X

Comentariile zilei (08.11.2013): BOALA CIUDATA a celor 19 adolescente ale aceluiasi liceu – un posibil EFECT AL VACCINARII sau al FRACTURARII HIDRAUCILE

Iata comentariul fratelui Mircea Puşcaşu postat la articolul Video: O BOALA CIUDATA loveste 19 adolescente de la un acelasi liceu si un adult. NU SE STIE CE ESTE SI NU SE STIE CAUZA:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doctorii respectivi se prefac a fi perfect idioti, duc discutia pe cai false . Este evident ca este vorba de o boala neurologica si nu de una psihologica, psihiatrica sau psihosomatica. Bolile neurologice pot fi cauzate de un agent toxic medicamentos la care au fost expuse toate cele ce au simptomele si nu de un factor de mediu. Vaccinarile intra-scolare (antigripale, antipolio, antitetanice samd), prin efectele lor neurotoxice, sunt primele suspecte in etiologia acestor manifestari. Manifestarile se datoreaza probabil unui lot excesiv in toxicitate si unor organisme cu factori predispozanti.
Uitati un alt caz de afectare neurologica post vaccinala (unul din multe):

http://www.youtube.com/watch?v=L1f8XTTsrpU

   Iata si comentariul fratelui valentin:

Iata ce cred ca e plauzibil:

 

„În timpul unei întâlniri furtunoase cu conducerea școlii, în februarie 2012, părinții au întrebat de ce solul, din jurul unei sonde de gaze naturale care a forat pe terenul școlii, nu a fost testat în privinţa contaminării….

Se adaugă îngrijorarea că s-au forat puțuri folosindu-se controversata metodă a fracturării hidraulice, de asemenea cunoscută sub numele de “fracking”….”

 

ma intreb ce teste se pot face pentru a afla gradul de contaminare a mediului

Iata si comentariul sorei blue:

E greu de emis o părere, dat fiind că nu deţinem toate datele problemei. Eu, de pildă, aş fi curioasă dacă aceste manifestări persistă şi în timpul somnului. Pentru că este o mare diferenţă. În situaţia în care persoanele afectate de aceste tulburări au somnul liniştit, iar ticurile apar doar pe perioada de veghe, este clar că afecţiunea este strict de natură psihică. Dacă tulburările se manifestă şi în timpul somnului, cauza e neurologică. Uluitor este faptul că medicii lor par neputinciosi. Ei îşi dau cu părerea precum femeile ieşite la bârfă pe marginea şanţului, iar ipotezele emise de ei sunt halucinante. Mă mir, de pildă, că n-a observat nimeni un adevăr care sare în ochi: bolnavii sunt numai de gen feminin ( inclusiv adultul ). Aici nu pot exista decât două explicaţii: ori într-adevăr solul din jurul şcolii este contaminat, dar cu condiţia strictă ca acolo să înveţe doar fete, iar profesorii să fie de asemenea doar de gen feminin, altfel şi această ipoteză cade, sau…. nu ştiu câţi s-au gândit la această variantă…. pilulele de slăbit. E posibil ca adolescentele să fi dorit să piardă în greutate şi să fi intrat în posesia ( prin diferite căi, internet, vânzători neautorizaţi sau chiar alte modalităţi legale) a unor medicamente sau suplimente alimentare cu efecte secundare de tip neurologic. Spun aceasta întrucât am văzut asemenea manifestări la copilul de zece ani al unei prietene. Crescut de bunici obsedaţi că e slab şi nu mănâncă destul, a fost îndopat cu tot felul de suplimente recomandate sau nerecomandate de medic ( insist să spun că sunt medici care sunt mai degrabă duşmani decât prieteni ai pacienţilor ) şi care a dezvoltat o serie de ticuri din ce în ce mai accentuate. Doar după un tratament sever, aceste tulburări au început să dispară. Dar metabolismul acelui copil a fost iremediabil alterat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button