X

VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS

http://www.youtube.com/watch?v=PVZAChMUa0Y&feature=player_embedded

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata ce scrie cel ce l-a postat pe youtube in 2007: „Este o transmisiune televizată din noiembrie 2007, realizată de către News12, despre Chemtrails, incluzând felul în care arată, mostre etc. Amintiţi-vă că aceste Chemtrails sunt un program Aerosol pus în practică de către Biroul de Inteligenţă Navală, controlat de către Serviciul de Inteligenţă Britanic şi de către “controlorul” acestuia, Ordinul Militar Suveran al Maltei. Programul este desfăşurat în toate ţările din “Tratatul Ceruri Libere”. Remarcaţi disfuncţiile de imunitate, problemele respiratorii, cancerul, problemele la glanda tiroida care cresc vertiginos?”

   Transcriptul:

   Prezentatoarea:

   Poate fi o substanţă bizară, descoperită de un om din zona de SV a Arkansas, parte a unui test Guvernamental? Aceasta este întrebarea din miezul unui fenomen numit Chemtrails, care acum are parte de o atenţie sporită. Ei bine, astă seara, reporterul News12 Investigaţii, Jeff Ferrell, arată rezultatele testelor pe care le-am intreprins despre ceea anume este pe cer.

   Vocea unui martor: Se pare că în unele dimineţi pur şi simplu străpungeau  întregul cer, precum o tablă de şah.

   Jeff Ferrell:  Bill Nichols a făcut mai multe fotografii ale norilor ciudaţi, din casa lui din Stams, Arkansas.  Incep ca nişte urme normale lăsate de avioane cu turboreactor, dar nu dispar precum o urmă normală (contrail). La scurt timp a văzut particule în aer.

   Bill Nichols: Le-am văzut căzând pe pământ, în abur (?).

   Jeff Ferrell:  Nichols a observat atunci materialul colectat la suprafaţa pământului.

   Bill Nichols: Aceasta este apă şi alte chestii colectate în borcane, le-am pus pe maşina tatălui meu. 
   Jeff Ferrell:  News12 a dus mostra spre a fi testată într-un laborator. Rezultatele indicau un nivel ridicat de bariu, 68.8 părţi la milion, de trei ori mai mult decât nivelul de toxicitate admis de EPA [Environmental Protection Agency – Agenţia de Protecţie a Mediului].

   Înarmaţi cu aceste rezultate ale analizelor de laborator, care arată nivelul ridicat de bariu găsit în mostrele noastre, am decis să contactăm Departamentul de Calitate a Mediului din Louisiana, ei ne-au spus că da, aceste niveluri sunt foarte neobişnuite, dar în acelaşi timp au adăugat că dovedirea sursei este un cu totul alt aspect.

   Bariul este un atribut specific şi altor teste pentru Chemtrails, care au atras atenţia chiar şi din partea unei televiziuni din Los Angeles. Deja nu se duce lipsa unor programe de modificări meteorologice făcute publice de către Guvern, dar cei care se tem că Chemtrails ar putea fi teste secrete biologice sau chimice realizate pe publicul larg indică în mod special spre audierile de la Senat din 1977, care confirmă că 239 de zone populate au fost contaminate cu agenţi biologici între anii 1949 şi 1969. Mai târziu, raportul Rockefeller din 1994 arată că sute de mii de oameni care făceau parte din personalul militar au fost de asemenea supuşi unor experimente biologice secrete în ultimii 60 de ani. Dar este posibil ca testele secrete să fie din nou desfăşurate?

   Bill Nichols: Mi-aş dori să fie ceva benign, ceva care să nu provoace nicio afecţiune, dar aş vrea să ştiu ce este.

   Jeff Ferrell:  News12 a remarcat că aceste Chemtrails sunt chiar menţionate cu numele în schiţa iniţială a proiectului de lege H.R. 2977, din 2001, sub actul de conservare a spaţiului, dar armata neagă că ar exista un asemenea program. A raportat pentru News12, Jeff Ferrell.

   Prezentatoarea: Se pare că până acum 9 ani Guvernul a avut dreptul, conform legii SUA, să realizeze teste secrete asupra publicului american în condiţii speciale.  Doar un demers public de împotrivire a schimbat o parte a acelei legi, cu câteva excepţii.

   Prezentatorul: După cum reportajul lui Jeff a arătat cantităţi mari de bariu legate de aceste Chemtrails, am vrut să aflăm exact cum anume afectează bariul corpul uman. Am vorbit cu Mark Ryan, director al Centrului de Control Toxicologic, Ryan declară pentru News12 că expunerea pe termen scurt poate avea drept efecte: de la dureri de stomac, la cele toracice, expunerile îndelungate cauzează probleme cu tensiunea arterială. Ryan a arătat aceleaşi îngrijorări ca şi cercetătorii Chemtrails că bariul ar putea afecta sistemul imunitar al persoanei expuse.

   Mark Ryan: Orice afectează corpul pe termen lung, cronic, îţi va afecta imunitatea, pentru că afectează în mod constant corpul, deci, din acest punct de vedere, există un potenţial.

   Prezentatorul: Ryan spune că a demarat cercetări personale legate de testele secrete ale Guvernului asupra publicului, dar rămâne sceptic în ce priveşte presupusele Chemtrails, cel puţin pentru moment. Centrul de Control Toxicologic nu a primit nicio plângere cu privire la expunerea la bariu.  

   Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): In 1994 a plouat cu gelatina peste un orasel, iar locuitorii s-au imbolnavit grav. A FOST UN EXPERIMENT?

CHEMTRAILS …

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIEI pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

PLOAIE TOXICA in sudul Romaniei: fier, cupru, plumb si alte metale grele

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button