X

John McCain: RUSIA E VINOVATA daca in FRANTA si alte state europene vor castiga alegerile NATIONALISTII

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul american John McCain avertizează că administraţia Donald Trump nu este pregătită să ţină piept tentativelor Rusiei de a “influenţa, în următoarele luni, alegerile din Franţa şi din alte state europene”. 

Cotidianul britanic The Guardian a intrat în posesia unei înregistrări audio, unde senatorul de Arizona, John McCain, declară că SUA “nu au o politică bine gândită, o strategie” pentru un război cibernetic cu Rusia. El a spus că “acesta este singurul domeniu unde inamicul ne-a întrecut”, adăugând că “într-un război cibernetic e mai uşor să ataci, decât să te aperi”.

În Franţa, primul tur al alegerilor va avea loc în aprilie, iar reprezentanta naţionaliştilor de drepta, Marine Le Pen, conduce în sondajele de opinie. Partidul ei, Frontul naţional este puternic criticat pentru legăturile cu băncile ruse, iar Le Pen susţine că anexarea Crimeei de către Rusia a fost un act perfect legal.

În intervenţia lui, McCain susţine că “noi ştim că Rusia va încerca să influenţeze rezultatul votului”, atrăgând, totodată, atenţia că “el nu ştia care a fost politica lui Trump faţă de Rusia”. Printre altele, senatorul l-a catalogat pe Putin drept “un infractor din KGB”. În opinia lui, cea mai bună modalitate de a aborda Rusia ar fi strategia sugerată de Ronald Reagan, adică “pace prin intermediul forţei”.

McCain consideră că Terra a devenit un loc mult mai periculos decât “a fost vreodată în ultimii 70 de ani”. “Ordinea mondială stabilită în 1947-1948 este supusă unor presiuni exercitate de numeroase forţe, cum nu am mai văzut vreodată”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button