X

COLDEA ar putea fi CONDAMNAT pe VIAȚĂ, afirmă Alina Bica

de null

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, spune că în ruma dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță despre Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI ar pute fi acuzat de infracțiuni pentru care ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Evaziune fiscală, luare de mită, trafic de influență, șantaj, trădare, dacă e partea cu puterea străină, deci are niște infracțiuni unde are detenție pe viață. Sunt lucruri foarte grave”, a declarat Alina Bica la B1 TV.

Bica a fost întrebată dacă crede că se va găsi un procuror care să îl ancheteze pe Coldea. ”Eu vreau să cred că există astfel de procurori. Problema se pune dacă șefii procurorilor vor fi suficient de curajoși să permită înregistrarea unui astfel de dosar”, a adăugat ea.

Alina Bica a vorbit și despre procurorul general al României, Augustin Lazăr. ”Eu am o părere bună despre dumnealui. (…) Are o reputație de om corect și profesionist și mai știu că e un om cu conștiița curată. La ce lucruri se devoalează în spațiul public, dacă omul acesta este așa cum îl știu, ar trebui să asistăm la o astfel de cercetare. Pentru că așa cum au existat procurori care și-au făcut o faimă și au fost curajoși (…) bănuiesc că va fi un procuror curajos și la DNA care să-i atârne scalpul domnului Coldea la cingătoarea domniei sale”, a punctat Bica la B1 TV.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button