X

G.U.Y. – Lady Gaga. Sensul ascuns al videoclipului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

  Iata ce putem citi in articolul The Occult Meaning of Lady Gaga’s Video “G. U.Y.”:

Videoclipul piesei “G.U.Y. (Girl Under You)” interpretata de catre Lady Gaga are multi telespectatori care isi pun la sfarsit intrebarea: “Ce oare am vizionat mai devreme?”. Desi la prima vedere videoclipul ar putea fi o adunatura de imagini luate la intamplare si fara sens , ca de obicei, exista un inteles in spatele acestor imagini. Si, ca de obicei, pastreaza linia filozofiei si mitologiei elitei oculte.  In acest articol, vom arunca o privire la sensul ascuns al videoclipului  G.U.Y. al cantaretei Lady Gaga.

leadguy3

Lady Gaga a fost prezenta peste tot, pentru un timp (primul meu articol despre ea a fost scris in urma cu aproape 5 ani) si, desi multi s-au saturat  de stirile senzationale prin care capteaza atentia, totusi ea ramane un fundament puternic si dedicat pentru admiratorii ei. Videoclipul intitulat G.U.Y. a entuziasmat fanii, dar citind comentariile de pe site-ul You Tube multi dintre ei declara ca nu pricep ce se intampla in productia de 7 minute.  Si cine ii poate invinui? Acolo sunt barbati imbracati in costum ce se lupta cu arcuri si sageti, Real Housewives of Beverly Hills (Nevestele Adevarate ale Hollywood-ului – emisiune americana) ce canta la instrumente, este Michael Jackson resuscitat si piese Lego. Acest videoclip care da batai de cap se intinde pe cateva melodii si detine, totusi, o poveste liniara si (oarecum) o logica si o semnificatie. Pentru a-l intelege cu adevarat, cu toate acestea, trebuie sa fim constienti de mitologia invocata in videoclipul lui Lady Gaga (si in intreg albumul ei) si de sensul ascuns din spatele lui. Odata ce aceste mici legaturi au fost facute, restul incepe sa capete mai mult sens.

Asa cum este cazul cu cele mai multe videoclipuri Lady Gaga, exista cateva referiri evidente ale culturii pop – ce sunt discutate din plin de catre comentatorii de muzica – dar povestea de baza, fundamentala trece neobservata sau cel putin nementionata. Cu toate acestea, povestea este cufundata in mitologia ce este sustinuta de elita oculta.

Videoclipul cu incarcatura sexuala a avut premiera in cadrul emisiunii Dateline al postului de televiziune NBC in data de 22 martie chiar inaintea difuzarii unui raport despre doua adolescente care au fost rapite si abuzate. De ce premierea a avut loc tocmai in cadrul emisiunii Dateline, dintre toate emisiunile disponibile – si de ce chiar inainte de publicarea acestui raport? Poate pentru acelasi motiv Gaga a avut “voma de artist” pe ea in timpul spectacolului live din cadrul recentului festival SXSW: Prestatia ei de multe ori se termina prin promovarea a ceea ce ea, aparent, blameaza. In cazul “voma de artist” sub masca “ fii tu insuti” sau orice altceva, ea, de fapt, promoveaza bulimia si modalitatile de autodistrugere din jur.

millie+brown+vomit

Millie Brown isi baga degetul pe gat si vomita o substanta verde peste Gaga. Este aceasta arta sau o noua modalitate de a prosti mintile tinerelor fete?

Cu aceasta nota de inceput, sa ne uitam la videoclipul  G.U.Y al Lady Gaga.

Ingerul Cazut

Prima scena din videoclip este destul de misterioasa, anuntand in mod clar ca este un film marca Gaga, in care limita dintre arta desavarsita si lucrurile fara sens, puse la intamplare este intotdeauna greu de definit.  Se incepe cu o multime de barbati imbracati in costum de lupta, aflati intr-un camp ce inhata bancnote de dolari. Apoi o vedem pe Lady Gaga intinsa la pamant, cu aripi pe spate.

guy1

Un inger cazut

Gaga este strapunsa de o sageata care se pare, a fost trasa de unul dintre baietii imbracati in costum care detine un arc. De ce a fost Gaga tintita? Barbatii in costum reprezinta mizerabilii din industria muzicala? Poate. Un  lucru este sigur: Gaga a fost un inger ce zbura pe cer, in legea ei, apoi a fost doborata, devenind un inger cazut. Si cine este cel mai important inger cazut din istorie? Lucifer, desigur.

