X

Video: KATY PERRY si ea papusica illluminati

Iata clipul oficial al piesei Dark Horse:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata si o scurta analiza a sa:

http://www.youtube.com/watch?v=p6E0ztY8jcA

Si un e-mail primit de la Remus S:

http://www.mtv.ro/stiri/evenimente/brit-awards-2014-ellie-goulding-katy-perry-lorde-si-pharrell-williams-au-ridicat-publicul-in-picioare-vezi-show-ul-pus-in-scena-de-artisti-video

Publicul a asteptat cu nerabdare momentele pregatite de artisti precum Katy PerryBeyonce sau Pharrell Williams. Show-urile oferite de cantaretii momentului au fost pe masura notorietatii evenimentului.

Asa cum era de asteptat, Katty Perry, adepta transformarilor spectaculoase, a transformat scena BRIT Awardsintr-un decor desprins parca din Egiptul Antic. Jocurile de lumini si costumatiile colorate au transformat momentul cantaretei intr-un imposibil de uitat. 

Nu doar Katy Perry ci si Beyonce, si ea este o marioneta intens promovata. La Superbowl anul trecut a facut cu mana semne masonice. Anul acesta a cantat din nou. La Londra la Brit Awards, alaturi de Katy Perry.

http://www.youtube.com/watch?v=iiXOyOQJd30

http://www.youtube.com/watch?v=0PY5NlX4Zw0

Si am citit recent ca aceasta Katy Perry ar fi devenit recent recordmana like-urile pe Facebook. A primit cele mai multe din istoria lumii artistice.

Isi vand sufletul diavolul. Clar.

Iar Beyonce la Grammy, piramida: 

http://www.youtube.com/watch?v=UGbU-ybYLDw

Cu respect, 

Remus S

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Despre Babilonul din MUZICA

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button