X

DAN PURIC a primit PASAPORT diplomatic CU CIP?

Mai multi cititori ne-au semnalat ca asa ar sta treaba.  Am ales comentariul lui mircea.v postat la articolul CEO Bitcoin gasita moarta in Singapore. Vreo legatura cu ceilalti bancheri sinucisi?:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Valentin,

pasaportul diplomatic e cu cip, amprentare, tot ce trebuie. Am vazut un pasaport diplomatic, l-am avut in mana si l-am studiat de curiozitate; se vedea cip rfid, circuit antena, tot ce trebuie. Are si insemnul pe el ca e electronic.

e cel negru, scrie si pe el
https://www.cnin.ro/pasapoarte.php

Ma bucur ca asa s-a mai rezolvat un mister, adica pozitia oficiala a lui Puric pe pr asta. Ca pana acum, a avut foarte mare grija sa nu zica ceva in clar. Poti sa cauti pe net cat vrei si nu gasesti nimic. Sau nu am gasit eu. Dar, indirect, cei mai multi de aici si-au dat seama ca a nu zice clar, domnule, nu poti fi demn, nu poti fi frumos, nu poti fi ortodox cand esti amprentat, cand te duci tu de buna voie sa fii amprentat, este echivalent cu a fi de acord cu toata porcaria asta. Nu cunosc amanunte, dar e posibil ca si ruptura de Parintele Justin tot de aici sa fi plecat.

Aici poza cu cei ce au primit pasapoartele. Se vede si semnul cum ca sant electronice
http://www.mediafax.ro/social/personalitati-ca-nadia-comaneci-maia-morgenstern-ilie-nastase-sau-ovidiu-lipan-au-primit-pasapoarte-diplomatice-12210919

   Comentariu saccsiv:

   M-am uitat pe fotografia mediafax. Pe pasapoartele celorlalti se vede clar semnul. El insa pare a avea degetul pus taman acolo. Putem insa presupune ca-i la fel. Daca se pricepe cineva sa mareasca imaginea dar sa ramana suficient de clara, il rog sa dea un semn.

Cititi va rog si:

VORBA DE INTRUSI: Parintele JUSTIN PARVU A FOST SENIL. Ce urmareste SISTEMUL prin vorba asta?

VIDEO: Parintele Iustin Parvu despre Dan Puric

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

Video – DAN PURIC: „Desavarsire prin Aikido”

Conferinte DAN PURIC sponsorizate de … CLUBUL ROTARY

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button