X

Comentariul zilei (29.05.2014): CHEMTRAILS au fost inlocuite cu CHEMBOMBS?

Iata comentariul fratelui tataia postat la articolul Casa Alba admite VACCINAREA FALSA pentru a colecta AND-ul populatiei. Sa ne amintim si LA CE ALTCEVA MAI SUNT FOLOSITE VACCINURILE:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am auzit si am tot auzit…s-a scris si s-a tot comentat pe acest subiect. Trebuie sa va spun ca in ultima vreme am observat deja din ce in ce mai rar avioane care lasa dire groase si persistente…iar eu unul urmaresc cerul deoarece lucrez in aer liber. In ultimele zile chiar am observat avioane care lasa dire subtiri care dispar la 20-30 de secunde in urma avionul asa cum este si normal. Acelea sint dire normale de condensare formate doar din cristale de gheata.

Si cu toate ca in ultima vreme nu prea am mai vazut dire de tip “chemtrails”, pe cer tot apar formatiuni “noroase” nenaturale…cu aspect artificial de vata de zahar sau nu stiu cum sa ma exprim altfel. Explicatia? Lumea s-a cam prins de realitatea chemtrails si de aceea cei are au initiat acest proiect l-au inlocuit cu altceva…si anume “chemtrails” au fost inlocuite cu “chembombs”. Cautati pe net pentru a afla mai multe detalii.

Desi in ultima vreme nu prea mai vedem “chemtrails”, “chembombs” indeplinesc aceeasi sarcina si dau exact aceleasi simptome, adica dificultati respiratorii, palpitatii, dureri in piept pe care medicii nu le pot atribui unor cauze cardiace sau pulmonare, tahicardie, hiertensiune arteriala, aritmii cardiace, greata, ameteala, pierderi de memorie, incapacitatea de a te concentra sau de a fi atent, anxietate severa, atacuri de panica, hipersensibilitate la undele electromagnetice (simptomele se agraveaza dupa convorbiri lungi la telefonul mobil), etc.

Daca te duci cu toate aceste simptome la medic acestia dupa ce vor efectua toate testele care sa elimine cauzele cardiace sau pulmonare te vor indruma invariabil catre psihiatru….dar cauza este alta.

Deci chemtrails nu mai sint de prea mare actualitate…arma noua se numeste “chembombs”.

Ar mai fi si alte simptome date de chemtrails si mai nou de chembombs, dar mai sus le-am enumerat pe cele mai grave si mai suparatoare. Simptomele mai putin grave sint dureri articulare (ca un fel de artrita), insomnie, constipatie sau diaree, probleme renale, iritabilitate/nervozitate, imunitate scazuta (contractarea frecventa de raceli sau gripe si/sau alte boli sezoniere) etc.

De fapt si de drept aceste otravuri sint extrem de perfide deoarece pot afecta orice organ din corpul uman si de obicei il afecteaza pe cel mai slab. In cazul meu personal simptomele au fost preponderent cardiace deoarece se pare ca sint predispus genetic la asa ceva, in familia mea extinsa existind un bogat istoric de boli cardiovasculare. Cu toate acestea nu sint inca la virsta la care in mod normal inima sa imi faca probleme, iar conform testelor efectuate de medici dispun de o inima 100% normala si sanatoasa (deocamdata). De aceea simptomele sint diferite pentru fiecare persoana in parte.

Si pentru a pune o data capat disputei exista/ nu exista chemtrails (sint convins ca 99% din cititorii acestui blog nu pun la indoiala existenta chemtrails dar mai sint si unii care seamana mereu dezinformare si incearca sa ne convinga de contrariu) va propun sa urmariti urmatorul clip Youtube (nu va speriati este scurt, nu va veti plictisi):

Cea din dreapta este o dira chimica (chemtrail) in timp ce cea din stinga este o dira normala de condensare (contrail) formata doar din cristale de gheata si deci in consecinta inofensiva. Vedeti diferenta? Sau nici acum nu este clar?

Iar pentru ca mai sus am adus vorba despre noua arma “chembombs” va invit sa vizionati urmatorul clip Youtube. Este lung si se adreseasza celor care stiu engleza:

A….si inca ceva….vedere incetosata dimineata la trezire. Mi s-a intimplat si mie de vreo doua-trei ori si am gasit pe net ca multi acuza astfel de probleme dupa activitati intense de spreiere. Citeodata este nevoie chiar de o ora sau doua ca ochiul/ochii afectati sa isi revina la normal…

   Comentariu saccsiv:

   Nu s-au postat link-urile spre filmulete, dar pana revine fratele, am gasit asta:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button