X

TUPEU MAXIM: Homosexualii care au furat copiii lui Florin Barbu i-au trimis o scrisoare în care se laudă ce buni părinți sunt ei

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Florin Barbu a postat un mesaj tulburător, o scrisoare de la cuplul gay care i-au luat în adopție copiii ”confiscați” de serviciile sociale britanice.

Astăzi am primit scrisoare de la copiii mei. Văzând acel plic mare cu adresa celor de la Social Services am deschis scrisoarea cu mâinile tremurând de emoție,când am văzut desenele copiilor mei lacrimile au început să curgă neîncetat. Apoi când mi-am revenit am constatat cu tristețe că desenul e tras la xerox și nu e nici măcar cel original desenat de mânuțele copiilor și acele foi nu sunt cele originale. Scrisoarea este scrisă de cei care au copiii,e foarte scurtă nu conține poze cu ei și nu scrie Diana personal decât că mă iubește și Andy că îi e dor de mine. Probabil așteptările mele sunt prea mari pentru ei, doream 10 foi în care copiii să îmi scrie ce fac și multe poze. Voi cei care aveți copiii mei vedeți durerea mea și a copiilor mei zi de zi și mă întreb de ce nu doriți să faceți mai mult să mă lăsați să îi văd, să mă lăsați să vorbesc cu ei la telefon….până voi câștiga la CEDO sau bunul Dumnezeu va va înmuia inimile să îmi dați copiii înapoi. Dumnezeu să vă lumineze gândurile și sufletele. Doamne Ajută.   Această e scrisoarea tradusă în limba Română.

Sperăm că această scrisoare să te găsească bine din nou. Diana și Andy au avut un an bun și au făcut mari progrese. Au  început școală la începutul lui septembrie și au fost foarte fericiți să își reîntâlnească colegii după lunga vacanță de vară. Diana are acum ceva mai multe teme după școală, inclusiv cititul zilnic, scrisul și teme la matematică o data pe săptămâna. Andy trebuie de asemenea să citească zilnic câte puțin și are o scurtă temă de scris o dată pe săptămâna care îl bucură. De asemenea se bucură de timpul de rugăciune la școală. Diana crește și este sănătoasă. Merge la dentist de 2 ori pe an că să îi monitorizeze cariile care sunt tratate. Andy de asemenea este sănătos și crește  bine. Am vizitat litoralul englez pe perioadă verii și Diana și Andy au avut clipe minunate. Au petrecut un timp la o fermă într-o excursie, și le-a plăcut la nebunie să observe caprele și alte animale. Diana poate acum să înoate, iar lui Andy îi place la nebunie să petreacă timp la piscină cu un “taitel” care să îl ajute să plutească. Diana încă urmează cursuri de dans modern pe care le adoră. Andy încă se bucură să se joace cu mașinuțele și adoră să se plimbe cu bicicletă și să meargă cu scuterul la școală. Copiii au acum un album cu fotografii cu tine. Este mereu alături de patul lor și îl privesc frecvent singuri sau cu noi. Vorbim deschis despre trecutul lor și este mereu un loc mare pentru tine în inima lor. Diana și Andy sunt în siguranță și fericiți, iar noi vom face mereu ce putem mai bine pentru ei.

Vă reamintim faptul că Barbu se stabilise în Marea Britanie împreună cu soția sa, Claudia Racolța. Împreună au doi copii, Diana, acum în vârstă de 9 ani, și Andy, de 6 ani. În 2014 copiii au fost ridicați de asistenții sociali. După doi ani de procese – în care, la un moment dat, se cerea chiar arestarea tatălui natural – copiii au fost pierduți definitiv și dați în adopție unui cuplu gay din Marea Britanie. Acum, Florin Barbu își îndreaptă ultimele speranțe către CEDO. Un amănunt interesant este că statul român a fost acuzat de un judecător englez că a stat impasibil timp de doi ani, în ceea ce privește acest caz.

Citiți povestea lui pe FlorinBarbu.info

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Cititi romanilor si va ingroziti, ia mai ziceti ca dincolo e lapte si miere, duceti-va acolo cu copii sa vedeti cum e sa ramaneti fara, o sa va integreze sa i educati ca ei, fara o palma folositoare , si o sa creasca rasfatatii si rai ca draci.
  Oricat ar fii tara asta rupta in fund, totusi exista libertate mai mare ca dincolo, unde sunt sub obiedienta political corect , noul marxism.