In timp ce s-ar putea discuta că Gaga, interpretand rolul unui inger cazut nu ar putea  face referire neaparat la Lucifer o privire la simbolismul ocult din videoclipul in cauza aduce argumente puternice in favoarea acestui lucru.

Intr-adevar, multe secvente din videoclip se invart in jurul asocierii oculte dintre Lucifer, Venus si Ishtar, subiecte ce vor fi tratate putin mai jos.

Intorcandu-ne la videoclip putem vedea un Lucifer-Gaga ranit, care se ridica si merge spre civilizatie, drum ce se incheie in fata castelului Hearst. Locatia videoclipului este importanta din mai multe motive. Castelul a fost construit de catre William Randolph Hearst, un magnat din industria publicatiilor, unul dintre cei mai bogati si mai puternici oameni din istoria Americii si sursă de inspiratie pentru filmul “Cetateanul Kane”.  Vila era folosita ca un loc de intalnire binecunoscut dintre vedetele de la Hollywood si elita politica. Ca si munca artistei Lady Gaga, castelul Hearst imbina divertismentul si elita oculta.

Cum era de asteptat, insusi Wiliam Randolph Hearst a fost o figura importanta a elitei oculte.

       “Wiliam Randolph Hearst a facut parte din Illuminati – ceea ce ar putea fi numit de gradul al 6-lea. Wiliam Randolph Hearst a fost pagan de-a dreptul. Acest lucru este foarte evident daca se face un tur al casei lui din California, care a fost transformata intr-un muzeu”.

Sursa: Fritz Springmeier- Formula Illuminati pentru a crea un sclav controlat mental

         “Membrul Illuminati William R H i-a oferit un mare ajutor lui Anton LaVey. Avon, editura lui,  a tiparit Biblia Satanica a acestuia in anul 1969 (lansata pentru prima data in decembrie anul 1969).  Urmatoarea carte a acestuia, “Ritualuri satanice” a fost tiparita de asemenea, de editura Avon, detinuta de Hearst, in anul 1972.  Ziarele detinute de Hearst de asemenea, l-au promovat pe Anton LaVey.”

Sursa: Idem

“William RH Jr. a fost un mason de gradul 33 si un om foarte puternic in lumea mass-media”.

Sursa: B.Huldah, dosarele JFK

“Magnatul WRH, un initiat Illuminati de grad inalt, si-a fondat propria “Cruciada” timpurie. Vila sa din California este mobilata cu sute de obiecte din perioada Egiptului Antic si din regiunile Orientul Apropiat si Orientul Mijlociu. Cele mai multe dintre ele sunt originale si au fost expediate catre Statele Unite pe cheltuiala enorma a lui Hearst.

A fost ajutorul lui Hearst pentru Franklin Delano Roosevelt, care a castigat “FDR”, nominalizarile democratice si alegerile prezidentiale in anul 1933. Roosevelt, presedintele din timpul razboiului, a fost unul dintre cei mai de seama fruntasi ai grupului Illuminati din secolul XX.

Familiie Rockefeller, Witney, si Vanderbilt, toate familii Illuminati au finantat altă “Cruciada” Graham”.

– David Icke, Cel mai mare secret

Dat fiind legaturile lui Hearst cu elita, desigur, nu este deloc surprinzator faptul ca palatul  a fost proiectat tinand cont de mitologia elitei oculte, ceea ce este, la randul sau, mitologia pe care Lady Gaga incearca sa o vanda intotdeauna tinerilor.

guy2

Lucifer-Gaga ajunge in fata castelului Hearst si este intampinata de doi barbati ce poarta gluga pe cap.

Desigur, cei doi gardieni ai castelului Elitei Oculte nu il vor lasa pe Lucifer sa moara in acest fel. Acestia o duc inauntrul castelului astfel incat aceasta sa aiba parte de un ritual potrivit pentru un inger cazut.

