X

Aspazia Otel Petrescu: TRAIM VREMURI APOCALIPTICE. „Eu zic ca lupta pe pamant este deja…, pare sa fie castigata de astia”

Aspazia-Otel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Foto: Sfinţii deghizaţi in pensionari: Aspazia Oţel Petrescu – 89 de ani , o viaţă pentru Dumnezeu şi Neamul Românesc

Iata ce putem citi in articolul Trăim vremuri apocaliptice (Partea a opta):

Dar ce-am putea să facem concret, ca să ne urnim şi să schimbăm ceva în tară?

Eu zic că lupta pe pământ este deja…, pare să fie câştigată de ăştia.  Ei sunt acum atotputernici. Dar Dumnezeu le poate oricând strica planurile şi ei ştiu lucrul ăsta. De-aia încă nu se dau pe faţă. Va veni momentul când diavolul în persoană se va prezenta Anticrist – cel puţin aşa scrie la Apocalipsă si noi n-avem de ce să ne îndoim că până acum toate s-au împlinit câte s-au spus; nu le-am înţeles pe toate, le-am înţeles abia după ce-au fost. De pildă păsările cu cioc de fier, n-a ştiut nimeni ce sunt păsările alea decât când au apărut avioanele. Abia atunci lumea a înţeles că uite astea, care spun că vor aduce ouă otrăvite, bombele şi astea, vor face mare nenorocire pe pământ. Deci noi înţelegem lucrurile după ce se împlinesc. Dar în Apocalipsă spune că diavolul însuşi se va numi împăratul lumii, îşi va spune Antihrist, adică „cel care vine împotriva lui Christ, înlocuindu-L pe Christ”, dar toată chestiunea asta nu va dura decât 72 de luni, parcă aşa scrie acolo, în orice caz, trei ani şi jumătate, adică exact perioada cât a propovăduit Mântuitorul, pentru că diavolul n-are imaginaţie, el doar copie. El Îl copiază pe Iisus în toate crezând că în felul ăsta Îl va birui, Îl va învinge, Îl va înlătura. Noi ştim că nu va fi aşa, dar până atunci avem de străbătut lucruri foarte grele şi ceea ce ne aşteaptă acum pe noi sunt două probleme: cum să rezistăm dominaţiei antihristice – pentru că el vine cu putere de stăpânire foarte mare, într-adevăr, prin cipuri; cipurile astea biometrice, nu astea care sunt acum, ci ăla final, care va fi pus pe mână şi în care sunt incluse toate celelalte, el suspendă liberul arbitru. Pentru că şi-a dat seama că puterea Părintelui Veşnic vine tocmai din faptul că ne-a lăsat nouă totala libertate să alegem. Noi alegem între bine şi rău. Avem rău pentru că alegem rău, nu pentru că Dumnezeu ne pedepseşte, cum spunem; ne dă ceea ce alegem. Or diavolul ştie că, în ultimă instanţă, scânteia divină din fiecare din noi va face până la urmă alegerea cea bună, adică Îl alege pe Christ, nu-l alege pe ăsta. Şi atunci el trebuie să suspende această posibilitate a omului de a alege şi să încerce cumva să-l determine să-l aleagă pe el. Practic, ca să zic aşa, să anuleze puterea pe care noi o avem prin botez, unde spunem „Mă unesc cu Domnul nostru Iisus Hristos şi mă lepăd de satana”. Și să găsească un mijloc prin care să-l împiedice să se realizeze ca om prin răsturnarea formulei:

„Mă unesc cu satana şi mă lepăd de Iisus Hristos”. Ei, chestiunea asta el n-o poate face decât anulând liberul arbitru. Și asta o va face prin comedia asta biometrică pe care o va introduce… Cu ea, prin metodele pe care le are puse la punct până la ora actuală el poate borfăi în mintea omului prin cipuri cum vor ei şi îi suspendă absolut liberul arbitru şi voinţa omului şi omul face exact ceea ce i se comandă. Omul devine un sclav tehnic care execută, ca şi un robot, ordinele care i se dau. Ăsta este pericolul cel mare. De fapt, oamenii cipuiţi vor fi, vor ajunge să fie fii satanei, prin faptul că asta vor alege, că nu vor putea alege altceva, că li se suspendă puterea de a alege. Li se ordonă: „Tu alegi ceea ce îţi spun eu”.

