X

Mesaje către preotul Eugen Tănăsescu, cel care atacă Mișcarea Legionară

tanasescu da mana cu ateiiTovarase Eugen Tanasescu Dumneavoastra ati auzit vreodata de parintele Arsenie Papacioc, este de acolo de pe langa Constanta, aproape de tovarasia dumneavoastra, ei acest parinte Arsenie Papacioc, a fost, pe langa un mare duhovnic, si un mare legionar.  A facut si puscarie pentru aceasta, si ca el au fost mii de preoti care au impartasit aceelesi idealuri si s-au savirsit in beciurile bolsevice. (nn Parintele Arsenie: Nu putem gandi Miscarea Legionara fara voia lui Dumnezeu; deci a fost voia lui Dumnezeu chiar daca a plecat de la niste cauze materiale istorice.) Tovarase Tanasescu, in afara de istoria comunista si de citeva filme cu Sergiu Nicolaescu, ai mai studiat si altceva? Stim ca esti pro cip, politic corect, ecumenist si o portavoce a patriarhiei, dar scuza-ma tovarase, nu te ridici decit la gradul de “coada de topor”, cam ceva de genul Eugen Turcanu, cu misiunea de a dezbina si a dinamita o reactie normala si naturala a unui popor supus exterminarii si sclaviei. Pe citi arginti lucrezi tovarase, mai multi sau mai putin ca Iuda, cum poti sa sustii ca legionarismul este un filetism, cind deviza de capatii a acestuia era Dumnezeu, cu ajutorul Caruia se crea un OM nou induhovnicit? Esti departe tovarase de ceea ce ar trebui sa fii, nu esti decit o unealta a unui sistem, care intr-un moment de timp se poate descotorosi de tine ca de un obiect inutil. Iti bati joc gratuit de istoria si jertfa unui popor, care a mucenicit si s-a sfintit prin temnite, ah dar uitasem, pentru tine tovarase nu exista sfinti ai inchisorilor, asa ai primit directiva de la Ciubotea. Nu-i nimic, cind o sa vina vremea fiecare o sa fie judacat dupa faptele lui si la acea judecata nu se va mai putea spagui si nici ascunde nimeni, poate acolo o sa te intilnesti cu unii dintre acei legionari si o sa intelegi prea tirziu de care parte a Adevarului te-ai aflat.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doamne ajuta!!

Este foarte dureros cand vezi ca pastorii tai, care ar trebuii sa-ti arate calea spre Dumnezeu fara ocolisuri, tocmai ei sunt aceia care te indreapta spre apostazie si ratacire si spre iad. Ma doare sufletul mai ales cand vad si monahi care ar trebuii sa tina credinta curata si sa lumineze calea spre cer prin rugaciunile si asceza lor, intr-un cuvant prin viata lor asemenea ingerilor, iar ei in schimb impartasesc parerea acestui parinte. Problema este ca de la preoti de mir te mai astepti, pentru ca grijile vietii pe care orice mirean le are le pott inabusi aceste simturi a vremurilor din urma, dar monahii care au lasat toate pentru Dumnezeu si sunt meniti sa ajunga ingeri in trup cum pot ei sa nu vada pericolul. Eu le-as spune acestor preoti gen Tanasescu, daca inainte sa spuna aceste lucruri, au pus genunchiul la rugaciune, si daca s-au rugat cu sinceritate ca Dumnezeu sa le arate daca cumva aceste cipuri sunt bune sau rele. Pe ce se bazeaza ei cand scot aceste afirmatii nu cumva pe mintea si interesele lor? Eu din putinele carti pe care le-am citit am aflat ca revelatia lui Dumnezeu vine numai prin rugaciune fierbinte, prin curatirea de patimi, printr-o viata in Hristos autentica. Dar din pacate clerul nostru in mare parte este influentat de duhul crestinismului apusean care nu mai are vreo legatura cu Biserica lui Hristos, care pune accent pe lumea asta, care a imputinat rugaciunea si care ofera libertatea fiecaruia de a interpreta Biblia dupa cum il taie capul. Ai nostri de la patriarh in jos uita ca in Ortodoxie calea de a primi luminare a la Dumnezeu nu este ratiunea ca in apus ci este aceea de a ne aduna cu totii la post si rugaciune de la vladica la opinca si apoi cum ne va lumina Dumnezeu asa sa fie. Pana la urma cuvantul lor pentru mine nu face doi bani, atata timp cat spre deosebire de ei, parinti cu viata curata, cu rugaciune neincetata, cu semnele martiriului pe trupurile lor care chiar daca sunt foarte putini la numar, dar stiu ca ei sunt casnicii lui Dumnezeu si de la El stiu tot Adevarul. Tot acest rau din lume este pentru ca rugaciunea adevarata a inceput sa scada, si daca rugaciunea scade, cu totii vom fi o prada usoara in mainile celui rau. Este act se poate de evident ca sunt din ce in ce mai putini cei ce se roaga in adevaratul sens al cuvantului.

| comentarii pe saccsiv

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button