Venus

Cand Gaga intra in castel incepe melodia Venus. Intreg albumul al lui Lady Gaga se invarte in jurul multiplelor reprezentari ale zeitei Venus (in videoclipul piesei Applause ea este imbracata asa cum este reprezentata zeita Venus in tabloul “Nasterea lui Venus” pictat de catre Botticelli). In videoclipul G.U.Y. tema predominanta este zeita Venus, redata prin numeroase modalitati simbolice incluzand asocierea secreta a secventelor cu Lucifer.

Inca din antichitate, planeta Venus a fost cunoscuta ca Steaua de Dimineata si Steaua de Seara. Romanii au desemnat aspectul de dimineata al planetei Venus ca fiind Lucifer, ceea ce inseamna “aducatorul de lumina”. In Biblie, Lucifer, un inger izgonit din cer, este, de asemnea, mentionat ca fiind Luceafarul de dimineata.

“Cum ai căzut din cer, luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor!“  Isaia, 14:12, NIV

Asocierea dintre Lucifer si Venus ramane de maxima importanta in ocultismul modern.

In ocultismul modern initiat de Madeline Montalban, identificarea lui Lucifer ca fiind Steaua de Dimineata (Venus) echivaleaza cu Lumiel, pe care Madeline Montalban l-a considerat ca fiind Arhanghelul Luminii iar printre satanisti el este vazut ca fiind Torta lui Baphomet si Azazel.  Cu toate acestea, in mai putin cunoscutele invataturi Kabbalah, Lumiel a fost de asemenea, descris ca fiind un inger al pamantului desi, de obicei, Arhanghelii Uriel si Sandalfon sunt singurii arhangheli asociati elementului pamant. In orice caz, identitatea precisa a lui Lumiel a fost intotdeauna controversata si multi oameni, care au incercat sa descopere adevarata lui provenienta in cele din urma au ajuns la aceeasi concluzie si l-au numit pe Lumiel ca fiind un “Inger Intunecat”.

Wikipedia Lucifer

Prin urmare, Gaga joaca rolul unui inger cazut in timp ce un cantec denumit Venus canta pe fundal pare de departe a fi ceva intamplator. In timp ce cuvantul Venus este repetat pe parcursul piesei, un alt simbol important apare pe ecran.

guy5

In timp ce Lucifer-Gaga este pe moarte si este carata de catre barbati cu gluga pe cap, drumul pana la locul ei de inmormantare este pavat cu simbolul stelei lui Ishtar. Steaua cu opt colturi a lui Ishtar a fost mentionata de mai multe ori pe acest site ca fiind un simbol important in mitologia elitei oculte. Ishtar este considerata a fi zeita babiloniana a feritilitatii, a dragostei, a razboiului si a sexualitatii precum si personificarea divina a planetei Venus. Prim urmare, acest simbol vechi semitic intregeste reprezentarea ezoterica a conceptului Venus- Lucifer – Ishtar, un concept profund, misterios si extrem de important in misterele societatilor secrete.

De ce a fost simbolul stelei lui Ishtar incorporat in podeaua din interiorul Castelului Hearst? Dupa cum am mentionat si mai sus, WRH  a fost un francmason de gradul 33 si un membru al grupului Illuminati si care a fost foarte bine informat in domeniul simbolismului ocult. Simbolul stelei lui Ishtar apare adeseori pe podelele cladirilor ce au tematica “oculta”. In acest cadru incarcat simbolic Gaga este dusa la piscina Neptun a castelului unde se desfasoara un ritual al mortii.

guy6

Pe  trupul lui Lady Gaga este pus un aranjament floral si..fluturi din specia Monarh. Este aceasta  o modalitate de a transmite faptul ca moartea si renasterea cantaretei sunt facute prin intermediul Programului Monarh? (modalitate de control al mintii- aluzie la speciile de fluturi Monarh)

Renasterea

Dupa ritualul mortii, Gaga renaste si il intampina pe Himerus, zeul dorintei sexuale. Culoarea parului ei este acum blond platinat, si din ipostaza unui inger ce era inainte,  acum Gaga exprima sexualitate. Reprezinta oare acest lucru crearea persoanei de scena Lady Gaga de catre elita oculta din industria muzicala?