Asta se face mult acum, să zic, prin reclame…

Deci asta este o primejdie, pentru că în momentul când ţi se pune cipul, acolo este introdusă şi identitatea şi cartea de sănătate şi ştampila electronică şi dreptul de proprietate, toate sunt trecute acolo. În momentul când renunţi la cip, renunţi la toate astea şi te trezeşti într-o lume în care nu ai casă, pentru că nu accepţi semnătura electronică pe actul tău de proprietate şi atunci nu mai eşti proprietar, nu?  N-ai ce să mănânci, pentru că nu poţi să cumperi şi nu poţi să vinzi, pentru că nu mai există monedă de schimb, ci totul este un schimb pe care îl faci prin 666 pe care îl ai acolo şi prin toate care sunt puse deja, de pe acum puse pe toate…

Codurile de bare, da.

Deci tu vii cu cipul tău şi ceri articolul care, practic, este acolo, pus într-un semn. Nu ai cipul ca să i-l arăţi ăstuia că pe tine te vreau, nu-l ai, nu-l capeţi, deci practic nu te poţi hrăni. De-aia călugării noştri, care sunt lămuriţi în chestiunea asta spun să ne învăţăm să cunoaştem ciupercile, cu asta ne vom hrăni dacă refuzi cipurile. Deci dacă refuzi cipul, practic te instalezi în ceea ce se numeşte moartea civilă. N-ai nicio şansă de a exista.

N-ai identitate.

Da. Deci ăsta e un pericol care ne paşte şi al doilea este al treilea vai. Al treilea vai care trebuie să vie, căci se spune că dominaţia lui antihrist va fi concomitentă sau la foarte scurt interval, unul după altul, de cel de-al treilea vai. Or al treilea vai nu poate să fie decât al Treilea Război Mondial. Pentru că aşa cum sunt descrise celelalte două vai-uri, am văzut că sunt Primul şi al Doilea Război Mondial. Sunt caracteristice, am văzut, al Doilea Război Mondial cu păsările cu cioc şi cu ouă de metal, prin caracteristicile lor le identifici, care cum au fost. Primul, cu răscoalele bolşevice, Primul Război Mondial, nu aşa s-a terminat, cu răscoalele lor? Deci al treilea vai. Cum vom mai trece si prin al treilea vai şi prin ce se va caracteriza? Părintele Cleopa avea viziunile lui şi erau înfricoşătoare. Spunea, de pildă, că continentele vor avea o altă configuraţie, vor fi părţi întregi care se vor prăbuşi (vezi Atlantida); şi marea va inunda foarte multă parte din uscat şi spunea părintele Cleopa că poate să capete două aspecte. El opina pentru potopul de foc, aşa îl numea, adică un pârjol atomic, unde totul va fi pârjolit. Internaţionaliştilor, deci masoneriei, le-ar conveni mai mult un război biologic. Ăla este foarte convenabil din punct de vedere material, fiindcă produci o epidemie globală de origine necunoscută şi lumea moare pe capete, nu trebuie să pui tunuri pe ei, nu trebuie să pui energie atomică sau mai ştiu eu ce; omul moare din microbii respectivi. Dar cum te aperi tu, care mânuieşti aceste lucruri, că un vânt poate să-ţi întoarcă valul de microbi pe teritoriul tău, nu? Şi afară de asta, antidotul se ştie cât poate să fie de eficace, până la urmă? Ai un antidot pe un caz, pe două, pe zece, pe zece cazuri de laborator. Dar pe o ţară întreagă, pe un teritoriu întreg, nu poţi să ştii cum acţionează, dacă mai este valabil sau nu, dacă nu microbul respectiv rămâne mai puternic decât însuşi antidotul pe care tu l-ai gândit. Antidotul poate să fie eficace pe cazuri: unu, doi, trei, zece, o sută. Dar pe un popor întreg poate să nu fie, ştii? Deci ei n-au siguranţă. Aşa că s-ar putea ca, până la urmă, tot la bombardamente şi la astea să recurgă. Oricum, va fi cumplit. Părintele Cleopa spunea că între case va creşte iarba, nu vor fi cărări. El exprima în felul ăsta pustietatea care va rămâne, puţinătatea lumii care va rămâne. Nu vor mai fi cărări de la o uşă la alta. Şi în Apocalipsă scrie că 50% din omenire va pieri în al treilea vai. Acolo spune tot criptic lucrurile astea, dar e clar. Spune: un om care va merge la moară, unul se va lua, unul se va lăsa. Din două femei care frământă la copaia cu pâine, una se va lua, una se va lăsa. Deci 50% din omenire va pieri în al treilea vai.

