X

IRANUL confirma testarea unei RACHETE BALISTICE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Apărării, Hossein Dehghan, a anunţat miercuri dimineaţă că armata iraniană a testat o nouă rachetă balistică, însă a insistat că acest exerciţiu nu reprezintă o încălcare a acordului nuclear semnat de marile puteri cu Teheran, transmite Reuters.

Dehghan a explicat că ultimul test nu reprezintă nici o încălcare a rezoluţiei Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite.

”Ultimul test este în linie cu planurile noastre şi nu vom permite puterilor străine să intervină în problemele noastre de apărare” a declarat ministrul Dehghan.

Un oficial american a susţinut sâmbătă că armata iraniană a testat o rachetă balistică cu rază medie de acţiune, care a explodat în aer după 1.010 kilometri.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button