X

Despre libertate sau… De ce ura împotriva Legionarilor?

Miscarea Legionara simbolLa nivelul simţirii sufleteşti, spiritul legionar presupune indiferenţa în faţa morţii, convingerea că viaţa omului e doar în mâna lui Dumnezeu. Lumea românească este condusă, în special, prin frică! Manipularea a învăluit inima noastră dar nu a pătruns sâmburele ei. Învingând frica de moarte toate celelalte frici mor şi atunci putem spune fericiţi: „Împărate, mă omori dar nu poţi să-mi faci nimic!” Un om care simte astfel e un om care scapă oricărui control, e un mare pericol deoarece un astfel de om contaminează pe cei din jur.
Dacă nu avem această simţire e semn că nu avem credinţă adevărată şi nu suntem liberi. Aşadar, ura nu e împotriva legionarilor ci împotriva acestei simţiri, împotriva adevăratei noastre libertăţi. Le este frică să nu ne scape de sub control!
Dumnezeu să ne ajute!
Marcel Bouroş

Romanian Fascist Demonstration

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button