X

SEMN APOCALIPTIC? EFECTUL HAARP? EFECTUL CHEMTRAILS? Noutati despre pasarile si pestii descoperiti morti in intreaga lume …

Citez din articolul Brazilia.  O sută de tone de peşti morţi, descoperiţi la malul Atlanticului:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Veterinarii brazilieni se luptă să dezlege un mister macabru. Milioane de peşti morţi au fost aduse la mal de apele oceanului. Sunt aproximativ 100 de tone, în mare parte somn şi sardine. Acum, pescarii nu mai aruncă undiţele în apele blestemate.
Autorităţile nu au, deocamdată, nicio explicaţie. Pe internet, oamenii spun că se apropie Apocalipsa. Şi mulţi fac bilanţul recentelor morţi bizare de animale: peste cinci mii de păsări în mai multe zone din Statele Unite, alte 50 de păsări în vestul Suediei, 40 de mii de crabi în Marea Britanie, plus sute de peşti în Noua Zeelandă.

Iata si ce aflam din articolul Incidentele bizare continuă: Alte sute de păsări moarte şi mii de peşti fără viaţă, în Texas şi Florida:

Incidentele misterioase cu animale moarte s-au înmulţit în Statele Unite. Peste 200 de păsări au fost găsite fără viaţă pe un pod din Texas. Iar în Florida, localnicii au zărit mii de peşti morţi. Pentru specialişti, misiunea de a găsi o explicaţie este tot mai dificilă.
Incidentul din Texas seamănă izbitor cu cele petrecute zilele trecute. 200 de păsări moarte au fost găsite pe asfalt. Deja sunt 5 state americane în care s-au înregistrat astfel de cazuri. specialiştii încearcă să găsească un răspuns.
„Am căutat dovezi că rănile au fost provocate de gloanţe, dar nu am găsit. Aşa că, posibil, păsările s-au lovit de ceva, probabil case, cabluri de curent, turnuri sau poate s-au izbit de pământ”, a declarat cercetătorul american John Fisher
Se caută răspunsuri şi în Florida, unde s-au găsit mii de peşti morţi. Cei ce investighează cazul bănuiesc că au pierit din cauza frigului. Zilele trecute, alte mii de peşti morţi au fost descoperiţi în Maryland şi Arkansas.
Seria de incidente bizare a depăşit însă şi graniţa Statelor Unite. În Suedia, 100 de păsări moarte au fost găsite pe străzile unui orăşel din vest. În Brazilia şi în Noua Zeelandă, au pierit mii de peşti. Iar în Marea Britanie, peste 40.000 de crabi au fost găsiţi morţi.

Cititi va rog si:

CE SE INTAMPLA IN AMERICA? Dupa ce in Arkansas 3000 de mierle au cazut din cer si 100 000 de pesti dintr-o singura specie au fost gasiti morti, ciudateniile se repeta si in Louisiana …

CE SE INTAMPLA? In intreaga lume, tot mai multe cazuri de pasari si pesti morti in mod inexplicabil …

Asadar, ce-o fi? Despre HAARP, cititi va rog si:

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

Despre Chemtrails:

VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS

VIDEO (subtitrare in limba romana): G. Edward Griffin despre CHEMTRAILS

Unii vor sa ne linisteasca:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button