X

TRUMP – Măsura fără precedent: a eliminat pagina LGBT și cea cu încălzirea globală de pe noul site al Casei Albe

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În momentul în care Donald Trump a fost învestit în funcția de președinte al 45-lea al Statelor Unite ale Americii, la prânz, vineri, paginile dedicate drepturilor LGBT, schimbărilor climatice, prgramului ObamaCare au dispărut de pe site-ul, noului brand Trump, White House. 

Sursa de bază, site-ul VICE axat pe știință și tehnologie, a raportat că modificările au avut loc la prânz, când administrația Obama a cedat site-ul oficial al Casei Albe, Whitehouse.gov, echipei lui Trump.

Pagina LGBT oficială a Casei Albe, WhiteHouse.gov/LGBT, acum, fie redirecționează către un spot încurajând vizitatorii să se înscrie pentru actualizări de la președintele Trump, fie apare ca un link defect care atenționează: “Pagina solicitată ’/lgbt’ nu a putut fi găsită.”

GLAAD, organizația de advocacy mass-media LGBTQ, de asemenea, a remarcat faptul că o căutare pentru “LGBT” nu întoarce acum niciun rezultat pe noul site al Casei Albe.

Pagina cu privire la drepturile civile a fost înlocuită cu o pagină cu titlul “Să susținem poliția comunitară” care susține afirmații precum: “În capitala națiunii noastre, asasinatele au crescut cu 50 la sută”.

În plus față de eliminarea paginii dedicate anterior problemei schimbărilor climatice, http://www.whitehouse.gov/energy/climate-change, Trump a eliminat, de asemenea, toate mențiunile speciale despre “schimbările climatice” și “încălzirea globală”. În schimb, proiectul lui Trump, America First’ Energy Plan, (Primul plan energetic al Americii) a fost publicat pe noul site și solicită eliminarea reglementărilor, inclusiv a “Planului de Acțiune pentru Climă” al președintelui Barack Obama, care presupunea combaterea cauzelor încălzirii globale.

Unii oameni de ştiinţă americani se tem că noul preşedinte al SUA nu se va opri doar la ştergerea menţiunilor legate de schimbările climatice de pe site-ul Casei Albe ci ar putea decide şi ştergerea datelor legate de acest proces de pe toate serverele federale. Guvernul SUA dispune de cea mai importantă bază de date cu privire la încălzirea globală din lume, iar oamenii de ştiinţă se tem că aceste date vor fi şterse în timpul administraţiei Trump.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Schimbări de strategie în tactica elitelor. Trump se vrea a reprezenta un model de luptător anti-sistem și „bun creștin”. Oamenii de știință care se opun spre exemplu vaccinării obligatorii sau măsurilor împotriva farsei cu încălzirea globală, au se pare un anume credit la președintele Donald Trump. Dar există o mulțime de americani liberali și progresiști, „frumoși și liberi”, pro avort sau LGBT care nu împărtășesc aceste vederi. Pe de altă parte, Trump vrea să consolideze forțele de ordine, încurajând un stat polițienesc. Elitele împart tabere în două, după cum deducem și din protestele uriașe ce au loc pe străzile Washington DC.
Ciudat că ascund sub preș „problema” încălzirii globale. Să ne amintim aceste măsuri pentru schimbările climatice, care sunt de fapt măsuri anti-umanitate:

Trump obișnuieste deja umanitatea cu ideea unui lider moral, ceea ce va fi cu desăvârșire antihrist, înșelând lumea prin asta, vrăjindu-i. Atitudinea lui Trump are legătură cu:

Citiți și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button