X

VIDEO integral: Trimișii ierarhului eretic Teofan Savu persecută comunitatea ORTODOXĂ de la Rădeni

de null

Pe 9 februarie 2017, în jurul orei 7.30, la Schitul Rădeni s-a prezentat protopopul de Târgu Neamţ, însoţit de câţiva preoţi, unul dintre ei din judeţul Botoşani. Peste aproximativ o jumătate de oră au apărut organele de menţinere a ordinii, mai precis câţiva poliţişti din localităţile învecinate. Cu ei a venit şi stareţul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, însoţit la rândul său de câţiva jandarmi. Citiți mai multe aici.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. CUM SA NU FII ANTIHRISTIC IN ACESTE VREMURI:

  – NU LAUDA ECUMENISMUL
  – NU STA IN COMUNIUNE CU ECUMENISTII
  – NU STA FARA DUHOVNIC NEECUMENIST
  – FII SMERIT, MODEST SI SINCER
  – TINE SOBOARELE SFINTILOR PARINTI SI TOATE DOGMATISIRILE LOR
  – DACA ESTI PREOT ASTEAPTA-L PE EPSICOPUL TAU SA SE INTOARCA DIN EREZIA ECUMENISMULUI, DUPA CARE REINTRA IN LEGATURA CU EL
  – DACA ESTI MIREAN PLEACA DE LA DUHOVNICUL ECUMENIST
  – ROAGA-TE SI PENTRU CEI CREDINCIOSI SI PENTRU CEI NECREDINCIOSI
  – NU FACE NICIO FAPTA DE VIOLENTA FATA DE VREUN OM SAU DE VREO INSTITUTIE
  – NU SOCOTI SFINTI PE CEI CE NU SUNT RECUNOSCUTI CA SFINTI
  – PUNE ACCENTUL PE SFANTA IMPARTASANIE, NU PE DUHOVNICII VII SAU RAPOSATI
  – TINE LEGATURA MAI DES CU DUHOVNICUL TAU, MACAR PRIN TELEFON, DAR VIZITEAZA-L ORI DE CATE ORI POTI
  – NU MAI ASCULTA DE PROȘTII CARE-TI SPUN CA ESTI SCHIZMATIC DACA FUGI DE EREZIE SI DE ERETICI
  – URMEAZA-TI DUHOVNICUL CHIAR DACA TINE CALENDARUL VECHI (PATRISTIC) SAU NOU
  – NU INTRA IN STRUCTURI BISERICESTI CARE SE INTITULEAZA ORTODOXE, DACA NU STII BINE SITUATIA LOR CANONICA SI SUCCESIUNEA LOR APOSTOLICA
  – NU TE APROPIA DE CREDINTA PAGANESCA PAPAISTASA, SAU PROTESTANTA, SAU NEOPROTESTANTA
  – NU SIMPATIZA ALTE PAGANISME, NEW AGE-ISME, ORIENTALISME, ASTROLOGIA, ASTRONOMIA MODERNA, UMANISMUL, TV-UL, CONSUMERISMUL.

  DACA FACI ACESTEA, AFLA CA NU ESTI ANTIHRISTIC, NU ESTI IN AFARA LUI HRISTOS SI IN AFARA BISERICII SALE SFINTE!

 2. Dl Hariton trebuia sa vina cu actul de proprietate, cu executorul judecatoresc si cu hotararea de evacuare. Altfel…a venit sa joace table! Daca nu este patriarhul proprietar, sau mitropolitul, sau Hariton sau Gheorghe Florea, nu stiu ce vizita a fost aceasta! Eu cred ca unii sunt prea odihniti, si de prea odihniti pun la cele tulburarea altora. Dar fiti legisti si nu violentati niciodata pe nimeni caci Hristos este NU DOAR CU VOI, CI CHIAR IN VOI, MARTURISITORILOR!

  SI INCA CEVA: NU VA LUATI NICIODATA DUPA PROSTI… PROSTII SUNT MAI NEMERNICI DECAT ORBII !!!

 3. Dupa cum vezi Canonul 15 clarifică: CARE DESPARTIRE NU ESTE SCHISMA? Deci canonul 15 este o adaugire, o completare la canonul 13. Intrucat parintele Pamvo de la Radeni nu a osandit pe mitr. Teofan pentru oarecare vinovatie de ordin lumesc, ci pentru oare­care eres osândit de sfintele sinoade sau de Parinti, dupa cum spune partea a II-a a Canonului 15, atunci parintele Pamvo ei nu a osândit pe episcopi, ci pe pseudoepiscopi si pe pseudoînvatatori si nu a rupt cu schisma unitatea Bisericii, ci s-a silit sa izbaveasca Biserica de schisme si de dezbinari. Prin urmare, ceea ce incearca sa faca staretul man. Petru Vodă, Hariton Negrea, se numește persecuție, inchizitie, prigoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button