X

Și în Macedonia, Soros este acuzat de presiuni politice

de null

Este important ca noul guvern sa se formeze rapid, pentru a reduce incercarile straine de implicare in afacerile interne ale Macedoniei, a declarat, intr-un interviu pentru revista italiana La Verita, ministrul macedonean de externe Nikola Poposki, care a spus ca tara sa s-a confruntat cu o puternica presiune politica, venita in special din partea Fundatiei pentru o Societate Deschisa, finantata de George Soros si despre ale carei activitati a afirmat ca sunt „inacceptabile”, transmite luni agentia de presa macedoneana MIA, citat de Agerpres.

„Aproximativ 90% din fondurile primite de organizatiile non-guvernamentale din Macedonia vin de la una si aceeasi sursa. Multe dintre aceste organizatii beneficiare sunt implicate aproape exclusiv in politica, lucru pe care ar trebui sa il faca numai partidele. Insa aici avem ONG-uri care actioneaza in politica sub acoperirea de organizatii umanitare”, a declarat seful diplomatiei macedonene.

„In mod clar, acest lucru nu poate fi acceptat intr-o tara straina (…) De fapt, aceste organizatii se afla in spatele presiunilor media si influentei necorespunzatoare asupra opiniei publice. Declanseaza lupte politice care, printr-o coincidenta bizara, pun mereu presiune asupra unei singure tabere politice. Si sprijina intotdeauna coalitia socialista. In opinia noastra, acest lucru destabilizeaza tara”, a afirmat Nikola Poposki.

El a adaugat ca Macedonia s-a confruntat cu perioade dificile in timpul crizelor politice din 2015 si 2016, dar ca acum este pregatita sa iasa mai puternica din aceste presiuni.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.