X

Obamacare 2017: CIPUL medical IMPLANTAT controlat de la distanta de SISTEM – vor decide CAND RAMAI INSARCINATA si cand si ce medicamente va elibera implantul in corp

Iata ce putem citi in articolul New medical microchips to be implanted by 2017, delivering drugs, routine birth control through wireless communications

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noi microcipuri medicale pentru a fi implantate in anul 2017,  ce livreaza medicamente, controleaza nasterile prin intermediul comunicatiilor wireless

Viitorul prescriptiilor medicale si al controlului nasterilor se afla intr-un microcip. 

Chiar acum, cipuri cu rezervoare de medicamente, pot fi implantat direct sub piele, livrand doze de medicamente sau hormoni de control al nasterilor, in acelasi timp, in fiecare zi. Cipul implantat este proiectat pentru a fi controlat de la distanta si ‘’condus’’ de catre profesionisti din domeniul medical.

In esenta, persoanele care vor avea cip, nu vor putea fi capabile sa se lecuiasca de efectele secundare ale medicamentelor. Acest cip poate fi programat sa elibereze medicamente, zi dupa zi, an dupa an, la directiva unui ’’profesionist’’.

  Noi microcipuri controleaza fertilitatea prin intermediul comunicatiilor wireless (fara fir)

Tehnologia „micro-rezervor”, dezvoltata pentru prima data la Institutul de Tehnologie din Massachusetts in anii 1990, implica un cip ce poate fi implantat si a fost proiectat sa elibereze medicamente in interiorul corpului printr-un semnal fara fir. Aceasta tehnologie, descoperita intai de catre Robert Langer, Michael Clima si John Santini, constituie acum  „puterea” unei noi companii denumita microChip.

Pe site-ul lor, compania declara ca sunt gata sa includa in conditii de siguranta „ medicamentul implantabil  folosind tehnologia de livrare pe termen lung prin intermediul comunicatiei fara fir”.

Primul lor experiment cu microcipuri este proiectat sa apara in domeniul medical in anul 2017 si va oferi servicii de contraceptie. Noul cip se poate implanta chiar sub piele prin anestezie locala. Odata ajuns in interior, rezervorul poate incepe livrarea de hormoni precum progesteron si estrogen ca o metoda de control al nasterilor.

Potrivit Obamacare, afacerile de acest gen sunt obligate prin lege sa asigure servicii contraceptive, asemeni acestui  cip. Teoretic, poporului american i s-a ordonat sa se cipuiasca unul pe celalalt, prin intermediul unei taxe  ce este folosita pentru investitii in controlul fertilitatii si libertatii tuturor.

  Medicamente pentru osteoporoza livrate in mod constant pentru 4 luni, in studii clinice

Un studiu clinic a fost efectuat in anul 2012 pentru un tratament de osteoporoza initiat de noua tehnologie microcip. Cipul livra hormonul paratiroidian I-34 PTH, un agent anabolic, cunoscut si ca teriparatide, direct in sangele voluntarilor bolnavi de osteoporoza. Cipul a fost implantat chiar sub pielea pacientilor de pe linia taliei si livra o doza controlata de PTH timp de 4 luni.  Din punct de vedere medical, cipul a fost considerat sigur, in timp ce implementarea sa avanseza.

Noi microcipuri ar putea furniza medicamente in mod constant pentru o perioada de pana la 16 ani

Potrivit companiei microChip, primele transe de cipuri ar putea furniza, in mod real, medicamente pentru o perioada de pana la 5 ani, permitandu-le utilizatorilor sa-si ia retelele fara a-si folosi „ mainile” (hands –free), fara injectiile zilnice sau fara a lua pastile. Compania este de parere ca poate chiar crea un cip care sa furnizeze doza de medicamente pentru o perioada de pana la 16 ani.

Compania declara ca aparatul ar putea chiar sa transmita date inapoi, la spitale, astfel incat „medicii sa aiba o evidenta permanenta a exact ceea ce ai luat si cand”.

Directorul Executiv Bradley Paddock  crede ca „MicroCipurile, dispozitivele inserabile de furnizare a medicamentelor este cel mai mare progres in domeniul furnizarii medicamentelor, de la momentul  dezvoltarii, in anul 1876 a pastilei comprimat.

Microcipurile medicale distrug libertatea, supunand oamenii la control

Cum ar putea conceptul de a avea cip sa distruga suveranitatea personala, in timp ce un sistem de ingrijire a sanatatii este inserat sub piele?

Cum ar putea libertatea individuala sa fie demolata in timp ce ’’profesionistii in ingrijirea sanatatii’’ determina doza fiecaruia prin comunicatii wireless?

Cum ar putea aceasta tehnologie sa fie perturbata, abuzata sau hacuita, cu potential de livrare a unor cantitati excesive de medicamente in sistemul utilizatorului?

Cum ar putea aceasta tehnologie, in cele din urma, sa fie o forma de control mai buna a populatiei, prin intermediul mecanismelor sale agresive de control al nasterilor?

Cum ar putea aceasta tehnologie sa le permita companiilor de medicamente sa castige chiar si o stransa influenta asupra vietii oamenilor care se lupta cu efectele secundare oribile si interactiunile dintre medicamente?

Cititi va rog si:

CU CIPUL IN CAP: Implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020

DARPA – CIP IN CREIER pentru controlul mental al soldatului …

Video: Un cip implantat in creier permite unei maimute sa controleze o alta

S-a indoit lingurita la Sfanta Impartasanie pentru ca avea un CIP implantat in mana? Intamplarea s-ar fi petrecut la Biserica “Sfintii Voievozi” din Focsani. Stie cineva amanunte?

CIPUL IMPLANTAT – VOCILE DIN CAP si SUNETELE DIN URECHI. Video si audio: victime descriu efectul nefast al implantului cu cip …

PROPAGANDA BBC: De ce vreau un implant cu microcip?

CATEGORIA CIPUL CEL BUN: cipul din brat care te face sa slabesti …

ANGLIA: Pastila cu CIP iti spune cand sa iti iei medicamentul …

Cauti pe cineva apropiat? Da o cautare pe Google a microcipului lui

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button