X

Cu cipurile e clara. CE FACEM?

anti-inregimentarea-constiintei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata doua comentarii postate la articolul AMBELE CU CIP: Atat CARTEA DE IDENTITATE cat si CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE:

Irina:
Sacciv, dar ce se intampla, nu se organizeaza nici un protest anticip? Nu cred ca este cazul sa stam cu mainile in san.  La Antena 3 au vorbit doar de cartea de identitate cu cip biometric si nu au pomenit nimic despre o alta carte de identitate cu cip simplu. Ba mai mult au spus ca in acest actc-card va fi incorporat si cardul de sanatate si ca cu timpul vor fi incluse si carnetul de sofer si cartea de munca electronica. Astia au sarit prea departe si se pare ca se trece peste buletin si se ajunge direct la acel card de care vorbea pr Paisie Aghioritul in care vor fi incorporate toate documetele omului si dupa care va urma cipul incorporat pe mana sau pe frunte. Se ingroasa gluma rau de tot. Ce facem in cazul asta?

acc70
ok..uite ce zic eu ..
pe scurt…

cred ca pe la jumatatea lui martie ( cel tarziu) trebuie organizat ( ORGANIZAT…nu cum o fi cum o iesii) un miting anticip intr-un oras mare din Romania….ideal ar fi Bucuresti..dar pe aia de acolo greu ii poti urni la o lupta anticip….Frate Vasile , creaza o rubrica separata destinata organizarii acestui minting anticip..sa ne sfatuim asupra locatiilor posibile si alte detalii..s-au scris o gramada de comentarii aici dar nu am vazut incoltind nici o urma de organizare a unui protest…sau poate ma insel eu

Comentariu saccsiv:

   Referitor la miting, trebuie sa intelegem ca nu-i va opri din drum. Asta ca sa nu ne facem iluzii. El poate avea insa importanta sa. Bine facut, poate intre altele sa determine si in mintile altora aprinderea unor beculete.

Ce inseamna insa bine facut? Consider ca trebuie gasita o formula pasnica dar atat de remarcabila incat sa forteze mass-media sa-l bage in seama. Neinteresant ca-l vor critica. Trebuie sa fie ceva atat de iesit din comun, incat sa se vorbeasca despre actiune pana peste granitele tarii. Deci nu neaparat sa ne limitam la un miting, ci sa gandim o forma de protest legala care sa iasa cu totul din tipare. N-am nici o idee concreta la ora asta, insa romanul nu s-a nascut doar poet, ci l-a facut bunul Dumnezeu si istet. Sper sa ne vina cat de curand idei. Sa ne rugam.

Ce trebuie sa mai stim: chiar din faza de pregatire, ba chiar inca din faza de discutii teoretice, ne vor ataca furibund intrusii si ne vor pune bete in roate.

Pana atunci, macar acum in al 12 – lea ceas poate folosim si noi mai intens materialele alea:

Anti cip – AFIS

Anti cip – FLUTURAS

Anti cip – POSTER

Anti cip – STICK AUTO

ANTI CIP – un DVD pentru preoti

ANTI CIP – un DVD pentru preoti, varianta 2

Anti cip si anti fracturare hidraulica – INSIGNE si ABTIBILDURI

SCRISOARE CATRE PREOTI (varianta 3) anti cip si anti ecumenism

De asemenea, scrieti intens la ierarhii locului.

Suntem mai multi decat activistii ASUR. De ce nu suntem si mai eficienti?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button