X

CELE MAI MARI PROTESTE DIN ISTORIA SUA sunt așteptate pe 20 ianuarie, când va fi inaugurat Donald Trump

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Activiștii speră să transforme inaugurarea lui Donald Trump de pe 20 anuarie într-una dintre cele mari revolte din istoria S.U.A

Radicalii stângiști plănuiesc să facă din ziua de 20 ianuarie cea mai haotică inaugurare prezidențială din istoria Americii. Scopul lor declarat este de a „perturba” festivitătile inaugurării cât mai mult posibil, iar pentru aceste evenimente sunt planificate o gamă largă de „acțiuni” pentru a atinge acest obiectiv menționat. Unele dintre grupările mai moderate folosesc termeni precum „rezistență civilă” și „nesupunere civilă”, dar altele vorbesc în mod deschis despre „blocade”, baricade mobile, aruncări de proiectile și „paralizie în tot orașul”.

Speranța mea este că toate eforturile lor se vor dovedi a fi un flop mare, dar este important să se înțeleagă că aceste grupări sunt bine finanțate, extrem de organizate și extrem de motivate. Alegerea lui Donald Trump a fost probabil momentul cel mai dinamic din istoria americană modernă, pentru stânga radicală, iar aceasta va lupta din greu pentru a transforma ziua de 20 ianuarie într-o declarație politică majoră.

De fapt, foarte recent, un grup de activiști, a scos o pagină întreagă de anunțuri în New York Times

Mii de activiști, jurnaliști, oameni de știință, animatori, și alte voci proeminente au făcut un apel la acțiune pe o pagină întreagă din New York Times, miercuri, menționând clar respingerea președintelui ales, Donald Trump și a vice-președintele ales Mike Pence cu simplul mesaj: „Nu!”

Opriți regimul Trump/Pence, înainte de a începe! În numele umanității refuzăm să acceptăm o Americă fascistă!” spun anunțurile, urmate de o listă de semnatari, care îi include pe savantul Cornel West; scriitoarea Alice Walker; Chase Iron Eyes de la Permanent Rock Sioux; pedagogul Bill Ayers; poetul Saul Williams; Marc Lamont Hill de la CNN; Carl Dix din Partidul Comunist SUA; și multi alții.

Anunțul orientează oamenii către refusefascism.org , și afirmă că Trump trebuie să fie oprit indiferent dacă a fost ales în mod legitim sau nu

Trump are intenția de a induce represiune și suferință cetățenilor din această țară, de a deporta milioane de persoane, de a mări violența până la utilizarea armelor nucleare asupra oamenilor din toată lumea și de a provoca catastrofe pe întreaga planetă. El a adunat un cabinet de fanatici creștini-fundamentaliști, instigatori la război, rasiști, negatori ai științei. NU! Regimul său nu trebuie să le permită să se consolideze. REFUZĂM să acceptem o Americă fascistă!

Dacă intri pe refusefascism.org, vei descoperi că protestele pe care le organizează, începând din Washington D.C. vor începe pe 14 ianuarie. Ei spun că vor să „oprească regimul Trump-Pence înainte de a incepe”, și speră să aibă loc proteste „în fiecare zi și în fiecare noapte”, fără întrerupere, cel puțin pînă pe 20 ianuarie.

Un alt grup care intenționează să dea lovitura pe 14 ianuarie este Disrupt J20. Bineînțeles că este prescurtarea de la „disociază (protestează) pe 20 ianuarie”. Dacă intri pe site-ul lor oficial, găsești un șir lung de evenimente care au fost deja programate.

Potrivit lui Legba Carrefour, un purtător de cuvânt al grupării DisruptJ20, unul dintre scopurile grupului este de a bloca principalele fluxuri de transport către și din capitalul țării noastre. Și nu este timid în a afirma faptul că ei doresc pur și simplu să „închidă inaugurarea”…

Intenționăm să oprim inaugurarea, asta este pe scurt”, spune el. „Suntem destul de convinși în această privință, încercăm să creăm paralizie la nivelul întregului oraș, de o anvergură cum nu cred că s-a mai văzut în D.C. vreodată. Încercăm să blocăm cât mai mult fiecare intrare în oraș precum și fiecare punct de control din jurul rutei actuale al paradei de inaugurare.”

În cazul în care Carrefour si colegii săi conspiratori sunt capabili să realizeze asta, ar fi cu adevărat ceva fără precedent.

Și, în timp ce DisruptJ20 nu promovează în mod public violența, nici nu o descurajează, fie …

Carrefour spune că DisruptJ20 a anunțat în mod public că nu intenționează să treacă de baricadele puse de-a lungul traseului paradei de inaugurare, nici să arunce proiectile spre noul președinte, dar că sunt încurajate ca acțiuni directe autonome.

Nu pot comenta pe teme specifice că vom face așa, mai ales pentru că ar fi ilegal. Dar, da, va fi destul de mare nebunia, la asta mă aștept”, spune el. „Să înceapă distracția!”

După revoltele pe care le-am văzut în Baltimore, Ferguson, Charlotte și multe alte comunități din întreaga națiune în ultimii ani, sper că autoritățile iau aceste amenințări destul de în serios.

Odată ce Donald Trump a câștigat alegerile, mulți conservatori păreau să creadă că războiul a fost câștigat. Dar adevărul este că mulți din cei de stânga au fost complet orbiți de victoria surpriză a lui Trump, iar acum aceștia sunt pe deplin treji și se pregătesc pentru luptă ca niciodată înainte.

