X

CHEMTRAILS: GEOINGINERIE nebuna pentru oprirea INCALZIRII GLOBALE?

   Iata ce putem citi in articolul Mad science: In the name of ‘geoengineering,’ delusional scientists may destroy human civilization:
Ştiinţa nebună : În numele geoingineriei, oamenii de ştiinţă care suferă de halucinaţii ar putea distruge civilizaţia umană

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Farsa cu privire la conceptul încălzirii globale creată de om nu a dispărut încă şi din cîte se pare nici metodele deplasate de a face faţă acestei crize inventate pe care unii membrii ai comunităţii ştiinţifice o tot aduc în atenţie. Noi rapoarte lansate din Marea Britanie, scot în evidenţă unele din masurile radicale care sînt sugerate în zilele actuale, de susţinătorii cei mai devotaţi ai schimbarilor climatice, măsuri care includ pulverizarea unor particule toxice în atmosferă pentru a reflecta lumina soarelui înapoi în spaţiu, spre exemplu şi pentru alterarea intenţionată a tiparelor vremii, astfel încît să se joace cu ecosistemele locale şi să inducă un fenomen de răcire în masă.

Acestea precum şi alte intervenţii revoltătoare sînt cunoscute sub numele de „geoinginerie” şi mulţi experţi susţin că aceasta ar putea conduce la daune catastrofale asupra vieţii pe această planetă. Alţii, încă hipnotizaţi de retorica globală a unor susţinători tipici ai încălzirii globale ca Al Gore, cred că aceasta ar putea fi singura cale de a opri topirea calotelor polare şi inundarea întregii planete. În oricare din situaţii nimeni nu poate nega faptul că acest subiect brusc capătă atenţia majorităţii, ceea ce înseamnă că, în sfîrşit, s-a dovedit că au avut dreptate cei care au fost denigraţi ca fiind „conspiraţionişti nebuni” şi numai pentru motivul că au sugerat faptul că geoingineria ar putea fi o realitate.

Un raport de investigaţie publicat recent în Marea Britanie de către „The independent” conturează acum recunoscuta agendă a geoingineriei, care, ca de obicei, implică manipularea naturii în încercarea de a o „repara”. Editorul de la „The independent”, Memphis Barker abordează cu acurateţe acest concept, începăndu-şi articolul cu cuvintele „Să ne jucăm de-a Dumnezeu” referindu-se la toţi acei oameni de ştiinţă deosebiţi care, cu aroganţă, cred că ei ştiu mai bine decît însăşi natura şi încearcă să o creeze din nou. În acest caz reproiectările naturii sugerate de către ei sînt efectuate chiar deasupra capetelor populaţiei planetare aproape ca o ameninţare – dacă ţara voastră nu îşi reduce emisiile de carbon, atunci noi vom fi nevoiţi să vă blocăm lumina solară.

Sună ca un soi de roman ştiinţifico-fantastic, dar modificarea intenţionată a tiparelor vremii sau a altor preocese naturale este exact ceea ce geoinginerii au pregătit pentru cazul în care cererile lor nu sînt satisfăcute. Cu toate că aceşti oameni de ştiinţă prezintă ideile lor ca o ultimă soluţie, o variantă pentru situaţia cînd nu mai există altă alternativă de a contracara ceea ce ei cred a fi efectele catastrofale ale încălzirii globale în viitorul apropiat, se crede, de către unii că multe din aceste concepte intervenţioniste au deja loc, inclusiv lucruri ca modificarea vremii şi aşa-numitele şpreieri „chemtrails”, care implica pulverizarea atmosferei superioare a pămîntului cu minuscule particule metalice.

„Tehnologiile geoingineriei sînt teme parcă desprinse din filmele Hollywoodiene cu dezastre naturale” scrie Barker pentru „The independent”. Cercetătorii au sugerat trimiterea în spaţiu a unei gigantice „umbrele de soare” din sticlă care să reflecte lumina, erupţia vulcanilor artificiali, sau şpreierea unor aerosoli cu sulfaţi în stratosferă, dizolvarea munţilor şi punerea rămăşiţelor acestora în ocean şi în cele din urmă probabil cea mai puţin dramatică variantă, umplerea oceanelor cu pilitură de fier pentru a stimula înmulţirea algelor.

