X

La intrarea in SUA, romanii completeaza formularul I-94 si li se colecteaza elementele biometrice (amprente digitale şi o fotografie digitală)

   Iata ce putem citi la: http://translate. google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.dhs.gov/files/programs/editorial_0525.shtm&ei=76-MTPPBH9GRswbT-ei8Ag&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CA0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DBorder%2BProtection%2Bofficers%2Bcollect%2Bbiometric%2Binformation%2B(digital%2Bfingerprints%2Band%2Ba%2Bphotograph)%26hl%3Dro%26sa%3DG

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Din 2004, Departamentul pentru Securitate Internă al programului US-VISIT a colectat amprentele digitale şi elementele biometrice integrate-fotografii-pentru a proteja împotriva furtului de identitate si frauda. Unlike names and dates of birth, which can be changed, biometrics are unique and virtually impossible to forge. Spre deosebire de numele şi datele de naştere, care poate fi schimbat, elementele biometrice integrate sunt unice şi practic imposibil de a falsifica.

Atunci când aplică pentru o viză

  Dacă aveţi nevoie de o viză, trebuie să mergeţi la cel mai apropiat post de viză SUA emitente pentru un interviu, ca parte a procesului de aplicare.  În timpul acestui interviu, vă puteţi aştepta la un ofiţer de Departamentul de Stat consulară:
•  Revizui cererea de viză şi documentele justificative
•  Colecta elementele biometrice integrate dvs. (până la 10 amprente digitale şi o fotografie digitală)
 Când eşti pe rută pe calea aerului şi pe mare 
 Reprezentanţii Compania aeriana sau navă vă va da un formular alb I-94 (dacă sunteţi titularul de viză) sau formularul I-94W verde (dacă sunteţi un Visa Waiver Program călător) să completaţi înainte de a ajunge in Statele Unite.  Teren de frontieră Călători va primi forma lor I-94 în momentul sosirii într-un port de intrare.
 Când ajunge în Statele Unite 
  Prin aerian şi maritim:
 Un Vamal şi protecţia la frontieră ofiţer va ghida prin procesul de inspecţie.  Au documente de călătorie gata, cum ar fi paşaportul şi formularul I-94 sau formularul I-94W. 
  Ordonatorul de credite va revizui documentele de călătorie şi să vă întrebări, cum ar fi de ce sunt de vizitare şi de cât timp va rămâne. 
 Ordonatorul de credite va scana amprentele tale şi să ia fotografia cu un aparat de fotografiat digital. 
  Ordonatorul de credite va spune când aţi terminat procesul.
 Pe uscat:
 Veti experimenta US-VISIT procedurilor biometrice, aşa cum este descris mai sus, în zona portului de inspecţie secundare.
  Atunci când pleacă 
  Când părăsi ţara, ar trebui să întoarcă Formularul I-94 sau formularul I-94W către o companie aeriană sau reprezentantul navei.  Prin returnarea formularul dumneavoastră, aţi terminat procesul de iesire din SUA. 
   Comentariu saccsiv:
   N-am mai tradus, am folosit programul google, caci vad ca se intelege si asa. La pagina respectiva, gasiti si un filmulet. Cele de mai sus se aplica cetatenilor statelor ce nu sunt incluse in programul Visa Waiver pentru SUA, program in care este obligatorie folosirea unui pasaport biometric.
   Cu alte cuvinte, chiar daca nu beneficiezi de Visa Waiver, daca vrei sa intri in SUA, o treaba biometrica tot faci. Nu stiu daca formularele ce ti le inmaneaza au sau nu cip. Cei ce au plecat de curand in SUA ne pot spune insa.
   Dupa stiinta mea, Romania nu este inca inclusa in programul Visa Waiver, dar cum a introdus deja pasapoartele biometrice, nu stiu insa daca nu cumva sunt obligatorii pentru a putea intra in SUA.

   Oricum, cu cip sau fara, Formularul DS-160 având semnătura dumneavoastră electronica, amprentele si fotografia tot sunt necesare. Si se poate pune astfel o intrebare:

   Daca spui ca refuzi actele cu cip, dar faci toate celelalte de mai sus, cum e? Altfel spus, acel cip e o problema sau datele de pe el sau ambele simultan?

   Cititi va rog si:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

Comentariul zilei (11.09.2010): AL CUI CHIP VA FI PE BAN? Cand vom face plati cu cartea de identitate electronica …

   Parerea mea e ca nu e in regula. Daca zicem ca refuzam cipul, de unde si de cand incepem? De la card bancar nu, de la pasaport nu, de la dosarul biometric nu, de la buletin (probabil ca nu) … Ce asteptam? Asta daca intr-adevar zicem ca refuzam cipul. Altfel suntem niste mincinosi, caci doar zicem si nimic nu facem.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Formularul cu siguranta nu contine cip. Si daca esti doar in trecere prin state ti se verifica amprentele. Deci nu scapi. Apoi de ex. in Emirate iti este scanat irisul. Deci toate datele tale biometrice sunt colectate undeva la nivel mondial, inclusiv sunt tari unde se aplica pe unele formulare amprentele. Sunt parte a controlului , indiferent unde se colecteaza informatia, apoi omul trebuie sa se obisnuiasca treptat…putin cate putin sa nu creeze rezistenta cind guvernul lui ii cere toate datele pt ca deja daca a calatorit e ea famiiarizat si e…”normal” pt ca…nu a murit daca datee lui biometrice au fost colectate.
    Lupta a inceput de mult, refuzul populatiei daca venea de la inceput ferm poate ar fi avut efect, acum suntem deja pe tobogan, in jos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button