X

Steven Seagal primește oficial cetățenia rusă de la Vladimir Putin

de null
Foto: Clive Mason/Getty Images

Președintele rus i-a înmânat pașaportul cu dublă cetățenie la sfârșitul lunii noiembrie.

Relația lui Steven Seagal cu Rusia este lungă și fascinantă. El a plecat de la interpretarea unor banali huligani ruși în filme direct-pe-video la a dezvolta, de fapt, o prietenie de lungă durată cu Vladimir Putin, un scenariu care pare direct dintr-un film al lui Steven Seagal însuși. În plus, Putin i-a acordat vedetei cetățenia rusă la începutul acestei luni, iar vineri i-a dăruit noul său pașaport cu dublă cetățenie în Moscova, întărind astfel prietenia dintre care a durat timp de zeci de ani.

Seagal a început ca instructor de aikido în Japonia, înainte de a se muta la Los Angeles, în anii ’70 și a deveni un antrenor de arte marțiale la Hollywood (unde a reușit să rupă accidental încheietura mâinii lui Sean Connery în timpul producției filmului Never Say Never Again). S-a apucat de actorie la scurt timp după aceea, și este cinstit pentru personajele, de obicei rusești, pe care le interpretează de multe ori în filmele sale. Nu e greu de găsit compilații pe YouTube în care el înjură în limba rusă. În acest an el a fost, de asemenea, imortalizat pentru totdeauna în formă de pasăre ca „Steven Pescărușul”, în filmul The Shallows, care a apărut această vară.

Potrivit publicației The Washington Post, Seagal a fost un îndelungat susținător al lui Putin și odată l-a numit „unul dintre cei mai mari lideri mondiali, dacă nu cel mai mare lider mondial astăzi în viață.” Cei doi au format o legătură asupra dezgustului reciproc pentru modul în care Moscova este privită în Occident, și de dragostea lor reciprocă pentru arte marțiale. Kremlinul a anunțat statutul cel nou al lui Seagal la începutul acestei luni, iar  săptămâna respectivă a fost invitat la Moscova ca să primească documentele personal.

„Vreau să vă felicit și să-mi exprim speranța că aceasta este încă un gest, deși mic, și ar putea fi un semn de normalizare treptată a relațiilor dintre țările noastre”, i-a spus Putin. Seagal a acceptat pașaportul cu o plecăciune de aikido și o „Spasibo Bolshoye.”

Actorul a filmat deja o campanie de promovare pentru furnizorul de telefonie mobila Megafon din Moscova, inclusiv o scena tip „Mannequin Challenge” la o conferință de presă recentă.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. The Guardian – vineri 25 noiembrie 2016: Președintele Rusiei Vladimir Putin i-a înmânat personal pașaportul rusesc actorului american Steven Seagal, sperând că acest gest va duce la relaxarea tensiunilor dintre Moscova și Washington.  https://www.theguardian.com/world/2016/nov/25/vladimir-putin-presents-steven-seagal-with-russian-passport Hotnews – 26 noiembrie 2016: http://www.hotnews.ro/stiri-international-21437521-video-actorul-american-steven-seagal-primit-din-mana-lui-putin-pasaportul-rusesc.htm

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button