X

SIMBOLISTICĂ? Rochia MELANIEI TRUMP similară cu cea a lui… JACKIE KENNEDY

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ținuta aleasă de Melania Trump la ceremonia de învestitură a soțului său în funcția de președinte al SUA a stârnit numeroase discuţii şi critici. Noua Primă Doamnă a Statelor Unite a apărut într-o ținută semnată de designerul american Ralph Lauren. Criticii spun ca vestimentația aleasă a fost o copie a celei purtate de Jackie Kennedy, informează B1 TV, in articolul lor Ținută CONTROVERSATĂ: Rochia aleasă de Melania Trump la învestitura soțului său, similară cu cea a lui Jackie Kennedy

La ceremonia de învestitură a republicanului Donald Trump, Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii a stralucit într-o rochie bleu, din cațmir creată de Ralph Lauren. Deasupra rochiei a avut o jachetă tip bolero cu guler înalt de aceeași culoare.

Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, a purtat o pereche de pantofi cu toc şi cu o pereche de mănuşi până la cot, de aceeaşi culoare. Prima doamnă a completat ţinuta cu o coafură simplă, cu părul prins într-un coc lejer.

Printre criticii de modă, numeroase discuții s-au iscat însă din cauza acestei tinuțe. Alegerea de a purta albastru deschis şi mănuşi indică faptul că Melania Trump s-a inspirat din ţinuta lui Jacqueline Kennedy.

În aceeași rochie s-a prezentat și în timpul ceremoniei organizate la biserica episcopală Saint-John din Washington, apoi la ultima întâlnire cu Barack și Michelle Obama de la Casa Albă.

Prin opțiunea sa, soția celui de-al 45-lea președinte al SUA continuă o tradiție ce constă în alegerea unui creator de modă american pentru prima zi a noii președinții.

Ținuta sa a reamintit foarte mult de alura și stilul prezidențial de referință al fostei prime doamne Jackie Kennedy.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

   Creatorul de moda Ralph Lauren este evreu. Iar evreii au planuri mari cu Donald Trump:

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

Simbolistica? Probabil ca da. Se doreste ca, in mentalul unei anumite parti a populatiei, Donald Trump sa semene cat mai mult cu John F. Kennedy. Pentru ca JFK este un soi de simbol al luptei impotriva ocultei:

VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SECRETE

Si cu ce-i ajuta un Donald Trump anti sistem? Cu multe, caci nu e un luptator impotriva realei NOI ORDINI MONDIALE, ci impotriva fNOM. Dar ca sa intelegeti ce inseamna asta, trebuie sa studiati:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Adica Trum va fi sacrificat la fel ca JFK? sau doar va juca teatru ? JFK a fost asasinat pentru ca era contra cabalei!

  2. Energiei, totul face parte din joc, păpușari vin cu o nouă tactica, cea mai mare parte a prostimii nu realizează ceea ce se petrece de fapt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button