X

Organismele modificate genetic sunt impuse în Africa distrugând culturile naturale

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Ca răspuns la un articol de propagandă publicat recent într-un ziar local, care promovează vaccinul împotriva virusului Papiloma uman (HPV) ca un remediu viabil pentru a aborda problema înmulțirii alarmante a cazurilor de cancer în țările în curs de dezvoltare din Africa; un cetățean îngrijorat din Rwanda a scris o scrisoare către editor combătând această știre, subliniind faptul că produsele alimentare toxice, și nu o lipsă de vaccinuri, este cauza de la care mulți africani suferă acum. 

Articolul original, scris de către un lider al organizației Gavi, Alianța Vaccinului (Gavi, The Vaccine Alliance – un parteneriat public-privat al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și diferite țări din întreaga lume, care promovează agresiv vaccinurile ca soluție pentru aproape orice) susține că o contributie majoră la înmulțirea cazurilor de cancer în întreaga lume este lipsa de vaccinuri HPV. Cu alte cuvinte, aceasta este un îndemn evident și o propagandă publicitară pentru a vinde mai multe vaccinuri, decât să abordeze cauzele profunde ale problemei.

Una dintre aceste cauze profunde, spune Mwene Kalinda, care a scris o scrisoare editorului ca raspuns la această nerusinată propagandă a vaccinului HPV, este cultivarea  “alimentelor” toxice cu biotehnologie și utilizarea pesticidelor chimice foarte puternice. O mare parte din hrana naturală pe care africanii au consumat-o timp de milenii, precum Kalinda subliniază în mod corect, este înlocuită, în mod activ, cu imitații false numite “alimente” care contribuie, mai mult ca sigur, nu doar la apariția cancerului, ci și la o serie de alte afectiuni cronice de sănătate precum diabetul zaharat și hipertensiunea arterială.

“Suntem ceea ce mâncăm, și ne îndepărtăm de alimentele noastre tradiționale la, ceea ce credem – în mod eronat -, că cele vestice sunt mai de dorit, dar ale căror adevărate consecințe negative le vom sesiza doar când este deja prea târziu,” scrie Kalinda scadalizată.

Vă amintiți de “Revoluția Verde” (Evergreen Revolution) a lui Obama? Aceasta este ceea ce produce înmulțirea cazurilor de cancer în Africa

In articolul original de către Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, care figurează ca un fost ministru de finanțe al Nigeriei, se afirmă că, deoarece oamenii trăiesc mai mult în Africa și în multe alte locuri din țările in curs de dezvoltare din întreaga lume, de aceea cancerul este o consecință pur și simplu inevitabilă. Nu se face nici o mențiune la orice alți factori potențiali care ar putea contribui, precum agricultura toxică, care este o problemă bine cunoscută ca fiind tot mai mare în cadrul Africii.

În timpul primului mandat al președintelui Obama, a existat un impuls major pentru a depărta de metodele tradiționale (naturale) agricultura africană. La fel ca ceea ce s-a întâmplat în India la mijlocul secolului 20: promisiuni de producții mai mari, și implicit venituri mai mari – ademenitorii morcovi suspendați în fața ochilor oricăruia care locuiește în țările în curs de dezvoltare – au fost legate de adoptarea culturile cu organisme modificate genetic (OMG) și a tehnologiilor agrcole cu substanțe chimice.

Dacă ne dăm seama că acest lucru a avut loc în urmă cu mai mult de șapte ani, devine evident că tot acel “progres”, care de atunci a avut loc în acest sens, a condus la niște schimbări drastice în modul în care, alimentele vegetale din Africa,  sunt cultivate – și, în consecință, sănătatea africanilor a cunoscut un evident și constant declin de pe atunci.

În timp ce există și alți factori care contribuie la apariția cancerului, în afară de substanțele chimice folosite în agricultură și falsele produse alimentare modificate genetic, acestea sunt însă  lucrările care se corelează în mod direct cu fenomenul de înmulțire a cazurilor de cancer, despre care scrie Dr. Okonjo-Iweala. Dar, din păcate, el nu face nici un fel de referire la acestea, în schimb el susținând că africanii au nevoie, pur și simplu, de mai multe vaccinuri, care reprezintă o sursă în plus de toxine cauzatoare de cancer.

“Este foarte important să aplicăm principiul precauției în mod deplin, în timp ce reflectăm asupra adoptării publice a unor produse insuficient testate”, îndeamnă Kalinda în scrisoarea sa de răspuns. “Sănătatea publică este mai importantă decât introducerea rapidă a unor tehnologii, ale căror efecte pe termen lung nu au fost cercetate în mod corect pe bază de studii neinfluențate de industrie.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Unul dinte obiectivele Agendei ONU 2030 arată așa:

Obiectivul 02. Eradicarea foametei, dobândirea securităţii alimentare şi a nutriţiei îmbunătăţite şi promovarea agriculturii sustenabile

Traducere: Invadaţi întreaga planetă cu organisme modificate genetic (OMG) şi seminţe brevetate de către Monsanto concomitent cu creşterea utilizării de erbicide mortale sub falsa pretenţie de „creştere a productivităţii” culturilor agricole. Proiectaţi plante modificate genetic pentru sporirea anumitor chimicale din vitamine fără a avea vreo idee despre consecinţele pe termen lung ale poluării genetice sau ale experimentelor genetice inter-specii efectuate în câmp deschis într-un ecosistem fragil.

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button