X

Becali: “Îmi fac partid naționalist-ortodox, mă retrag din afaceri”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gigi Becali a declarat, pentru revista Capital, că se retrage din business-urile pe care le are în România şi intră în politică. Va înfiinţa un nou partid naţionalist ortodox.

“Mă retrag din business-uri, le vând şi îmi voi dedica viaţa României. Intru în politică”, a declarat Becali, pentru revista Capital.

Fostul europarlamentar şi deputat a declarat că intenţionează să îşi înfiinţeze un nou partid “naţionalist ortodox”.

“Un nume posibil pentru noul partid este Familia Ortodoxă“, a explicat Becali.

Acesta a mărturisit că nu va mai candida, însă va susţine “doar oameni cu studii superioare la conducerea ţării.”

“Camarazii mei la înfiinţarea partidului vor fi doar academicieni, profesori universitari. Vreau ca România să fie condusă de oameni cu studii”, a explicat Becali. Potrivit acestuia, un criteriu important pentru membrii partidului, care urmează să fie înfiinţat, este ca aceştia “să fie credincioşi şi corecţi”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Doamne ferește!Încă unul care mai vrea să dea o lovitură credinței creștine ortodoxe închipuindu-și că-i face bine.Dacă cineva crede că dl. Gigi Becali e creștin ortodox și în faptă, nu numai în declarații, și că știe ce face atunci când vrea să facă bine României și creștinismului, atunci mi-e tare milă de el. Atenție! Cred cu toată convingerea că dl. Becali este sincer în afirmațiile lui și nu are alte scopuri ascunse.Doamne luminează-l și iartă-l și pe dl. Becali!Doamne ajută!Mihail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button