 2. Occidentul judeca cu 2 masuri. Pt musulmani nu se aplica aceleasi reguli. Isi educa copiii sa devina kamikaze si nu observa nimeni nimic rau, iar pe ai tai ii trimite la balamuc. In mintea romanului biciuit de saracie, incultura, deznadejde, tot ce conteaza sunt autostrazile lor si bucata de paine amara pe care le-o ofera ca unor iobagi. Se pierde pe drum esenta acestui razboi: exterminarea. Noi nu am exterminat in Romania ca minunatii occidentali la Auschwitz, Guantanamo, etc. Nu avem cultura abuzului la scara nationala. Poate daca ne faceam si noi un lagar pentru straini ne-am fi pazit astazi granitele ca nemtii si americanii.
  Pana sa izbucneasca razboiul din Siria, Romania era pe locul 2 in lume dupa chinezi ca numar de imigranti raportat la nr. populatiei. Ba mai mult, fiind in majoritate tineri cei care au plecat si s-au stabilit in strainatate cifrele se dubleaza, tripleaza, pentru ca batranii romani nu mai fac copii si nu au putere sa mai construiasca ceva in tara. In afara de firme pt pompe funebre nu mai gasesti nici un loc de munca la tara (poate doar videochat). Ba mai mult, statul iti ofera “ajutor” (ce sinistru) de inmormantare ca sa pleci “dincolo” fara emotii. Practic valorezi mai mult mort decat viu si neplatitor de taxe.
  Paine si circ fratilor !

  1. Trist, dar adevărat! Pare că ne lamentăm, dar nu e așa. Trăim niște vremuri în care parcă s-a dat startul la un concurs de cel mai ingenios paradox sau cea mai mare aberație. Parcă nici o hotărâre nu mai are logica, tot ce se întreprinde e din ce in ce mai complicat, mai inutil și mai pe dos decât ar fi normal. Nu mai știu nici eu, în aceste condiții, dacă mai sunt normală. Nu știu nici măcar dacă toate astea mi se pare că sunt așa cum le-am prezentat sau chiar sunt!

 3. Ar fi bine să meargă la un psiholog să-i interpreteze acele desene. Desigur, care cunoaşte şi pricepe în testele cu desene.

 4. Să mai așteptăm ceva de la Statul Român e vânare de vânt. Statul Român nu mai are Dumnezeu.
  Cei de la conducerea lui nu sunt ai noștri sau noi toți nu suntem ai lui, ei servesc pe oricine altcineva dar nu pe români, Biserica Ortodoxa Română s-a lepădat de Hristos în Creta, ne-a vândut stăpânilor lumii pentru un loc călduț și aurit, dar atât de efemer, în frunte cu marele alb ecumenist, care ce știe el ce e durerea de a fi părinte de copii, ce știe el că în țara asta e atâta nedreptate și suferință!
  Cei care ne conduc, ne conduc intr-o direcție de pierzanie (și politic, și social, și religios) și nu avem decât să ne căutăm singuri dreptatea, aici sau aiurea, și nu ne rămâne decât să ne rugăm singuri ca Harul Duhului Sfânt să nu plece de la noi, ca să ne putem crește copiii în pace acasă și nu aiurea! Să ne rugăm (cu adevărat, nu doar retoric), să fim mai uniti, să ne prețuim pe noi și unii pe alții ca să avem viitor! Este umila mea părere. Vă iubesc dragi români, oriunde ați fi!

 5. Imi pare sincer sincer foarte rau dar cred ca nimic nu e intamplator poate e pedeapsa de la Dumnezeu fata dei cei doi parinti poate nu.

  Ideea e ca trebuie sa faca ceva urgent si cu cat asteapta o solutie de la CEDO e deja prea tarziu.

  Cred ca nici nu stie unde se afla copii lui ce adresa ce oras ca putea face ceva chiar daca era ilegal in ochii statului apostat.

  Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa ceva !!!
  SA IA AMINTE LUMEA CARE CONSIDERA O VIATA IN VEST CA FIIND O OPTIUNE PE TERMEN LUNG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button