guy7

Dupa renastere, toate lucrurile din videoclip devin albe si exprima sexualitate.

guy18

In timp ce renasterea lui Gaga are loc, “Nevestele adevarate ale Hollywood-ului”  isi fac aparitia intr-un cadru jucand rolul de muze, fiice ale lui Zeus. Faptul ca ele in mod evident nu stiu sa cante la aceste instrumente si ca pe fundalul cantecului nu se aud sunete de harpa sau violoncel, toate acestea denota faptul ca totul se rezuma la a fi fals si superficial.

guy17

In acest cadru, Gaga are capul pe o lucrare creata de artistul lego Nathan Sawaya. Este o modalitate foarte buna de a arata ca persoana cantaretei este construita in mod artificial si este total goala pe dinauntru.

Himeros a fost un Erotes- un grup de zei inaripati asociati cu dragostea si cu pofta sexuala. Dansatorii lui Gaga joaca rolul diferitilor zei din colectivul Erotes.

Apoi Gaga tine in mana un mar muscat construit din piese lego ce face aluzie la marul din Gradina Raiului. Marul a fost daruit de catre Lucifer si le-a dat oamenilor posibilitatea cunoasterii binelui si a raului. In tainele oculte, Lucifer este privit ca un salvator deoarece le-a dat oamenilor posibilitatea de a constientiza ca ei insisi pot deveni zei.

Razbunarea

In timp ce renasterea lui Gaga pare a se referi numai la iubire, ea, in acelasi timp, pune la cale un plan de razbunare de proportii. Un plan foarte ciudat si tulburator care implica mai degraba o stiinta profanatoare.

guy10

Gaga intra intr-o camera unde se afla 4 morminte, toate conectate la un calculator. Din morminte apar Iisus Hristos, Gandhi si Michael Jackson.

Asistentele medicale recurg apoi la procedeul de extragere al sangelui de la fiecare zombie din mormant inclusiv de la Iisus, care se arata oarecum nerespectuos.

Exista mai multe lucruri care nu au sens in aceasta secventa. Una dintre ele este: de ce este Iisus Hristos chiar acolo?  Nu stie toata lumea ca El a Inviat din morti si s-a inaltat  la ceruri? De ce este totusi, intr-un mormant? Si de ce Lady Gaga are acces la El? Ce vreau sa spun este ca, potrivit Crestinatatii, Iisus nu este orice fel de ‘’om’’.

Oricum, fiecare dintre aceste trei figuri are rolul de a reprezenta cate o trasatura care, in viziunea lui Gaga ar trebui sa faca parte din ceea ce ea numeste barbatul

‘’ fundamental’’. De asemenea, poate ati observat ca acolo exista 4 morminte dar numai 3 barbati apar in videoclip. Potrivit regizorului persoana lipsa era John Lennon dar Gaga a decis sa-l scoata din videoclip. Un lucru interesant: Lenon a fost si el, de asemenea, asasinat (si cel mai probabil de un supus MK- ar putea fi Mortal Kombat).

guy12

Sangele este colectat de catre asistente medicale ce poarta pe cap coarne stilizate, infrumusetate. Asistentele incornorate se joaca de-a Dumnezeu.

guy13

Acest lucru se poate observa cand asistentele cu coarne incep sa cloneze o adunatura de tipi imbracati in costume negre.

In timp ce clonarea se petrece pe fundal, Gaga si prietenii ei danseaza foarte indecent. Joaca de-a Dumnezeu si clonarea oamenilor folosind sange de la decedati este, intr-adevar, ceva foarte incitant. Daca am vazut cum decurge clonarea lui Iisus Hristos as vrea, de asemenea, sa imi dau jos tricoul si sa incep sa dansez agitat.

Odata ce armata de clone (ciudat mod de a-si reprezenta fanii) este completa, ea se duce in birourile barbatilor in costum, aceeasi care au doborat-o la inceputul videoclipului.

guy14

De la alb, totul trece acum la negru. Gaga poarta aripi de corb pe cap. In Grecia Antica si in alte civilizatii corbii erau considerati a fi semne prevestitoare a mortii.

guy15

“ Uita-te la mine, sunt o clona si un arogant”. Asta este ceea ce produce stiinta sustinuta de Lady Gaga.

