X

Actiunea PANICA – O ipoteza de luat in calcul, legata de moartea ciudata a pasarilor, pestilor, crabilor. Un posibil raspuns la intrebarea: DACA EI OMOARA VIETATILE, DE CE TOTUSI LE OMOARA?

EI, adica marionetele ELITELOR …

O lista a mortilor ciudate gasiti la:

Explicatiile NAUCE ale specialistilor cu privire la moartea ciudata a pasarilor, pestilor, crabilor

Consider insa ca explicatiile oficiale de pana acum, nu sunt insa si cele reale:

SEMN APOCALIPTIC? EFECTUL HAARP? EFECTUL CHEMTRAILS? Noutati despre pasarile si pestii descoperiti morti in intreaga lume …

Daca este o actiune a ELITELOR, ne putem intreba desigur cum au procedat? Prin HAARP? Prin chemtrails? Combinat? Este o intrebare importanta dar si mai important este de aflat:

MOTIVUL. De ce ucid pasari, pesti, crabi? Este parte a unui experiment? Va urma ceva la scara si mai mare? Si la mamifere de exemplu? Si la oameni?

Vor sa distruga lantul trofic?

Pregatesc un mega vaccin pentru un mega virus ce ataca tot ce este viu? Desigur, un virus – poveste … Vom vedea.

O ipoteza de luat in calcul este insa si ACTIUNEA PANICA …

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“

Ce urmaresc cu panica? Dupa cum am spus, posibil un vaccin, posibil altceva sau doar panica … In acest caz, nici nu trebuie sa se mai agite prea mult. Omoara din cand in cand cate un stol de pasari sau un banc de pesti, restul facand mass-media si opinia publica. Caci de acum incolo orice grup de zburatoare cazut la pamant, indiferent de motiv, va fi automat incadrat in aceeasi categorie de morti suspecte. Se poate insa sa se urmareasca impuscarea mai multor iepuri dintr-un foc: si panica si distrugerea lantului trofic. Pentru foamete. De exemplu.

Aceasta panica, impreuna cu inca o zguduitura economica, combinata cu ample manifestari de strada, cu razboi, cu cutremure, foamete, vor tulbura masele intr-un asemenea hal, incat sa accept orice solutie. Ca de exemplu NOUA ORDINE MONDIALA si antihristul …

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Chemtrails

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.