X

Metode de detoxifiere prin sucuri naturale, pe timpul iernii

de null

Pe timpul iernii, misiunea noastră este cu atât mai grea, cu cât corpul nostru este mai sedentar şi tinde să înmagazineze mai multe toxine decât în mod normal. Atunci când organismul nostru nu reuşeşte, prin detoxifiere, să scoată mai multe toxine din sistem decât numărul celor care intră în sistem, de obicei se instalează blocaje periculoase şi apar diverse boli cronice şi activitate anormală a sistemului nervos. Chiar dacă organismul nostru ne ajută destul de mult să eliminăm toxinele, prin colon, piele, rinichi, plămâni sau sistemul limfatic, atunci când solicitările devin intense, organele sunt supuse presiunii, iar un ajutorul extern este recomandat de specialişti.

Cele mai eficiente sucuri naturale pentru curatarea organismului

Unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în nutriţie din România, Alec Blenche, a lansat un program complex de detoxifiere realizat special pentru perioada iernii.

Programul se adresează, în primul rând, începătorilor şi urmăreşte doi factori decisivi în procesul de detoxifiere: alcalinizarea organismului şi eliminarea toxinelor. Pentru a îndeplini aceste obiective, pe parcursul a minim trei zile, se va consuma doar hrană lichidă sub forma a şapte băuturi diferite, astfel:

Apă ALCALINĂ (bicarbonat de sodiu, ghimbir, lămâie, tinctură de muguri de magnolia).

Suc VITALITATE (sfeclă roşie, măr, morcov, ghimbir). Curăţă şi reîmprospătează sângele şi ficatul, este bogat în fier, vitamina A, bun digestiv, tonic cerebral. De asemenea, conferă vitalitate, echilibrează instinctele de supravieţuire.

Suc IMUNITATE (măr, morcov, cătină, MSM, goji şi pudră de măceşe). Întăreşte sistemul imunitar, este bogat în vitamina C şi fitonutrienţi şi echilibrează energia sexuală.

Suc JOY (ananas, portocală, măr, scorţişoară). Curăţă sistemul limfatic, dă energie, echilibrează proiecţia de sine, stima de sine, echilibrul emoţional.

Suc VERDE VIU (măr, seminţe de in, spirulină, polen). Este un detoxifiant celular, reglează glicemia, este bogat în Omega 3, proteină completă (toţi aminoacizii esenţiali).

Ceai DIGESTIV (fenicul, lemn dulce, brusture, coada calului, giardinophyt = tinctură pentru paraziţi interni). Are efect digestiv, purgativ, diuretic şi echilibrează energia comunicării şi a exprimării creative.

Suc ANTIOX (cătină, coacăze, afine, MSM, miere). Este un puternic antioxidant, bogat în vitamina C şi flavonoide. Băutura oferă putere de vizualizare, intuiţie şi energie mentală.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Este cit se poate de clar ca sintem otraviti in mod sistematic, ca sintem expusi la zeci de mii de toxine provenite din “mediu”, hrana, etc…dar nenorocirea mare este ca eu nu cred in “remedii minune”. Este nevoie de tratament pentru a elimina toxinele, tratament care dureaza foarte mult si este foarte costisitor, care nici acela nu are intodeauna rezultatele scontate si cel mai important…daca nu elimini SURSA toxinelor nu ai rezovat nimic. Oricum acumulezi mai multe toxine decit pot fi eliminate prin orice fel de tratament.

  2. Care sint “toxinele” de eliminat? Poate ca are cineva o lista, rezultat din studii medicale nu din “se syie”, “este cunoscut” si alte imbalsamari de constiinta si inghetare a ratiunii…Unde stau ele ascunse, asteptand momentul … sa dea lovitura???………..VIDEOCe trebuie sa stim despre dietele de detoxifiere? Dr. Luana Sebestyen:Conceptul de detoxifiere este un mit, e foarte gresit inteles………..Nu ca as fi de acord 100% dar mai alnga din frica inutila care impinge omul suferind la damani = naturisti/naturopati/homeopati si altii cu “terapii” dracesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button