Gaga si armata ei de clone paraseste cladirea cu birouri, indopati cu sangele lui Iisus, al lui Ghandi si al lui Michael Jackson. Sunt foarte sigur ca niciunul dintre acestia trei nu ar fi fost de acord cu planul lui Gaga. Sau poate ca ar fi ceva de genul: “Hei, Gaga, da-mi inapoi sangele. Ce-i  cu tine?”.

Videoclipul se incheie cu o scena tulburatoare: mii de barbati clonati, fara minte, parasesc castelul Hearst avand ca scop  sa enerveze lumea.

guy16

Acesta este modul in care elitele vad consumatorii acestei culturi: o gramada de clone fara minte facand ceea ce li se spune. Clonele apar din Castelul Hearst ( un punct important al elitei oculte) indicand ca acestia merg pe calea impusa de elitele oculte.

Pentru a concluziona acest videoclip, Gaga incepe ca un inger cazut din ceruri ce a fost doborata de oameni de afaceri lacomi. Apoi ea este initiata in interiorul unui castel al elitei oculte de la Hollywood, unde ea renaste ca fiind o zeita blonda senzuala. Apoi, isi foloseste repede puterile  pentru a crea o armata de clone folosind sange de la Iisus, Gandhi si Michael Jackson. Desigur..

In concluzie

Videoclipul G.U.Y. este profund ancorat in simbolismul si mitologia elitelor. Filmat la castelul Hearst, o vila construita de un membru Illuminati de rang inalt imaginilele le spun telespectatorilor de unde sunt emise mesajele promovate in cultura cunoscuta de toti. In acelasi mod WRH a manipulat opinia publica prin “jurnalismul galben”, cultura de astazi ce afecteaza opinia publica prin intermediul vedetelor pop.

Videoclipul incepe cu  simbolism foarte pronuntat din domeniul luciferic, in fapt luciferianismul se refera la cum sa devenim zei. Astfel, Gaga devine ea insasi dumnezeu si incepe sa dea nastere unei noi specii de clone. Bineinteles, toate aceste mesaje sunt mascate cu multa iubire si senzualitate pentru a le face mai usor de digerat de catre telespectatorul mediocru de astazi.

Pe scurt, G.U.Y. este un videoclip specific Lady Gaga si ca toate videoclipurile semnate de ea, in timp ce povestea pare sa fie inaltatoare si sa dea putere, fabrica ei de creare, clonele lipsite de ratiune si simbolismul ocult din sfera Illuminati de fapt, venereaza represiunea elitelor si controlul mintii maselor de oameni.

….E ca atunci cand ai pe cineva care vomita pe tine pentru a denunta bulimia.

Comentariu saccsiv:

–       Asistentele alea seamana cu Anubis, zeul egiptean cu cap de caine asociat mumificarii si vietii de apoi:

280px-Anubis_standing.svg

http://ro.wikipedia.org/wiki/Anubis

   Referitor la lucifer, iata ce putem citi la http://basilica.ro/stiri/sarbatoarea-ingerilor_11413.html:

În momentul în care Satana a căzut împreună cu cei care l-au urmat în răzvrătirea lui, Sfântul Arhanghel Mihail ar fi spus: “Să luăm aminte! Să stăm bine, să stăm cu frică înaintea Celui ce ne-a făcut pe noi şi să nu cugetăm cele potrivnice lui Dumnezeu. Să luăm aminte ce au pătimit cei ce erau împreună cu noi zidiţi şi cum se împărtăşeau cu noi din dumnezeiasca lumină. Să luăm aminte cum, îndată, din lumină s-au prefăcut în întuneric pentru mândria lor şi din înălţime au fost aruncaţi jos, în adânc. Să luăm aminte cum a căzut din cer luceafărul cel ce răsărea dimineaţa şi s-a sfărâmat pe pământ”.

Cititi va rog si:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

–       Per total, pare ca avem ceva din categoria:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button