X

Și în Macedonia, Soros este acuzat de presiuni politice

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este important ca noul guvern sa se formeze rapid, pentru a reduce incercarile straine de implicare in afacerile interne ale Macedoniei, a declarat, intr-un interviu pentru revista italiana La Verita, ministrul macedonean de externe Nikola Poposki, care a spus ca tara sa s-a confruntat cu o puternica presiune politica, venita in special din partea Fundatiei pentru o Societate Deschisa, finantata de George Soros si despre ale carei activitati a afirmat ca sunt “inacceptabile”, transmite luni agentia de presa macedoneana MIA, citat de Agerpres.

“Aproximativ 90% din fondurile primite de organizatiile non-guvernamentale din Macedonia vin de la una si aceeasi sursa. Multe dintre aceste organizatii beneficiare sunt implicate aproape exclusiv in politica, lucru pe care ar trebui sa il faca numai partidele. Insa aici avem ONG-uri care actioneaza in politica sub acoperirea de organizatii umanitare”, a declarat seful diplomatiei macedonene.

“In mod clar, acest lucru nu poate fi acceptat intr-o tara straina (…) De fapt, aceste organizatii se afla in spatele presiunilor media si influentei necorespunzatoare asupra opiniei publice. Declanseaza lupte politice care, printr-o coincidenta bizara, pun mereu presiune asupra unei singure tabere politice. Si sprijina intotdeauna coalitia socialista. In opinia noastra, acest lucru destabilizeaza tara”, a afirmat Nikola Poposki.

El a adaugat ca Macedonia s-a confruntat cu perioade dificile in timpul crizelor politice din 2015 si 2016, dar ca acum este pregatita sa iasa mai puternica din aceste presiuni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button