X

Mitropolitul SERAFIM DE PIREU protestează ÎMPOTRIVA PROPAGANDEI SEXUALE DIN ȘCOLILE GRECEȘTI

de null
Foto: http://www.romfea.gr/

Recent, pe site-ul romfea.gr a apărut o scrisoare deschisă a mitropolitului Serafim de Pireu adresată Ministrului grec al educației Konstantinos Gavroglou, referitoare la o directivă recentă privind educația sexuală, aceasta fiind publicată și pe site-ul agionoros.ru.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În scrisoarea sa, ierarhul grec ortodox protestează împotriva ordinului de a “eradica prejudecățile sexuale” precum și “homofobia și transfobia” ordin care a fost transmis în toate școlile grecești, înclusiv cele din teritoriul său parohial.

Potrivit mitropolitului, este pentru prima dată când școlile grecești primesc astfel de directive, în încercarea de a “distorsiona starea naturală a copiilor”, fără a ține seama de consimțământul și voința părinților.

În adresarea sa către Dl. Gavroglu, mitropolitul Srafim subliniază faptul că ordinul promovează “depravarea și perversitățile sub masca/pretextul ridicol al progresismului”.

Mitropolitul Serafim îl informează pe ministru că refuză executarea directivei sale în instituțiile educaționale din dioceza sa, și va lansa o discuție pe această temă la următoarea întâlnire a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Grecești.

NOTĂ OrtodoxINFO

În documentul SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016 – 2020, unul dintre obiectivele lor este:

„Începând cu data de 20.09.2016,se va proceda la legalizarea homosexualităţii în cadrul instituţiilor de învăţământ. În acest sens, în toate unităţile de învăţământ se vor preda lecţii referitoare la homosexualitate”.

Citiți vă rog și:

Să nu uităm că Mitropolitul Serafim de Pireu s-a întâlnit în noiembrie cu Patriarhul Rusiei:

Iar Patriarhul Kirill s-a întâlnit cu… Papa Francisc:

Rămâne de urmărit poziția Mitroplitului Serafim de Pireu cu privire la Sinodul din Creta.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button