X

Papusarii o vor pune pe Marine Le Pen presedinte al Frantei?

de null
Foto: https://www. google.com/search?q=Benoit+Hamon&espv=2&biw=1536&bih=856&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZo_i4rOzRAhVCWRQKHT9LDfQQ_AUIBygC#imgdii=JD5VVtn-eBTRgM%3A%3BJD5VVtn-eBTRgM%3A%3BpUhkIsr8gl2IyM%3A&imgrc=JD5VVtn-eBTRgM%3A

Benoit Hamon a câştigat duminică seară, conform primelor rezultate parţiale, alegerile primare socialiste, acesta obţinând 58% din voturi în urma centralizării rezultatelor din aproximativ 60% de secţii de votare din Franţa.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizatorii susţin că doar 41% dintre sufragii au mers spre fostul premier Manuel Valls. Acesta din urmă a recunoscut în urmă cu scurt timp victoria contracandidatului său în alegerile primare socialiste, relatează DPA şi BBC.

Imediat după apariţia primelor rezultate parţiale, care îl indică drept câştigător al alegerilor primare, Benoit Hamon le-a cerut socialiştilor şi ecologiştilor să se unească pentru a-i susţine candidatura la Palatul Elysee.

Însă, sondajele de opinie nu sunt favorabile socialiştilor, după ce Francois Hollande a câştigat poziţia de cel mai nepopular preşedinte din istoria modernă a Franţei.

În schimb, printre primii trei clasaţi în sondaje se numără conservatorul Francois Fillon, populista Marine Le Pen şi Emmanuel Macron, un economist şi politician independent care a ocupat funcţia de ministru al Economiei, fiind introdus pe scena politică de preşedintele socialist Francois Hollande.

Fillon, Macron şi Hamon nu reprezintă o concurenţă atât de puternică pentru Le Pen, astfel că şefa extremiştilor de dreapta din Franţa are şanse tot mai mari să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Adica l-au ales de parca au vrut pe cineva care sa nu-i faca concurenta lui Marine Le Pen.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button