X

Premierul Japoniei in vizita oficiala la Casa Alba

de null
Trump Abe
Foto: http://www. telegraph.co.uk/news/2017/02/10/donald-trump-calls-travel-ban-verdict-disgraceful-having-vowed/

Președintele american și premierul japonez în acest sfârșit de săptămână vor discuta despre relațiile de viitor jucând golf la vila din Mar-a-Lago.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele SUA, Donald Trump și premierul Japoniei, Shinzo Abe, au plecat în acest week-end spre reședința de la Mar-a-Lago din statul Florida, scrie RIA Novosti.

Vineri, după discuțiile oficiale, conducătorii celor două țări au părăsit Casa Albă cu un elicopter militar, care s-a îndreptat spre baza militară Andrews, iar după aceasta cu „bordul numărul unu” au zburat spre Florida.

„Noi vom juca golf împreună. Succesele mele la golf sunt mult mai modeste decât ale lui Trump, însă politica nu se va abate, ținta mea este să obțin cupa”, a declarat Abe pentru jurnaliști.

„Într-o atmosferă mai relaxată, sper că vom găsi timp pentru a discuta cu Donald despre viitorul omenirii, viitorul acestei regiuni, viitorul Japoniei și al Statelor Unite”, a mai precizat Abe.

Reședința de la Mar-a-Lago se află într-un cartier al orașului Palm Beach. Aceasta este construită într-un stil eclectic de lux și a aparținut renumitei femei de afaceri din înalta societate americană, Marjorie Merriweather Post.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button