Ca să spunem adevărul, geoingineria are loc de decenii

La prima vedere, toată această vorbărie despre geoinginerie ar putea părea ipotetică, ca şi ceva care s-ar putea întîmpla în viitor. Dar adevărul în această privinţă este că geoingineria deja se desfăşoară pe ascuns de decenii, aşa cum este scos în evidenţă de numeroase rapoarte ale guvernului şi recunoaşteri istorice. Este un fapt cunoscut, de exemplu, că armata SUA a însămînţat nori deasupra rutei Ho Chi Minh în Vietnam, în anii 60, în timpul războiului din Vietnam, fapt care a dus la furtuni şi musoni artificiali.

Chiar şi mai devreme decît aceasta, în anii 40, ministerul apărării din Marea Britanie, a utilizat arme biologice pe oamenii săi, conform unui raport al „The guardian” publicat în 2002. Acest raport evidenţiază cum guvernul Marii Britanii, pe parcursul a aproximativ 40 de ani, a efectuat experimente cu arme chimice asupra cetăţenilor britanici sub acoperirea unei operaţini de „cercetare a vremii şi poluării”. Adevărul a fost recunoscut mai tîrziu prin declasificarea respectivelor documente guvernamentale.

Mai recent, http://www.monkeypuppet.net a dezvăluit că „aerosolii atmosferici”, numiţi şi „chemtrails”, au fost deja injectaţi în cer prin acele „campanii de teren” care se presupune că încă au loc.

Un raport similar emis în acelaşi an pentru Camera Comunelor din Marea Britanie a fost chiar mai deschis cu privire la această conspiraţie a geoingineriei. Intitulat „Reglementarea geoingineriei”, acest raport admite în mod deschis că tehnologiile de a injecta aerosoli cu sulfaţi în stratosferă pentru a „imita efectul de răcire al erupţiilor vulcanice majore” există şi sînt deja utilizate.

„Anumite (deşi la scară foarte redusă) teste ale geoingineriei au deja loc” admite raportul.

Şi doar anul trecut noi am raportat că liderul partidului verde din Suedia, Pernilla Hagberg, ieşise în faţă pentru a recunoaşte public că „chemtrails” sînt reale şi că CIA şi NSA sînt în spatele acestora.

Geoingineria ar putea însemna sfîrşitul omenirii

Mai rău decît faptul că geoingineria este deja o realitate, este faptul că nimeni nu ştie cum va afecta planeta. Trimiterea unor ecrane gigantice de sticlă sau a unor mase de aerosoli cu particule în stratosfera pămîntului pentru a bloca în mod intenţionat radiaţiile solare, în mod sigur va cauza alte probleme cum ar fi blocarea radiaţiilor ultraviolete naturale, de care oamenii au nevoie pentru a produce vitamina D, sptre exemplu. Acesta, desigur este doar un exemplu printre multe altele.

„Şpreierea unor cantităţi mari de aerosoli cu sulfaţi în stratosferă, spre exemplu, ar estompa prezenţa discului solar” adaugă Barker cu privire la dezavantajele geoingineriei. „Tiparele ploilor ar putea de asemenea să o ia razna, stratul de ozon s-ar putea găuri. Aruncaţi pilitură de fier în mare şi aţi putea foarte bine să ucideţi întregi pături de viaţă marină.”

Citiţi întregul raport al lui Barker aici:

http://www.independent.co.uk.

Sursele acestui articol includ:

http://www.independent.co.uk
http://www.theguardian.com
http://www.monkeypuppet.net
http://www.publications.parliament.uk
http://www.naturalnews.com

Cititi va rog si:

„Financiarul” despre CHEMTRAILS: Presa din Suedia va declansa un scandal planetar pe tema DARELE MORTII

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button