X

Sunt vranceni ce REFUZA CARDUL DE SANATATE. Cine sunt cei mai mari APARATORI AI SISTEMULUI? Unii PREOTI …

   Iata ce putem citi la Mai multe persoane refuză cardul de sănătate din motive religioase:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Trei dintre cei câteva sute de locuitori ai județului Vrancea cărora le-au fost distribuite până acum cardurile de sănătate au refuzat să le primească, invocând motive religioase.
Mai mult, zeci de vrânceni au semnat o petiție online, potrivit căreia nu sunt de acord cu emiterea cardului de sănătate.
Potrivit „Petiţiei împotriva cardului naţional de sănătate cu cip”  ei refuză primirea acestuia “din motive bazate în principal pe libertatea credinţelor religioase, pe libertatea gândirii şi a opiniilor şi pe libertatea conştiinţei (drepturi fundamentale care nu pot fi îngrădite sub nicio formă), precum şi din dorinţa de a mi se respecta dreptul la viaţa intimă şi privată, (toate fiind drepturi fundamentale garantate prin Constituţia României), vă aduc la cunoştinţă faptul că nu doresc să primesc un card electronic de sănătate, cu cip, ca dovadă de asigurat şi nu doresc să mi se întocmească un dosar electronic, cerând dreptul la alternativă (document non-electronic), pentru a beneficia în continuare de serviciile medicale garantate prin lege. (…) Alternativa pe care o solicit este să pot face dovada plăţii contribuţiei la fond cu adeverinţă eliberată de Casa de Asigurări, ca şi până acum, sau să mi se ofere o variantă în care nici nu-mi este atribuit numelui un număr şi nici nu mi se oferă un document cu cip cu care să mă identific”.
Reacția vrâncenilor este cu atât mai surprinzătoare cu cât Biserica Ortodoxă Română (BOR) este de acord cu acest card de sănătate.
„Biserica Ortodoxă Română nu este împotriva acestui card de sănătate. Nu avem nimic împotriva utilizării și implementării lui. Cred că aceste persoane fac parte din anumite secte”, a spus preotul Valeriu Balica, protoiereul Protoieriei I Focşani, citat de monitorulvn.ro. 

   Articolul Cardul național de sănătate, refuzat din motive RELIGIOASE adauga:

Un alt preot spune că Biserica Ortodoxă Română susține acest card, cum susține și transplantul de organe sau transfuzia de sânge. „Așa cum buletinul de identitate și pașaportul sunt documente de care omul se folosește, așa și cardul național de sănătate este un document care îl ajută pe om la menținerea sănătății. Biserica nu a fost niciodată împotriva tehnicii, mai ales când este vorba de darul sfânt al vieții. Biserica Ortodoxă nu poate fi împotriva unui document care îi ajută pe oameni în acest sens. Biserica Ortodoxă Română nu a fost niciodată fundamentalistă, așa cum sunt unele secte ce se vor creștine și care refuză folosirea tehnicii, cum ar fi tranplantul de organe și transfuzia de sânge”, ne-a declarat părintele Florentin Răuță, de la Catedrala Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului și Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Focșani.

Comentariu saccsiv:

   E cum ziceam la:

Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l proteja …

   Preoti habauci de atata imbuibare … Pai cardul ala nu reprezinta vreo tehnica pentru “mentinerea sanatatii”, ca nu vorbim despre chirugie cu laser si nici despre descoperirea microsopului. Ci o mizerie din categoria Big Brother. Ca daca le spunem mai multe, deja riscam sa auzim de la ei ca nici antihristul nu va fi, precum i-au invatat cei precum acesta:

Teologii iadului: SAVVAS AGOURIDIS

Iar referitor la transplant, poate citesc si ce trebuie:

MOARTEA CEREBRALA nu este MOARTE BIOLOGICA – un excelent studiu din Grecia

DE CE SUNT ANESTEZIATI “MORTII” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati? CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

   Precum si alte articole de la:

http://saccsiv.wordpress.com/category/transplant-de-organ/

   In loc sa caste gura ca naucii cand se decoreaza masonii intre ei:

FOARTE GRAV: Patriarhul Daniel a acordat distinctia “crucea patriarhala” unui mason, dr. Irinel Popescu

Bine mai zicea Arhimandrit Serafim Alexiev:

ORTODOCSII ADEVARATI vor fi etichetati ca SECTA si VOR FI PRIGONITI, ca fiind oameni periculosi pentru pacea si ordinea publica

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button