X

NOUL BULETIN VA FI SI CARD DE SANATATE. Cu cip, evident …

   Ne intrebam noi:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

DE CE SE TOT AMANA introducerea cartilor de identitate electronice? Cumva pentru a fi toate obligatoriu cu cip? Cumva pentru a avea timp sa convinga aproape intreaga populatie ca cipul e bun?

   Si a venit si raspunsul … Iata ce citim in articolul Noul buletin va fi ÅŸi card de sănătate:
Apariţia buletinelor cu CIP se amână! Noile cărţi de identitate vor fi disponibile abia de anul viitor, din aprilie. Legea noilor documente a trecut de Camera Deputaţilor, însă a fost modificată radical. O noutate este contopirea buletinului cu cardul de sănătate, astfel încât să avem un singur document.
Noua carte de identitate va avea dimensiunile unui permis, datele titularului vor fi tipărite atât pe faţă cât şi pe verso, şi va conţine faimosul cip. Însă noutatea absolută este că noul buletin va fi şi card de sănătate.
Vor fi emise în paralel două tipuri de buletin, iar fiecare îşi va putea alege varianta dorită.

“Vor fi două mari categorii de CI. Una simplă, care va conÅ£ine doar acel cip, conÅ£inând datele de pe cardul de sănătate ÅŸi un al doilea tip, mai profesionist, să spunem, care va conÅ£ine acele date biometrice ÅŸi datele de pe cardul de sănătate”, spune Cătălin Chiper, secretar de stat MAI.
Şi modul de obţinere a documentului va fi simplificat. Pentru eliberarea unui nou buletin va fi necesar doar vechiul act şi o declaraţie pe proprie răspundere referitoare la domiciliu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button