Iar aceste proteste nu vor să se încheie pe 20 ianuarie. De fapt, avocatii pro-avort speră să li se alăture în jur de un milion de femei care să protesteze a doua zi după inaugurare la Washington D.C., pentru dreptul femeilor la avort. Regizorul Michael Moore speră ca acest marș va fi începutul „celor 100 de zile de rezistență” împotriva președinției lui Trump…

Regizorul si reprezentantul liberal Michael Moore și-a anunțat planurile sale de a participa la marșul femeilor din Washington pentru a protesta față de inaugurarea lui Donald Trump la sfarsitul acestei luni și a făcut apel către liberalii pierzători inflamați pentru a merge mai departe – prin organizarea unor proteste de rezistență în primele 100 de zile ale președinției lui Trump .

La o emisiune din acest week-end, Ultimul cuvânt de pe MSNBC, regizorul în vârstă de 62 de ani al filmelor Trumpland și Fahrenheit 9/11 a făcut un „apel la luptă” celor care s-au opus președinției lui Trump, pentru a se alătura marșului femeilor la Washington, programat pentru 21 ianuarie, a doua zi după inaugurarea prezidențială.

Este important ca toată lumea să meargă acolo”, a declarat Moore pentru Ari Melber de la MSNBC.

Desigur că este ușor de imaginat cum toate acestea ar putea scăpa dramatic de sub control. În cazul în care Trump va lua măsuri drastice împotriva acestor proteste, va fi într-adevăr o încercare grea de a restabili legea și ordinea, și totul s-ar putea încheia cu aprinderea unei scântei în urma cărei va lua amploare valul de reacții împotriva „tacticilor sale politice”. Iar dacă protestele devin mai mari și mai violente, Trump ar putea răspunde prin măsuri de ordine și mai dure.

Să sperăm că va fi o vreme foarte rece la sfârșitul lunii ianuarie, astfel încât cât mai mulți scandalagii să se descurajeze și să stea acasă. Protestele violente, blocadele și revoltele nu vor rezolva nimic, iar acestea ar putea deschide cu ușurință răni proaspete, într-o națiune, care devine din ce în mai divizată cu fiecare zi ce trece.

NOTĂ OrtodoxINFO

Păpușarii pregătesc revolte masive în toată lumea. Au avut loc și la noi și încă se pregătesc noi ieșiri în stradă:

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Mi-e teama de consecinta inca nevazuta a recentei Revolutii Soros. De aspectul satanist pe fata al miscarilor de strada si al activismului de facebook. Si imi amintesc de spusele lui Albert Pike: “Vom dezlantui nihilistii si ateii si vom provoca un formidabil cataclism social”

DACIAN CIOLOS – varful ice bergului produs de SOROS MAIDAN. Ce-o fi insa ascuns sub apa?

Prin atentate și conflicte civile, Noua Mordine Mondială își întinde ițele în direcția monitorizării (sclaviei) electronice și a liderului unic, Antihristul, care va fi făcut cunoscut la Ierusalim. Să ne amintim:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

SANHEDRINUL (Sinedriul) ii cere lui DONALD TRUMP si VLADIMIR PUTIN sa construiasca TEMPLUL din IERUSALIM

De aceea a și fost ales Donald Trump, pentru a putea trage mai bine sforile în zona revoltelor și ieșirii în stradă a poporului. Are loc un proces masiv de manipulare a maselor, pentru a împinge totul în direcția dorită. Vor să asmută taberele una împotriva celeilalte. Pe de o parte, Trump și oamenii săi care pozează în „luptători împotriva sistemului”, „susținători ai familiei creștine” și chiar luptători împotriva vaccinării obligatorii, și de cealaltă parte liberalii-progresiști, „tinerii frumoși și liberi”, vedetele sau femeile pro-avort, care nu vor „un cabinet de creștini-fundamentaliști, instigatori la război, rasiști și negatori ai științei”. Protestatarii nu sunt decât o masă de manevră. Rămâne să vedem în ce direcția o vor lua aceste răzmerițe și cât de mare va fi impactul lor în perioada de după inaugurare.

Citiți și:

Mii de americani au protestat în stradă împotriva alegerii lui Donald Trump VIDEO

Donald Trump promite că va recunoaște Ierusalimul ca fiind capitala Israelului

De ce PAPUSARII l-au desemnat PRESEDINTE SUA pe MISTER BREXIT, adica pe DONALD TRUMP?

Cu care NOUA ORDINE MONDIALA se lupta DONALD TRUMP?

ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, nu va mai pierdeti timpul cu ecumenismul, cu cipurile si alte nimicuri apocaliptice, caci bate peste Europa un vant de bine

SA NU FIM NAIVI: Daca Marea Britanie iese din UE, iese pentru ca asa vor papusarii

DONALD TRUMP l-a numit pe REINCE PRIEBUS ca viitor Sef de Cabinet la Casa Alba. Acesta este unul dintre ARHONTII PATRIARHIEI ECUMENICE, cei ce au instituit PREMIUL ATENAGORAS. Printre premiati: ELIE WIESEL sau ANDREW CUOMO (notoriu activist al avorturilor si al casatoriilor intre homosexuali) sau RABINUL ARTHUR SCHNEIER

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Sa vedeți și ce ,, sfaturi duhovnicești” ne dă popa picioruș, adică cum trebuie să ne purtăm cu eretici sectarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button