Şi noi n-avem ce face, n-avem cum să ne opunem, decât rugându-ne ca să intervină Dumnezeu. Şi El intervine! Povesteşte acolo, în Apocalipsă, de îngerii pedepsitori care vin şi pedepsesc pe toţi cei care sunt răi. Sunt revelaţiile care se fac prin proorociri şi prin apariţiile Maicii Domnului, cele mai multe lucruri se spun; de pildă, Maica Domnului a spus că, într-adevăr, îngerii pedepsitori vor fi necruţători, dar Dumnezeu va avea grijă de ai Lui. Şi de se va întâmpla ca din greşeală să nu poată scăpa unul din cei drepţi, acela nu va avea parte de judecată; câstigă Cerul, veşnicia, numai prin faptul că a fost pedepsit pe nedrept. Deci pedeapsa va fi atât de cruntă încât nici chiar puterea divină nu va putea să discearnă de la individ la individ cine cade sub sabia îngerilor pedepsitori şi cine rămâne.

Nu ştiu cum o să fie. Eu, când mă gândesc la lucrurile astea, zic: „Doamne, ia-mă înainte de a se întâmpla lucrurile astea!”  Si sunt fericită că am o vârstă aşa de înaintată şi că pot să sper că voi fi scutită de ceea ce ne aşteaptă. Şi, când te uiţi la ceea ce se întâmplă în jurul tău, n-ai cum să te aştepţi la bine. N-ai cum! Copii care-şi omoară părinţii, mame care-şi aruncă la gunoi copiii, taţi care-şi violează propriile fiice, lucruri care te cutremură. În timpul copilăriei mele, aşa ceva nici nu se pronunţa într-o casă, nici nu se ştia. Tineretul, copiii, nici nu ştiau că pot să existe şi asemenea grozăvii. Cum poate să fie bine când e atâta rău?

aspazia1

Cititi va rog si:

ANTIHRIST inseamna CEL CE ESTE IN LOC DE HRISTOS

Aspazia Oțel Petrescu despre întâlnirea cu Părintele Arsenie Boca (prima parte)

Aspazia Oțel Petrescu despre întâlnirea cu Părintele Arsenie Boca (partea a doua – Spovedania)

Interviu cu Aspazia Oțel Petrescu (Partea a treia – Arestarea)

Aspazia Oțel Petrescu despre Educația legionară (partea a patra)

Aspazia Oțel-Petrescu: ,,Codreanu n-a avut nimic de-a face cu evreii, Codreanu a avut de-a face cu maniera evreilor de-a exploata ţara romanească” – Partea a cincea

Cea mai mare dramă a omului este când nu poate să iubească așa cum cere Dumnezeu (Partea a șasea)

Aspazia Oțel-Petrescu: ,,Mișcarea Legionară – singura mișcare antimasonică, fără să fie teroristă” (partea a șaptea)

Rezistând în vremuri de prigoană (partea a noua)

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button