X

SPRE PIEIRE? România se înarmează: Noi vehicule blindate, achiziționate de MApN

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

,,România a făcut luna trecută o nouă comandă pentru achiziția de vehicule blindate Piranha III, produse de compania elvețiană General Dynamics European Land Systems, transmite agenția de presă UPI (United Press International)”, precum si România se înarmează: Noi vehicule blindate, achiziționate de MApN.

Este a cincea comandă de acest fel a Ministerului Român al Apărării, iar achiziția se înscrie în programul de modernizare derulat de armata română, indică sursa citată, scrie Agerpres.

Piranha III este un transportor blindat 8×8 ce poate atinge viteza maximă de 100 de kilometri pe oră și are o autonomie de circa 800 de kilometri. Vehiculul are un echipaj alcătuit din trei până la cinci militari.

Reprezentanții General Dynamics European Land Systems (GDELS) spun că armata română folosește din 2006 transportoarele Piranha.

“Armata României este un important utilizator de vehicule Piranha, iar acest contract ne onorează pentru că reflectă încrederea deosebită și satisfacția forțelor armate române față de acest vehicul”, a spus unul dintre vicepreședinții grupului GDELS, Thomas Kauffmann, citat de UPI.

Contractul a fost semnat în luna decembrie. Reprezentanții grupului elvețian nu au precizat numărul vehiculelor cuprinse în această comandă.

NOTĂ OrtodoxINFO

In ultima vreme au aparut tot mai mult astfel de stiri care trec cumva neobservate, cumva fara prea mult tam-tam in presa.Totusi, punandu-le cap la cap, observam ca razboiul cam bate la usa. Se dau legi precum http://www.romaniatv.net/anunt-oficial-despre-stagiul-militar-obligatoriu-ce-se-va-intampla-din-ianuarie-2017-daca-te-duci-voluntar-in-armata_281497.html

urmand apoi ca intr-o situatie de criza, armata sa devina obligatorie.Statele UE fac deasemenea miscari in sensul suplinirii fortelor armate http://www.ziare.com/international/nato/prima-mobilizare-nato-la-portile-rusiei-trupele-americane-intra-in-polonia-1449808

Sa nu uitam deasemenea ca in luna august a anului trecut, Germania cerea populatiei sa-si faca provizii de apa si hrana pentru zece zile:

GERMANIA: Populatia va fi obligata sa faca rezerve de hrana (10 zile) si de apa (5 zile)

In concluzie: Incet, incet  se contureaza o imagine si nu e una frumoasa. Suntem in NATO iar un eventual dusman ar fi Rusia cu a sa:

Racheta ruseasca SATAN 2 poate sterge Romania de pe harta. Are o viteza atat de mare incat Deveselu e degeaba

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Se achizitioneaza tehnica pentru o posibila situatie interna, nu externa. Transportoarele blindate sunt pentru conflict urban. Ele sunt primele care sunt scoase in caz de razboi civil, de conflict intern. Nu ai ce sa faci cu asa ceva intr-o posibila amenintare externa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button