omenești) s-au încurcat când a fost vorba de procedura juridică, ultima cerere (o vedeți mai jos) fiind respinsă și nici măcar nu a fost comunicată această decizie direct d-lui inginer, ci doar părții adverse, Serviciul public Comunitar local de Evidență a Persoanelor, Vatra Dornei. Mai jos aveți peste 240 de pagini de cereri, declarații, comunicări etc. Mulțumim d-l inginer pentru încredere și nădăjduim că această luptă va fi o izbândă, căci este partea nevăzută a icebergului documentelor cu cip, împotriva căruia ne luptăm cu toții! Pentru alte întrebări și indicații aveți în documentele de mai jos și nr. de tel al domniei sale, pentru care și-a dat acordul și totodată și-a exprimat disponibilitatea de a oferi indicații celor interesați. Avem rugămintea să nu deranjați decât după ce ați parcurs toată dcumentația și doar în cazul în care vreți să duceți o astfel de luptă. Obiectivul este să se formeze un grup decis să câștige această luptă, mai ales că legislația este de partea noastră (până nu o schimbă). Doamne, ajută!

Cerere documente fara CNP

Documentatie Anti CNP Continuare

Ultimul document aparut pe net in aceasta chestiune a fost recursul/ scrisoare deschisa pe care l-am inaintat ICCJ la data de 26.02.2016 (la trei zile de la infatisarea ICCJ cand fara motiv mi s-a respins cererea).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3Pagina următoare

9 comentarii

  1. Amin! Doamne ajută! Să mărturisim împotriva numărului fiarei-număr de om!
    Dumnezeu să îi întărească pe cât mai mulți să se alăture luptei împotriva fiarei satanice, urmând mărturisirea domnului Gabriel Barbir!

  2. Sa ne-ajute Dumnezeu pe toti sa reusim, sa scapam de acest CNP spurcat,sa devenim persoane suverane si nu sclavi ai sistemului papusaresc.

  3. Domnul de mai sus ar putea sa-si ceara de la starea civila certificatul de nascut viu pe baza caruia i s-a dat cnp-ul prin frauda si inselaciune.
    Pentru mai multe informatii poate accesa pagina de fb a lui Mariusgabriel Burebista sau pe Google – fiinte suverane.
    P.S. Singura solutie este asta; “sistemul” nu-i va da niciodata libertatea daca nu stie cum sa si-o ceara. Sistemul exact pentru asta a fost creat, ca sa inrobeasca, iar curtile de judecata se supun aceluiasi sistem instaurat de Papa dupa 1700..( Bolele Papale )
    Dumnezeu sa va ajute !

  4. Fratilor tre sa facem ceva sa fim liberi. Pamantul e al nostru si noi suntem ai pamantului….nu vrem cnp…

  5. Va rog sa vizionati Ingerul Digital si o sa observati ca isiruirea de 5 numere si o piramida care reprezinta sexul este forma primara prin care I.B.M insemna cu numarul 666 oamenii inca din timpul celui de al doilea razboi mondial . Cardurile de indentitate au acest numar trecut in partea dreapta linga poza . Numerele actuale de la masini au acest format , litera A este echivalent cu 6 , B-12 si tot asa . Va puteti afla singuri numarul primit. Eu am optat pentru carte provizorie dar nu pot iesi din tara. Doamne ajuta.

  6. Trebuie facut ceva imediat sa scapam de acest CNP care chiar este radacina raului.Doresc sa ne strangem mai multi pentru a avea succes.
    Multumesc.
    0785946491

  7. Vorbiți aici despre CNP.
    Cei cu acest CNP?
    Există cetățeni ai acestei țări, care încă mai sunt în viață și care s-au născut fără CNP.
    De fapt, toți ne naștem fără CNP.
    Dar asta este altă problemă.
    Obligat, forțat, la acea vreme, ni s-a pus tuturor pe “frunte” CNP-ul.
    Ne-au “înmatriculat”.
    Vă întreb pe voi, cei ce citiți acest mesaj, la ce îmi trebuia mie, până să fiu obligat să-l am, acest CNP?
    Cum am putut să trăiesc, atâția ani, fără să am un CNP?
    Cum am putut să merg la medic, să fiu angajat, să cumpăr ori să vând și să legalizez documente cu toate că nu aveam CNP?
    Acum îl am.
    Nu am putut să mă feresc.
    Vă întreb.
    Pe cine ajută, de fapt, existența CNP-ului?
    Că pe mine nu mă “încălzește” cu nimic dacă îl am ori ba.
    Aaaa, nu pot dovedi că exist, cu acte în regulă?
    Păi ce, ești chior?
    Nu mă vezi?
    Nu există un document, certificatul de naștere, care spune cine sunt, cine îmi sunt părinții, când și unde m-am născut?
    Nu există un certificat al născutului viu, pentru fiecare dintre noi, reținut prin înșelăciune, de structurile din fiecare primărie, care se ocupă cu evidența persoanei, prin care se adeverește că ești o ființă vie și nu un număr, un CNP?
    Rostul CNP-ului este de a ne ține sub control.
    Tot ce va ține de controlul absolut asupra individului va fi dus la paroxism.
    Asta ne așteaptă.
    Din păcate, prea puțini conștientizează aceste pericole care ne așteaptă.
    Poate, unii mai indulgenți, ne vor considera, pe cei care gândim altfel, săriți după fix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button