X

Comentariile zilei (15.06.2010): Sa convingem SISTEMUL sa renunte la actele biometrice? Si daca se lasa convins?

   Iata cateva comentarii postate la articolul Ii vor cununa oare preotii pe cei ce refuza actele biometrice?:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   magda:

   Revin totusi la ideea CI biometrice. Chiar nu avem ce face?Putem fi obligati impotrriva convingerilor noastre ortodoxe sa le primim ?nu ar trebui sa ni se ofere ca si in cazul pasapoartelor o varianta ne biometrica?Referendum,proteste,nimic…?

   danutza:
   magda, si eu i-am pus aceasta intrebare fratelui saccsiiv , dar nu mi-a raspuns. si eu am aceeasi problema cu buletinele, au meu si al fetitei, care expira in 2012. exact aceeasi idee am avut-o si eu, s ale dau pierdute. totusi, mi se pare ca ne furam caciula. in loc sa ne ridicam glasul, asa cum fac sindicalistii si sa le cerem sa organizeze referendumul legat de actele biometrice, toata lumea tace. de ce ? nu stiu, dar eu continui sa sper ca ne vom trezi. nu spun s aincercam sa facem revolutie, pt ca solutii omenesti nu mai sunt , cum spunea par Parvu, dar putem incerca , macar, sa ii convingem sa ne dea alternativa la actele cu cip. fara pasaport poti sta, dar fara buletin…? cu copiii care trebuie sa mearga la scoala ce sa facem? ca si la sat daca-i mut au nevoie de el. haideti sa ne unim si sa ne cerem dreptul la mantuire. cum spunea si par Paisie Aghioritul, vor fi politicosi, nu ne vor obliga sa acceptam implantul, dar…ne vor face sa il cerem singuri. asa ca…..Doamne ajuta si astept propuneri concrete despre asta!

   magda:

   Daca toti crestinii care nu dorim acte de identitate biometrice ne-am constitui parte civila intr-un proces impotriva statului pt respectarea libertatii noastre de credinta?
@saccsiv,ce spui???Si toti cei care cititi-nu cunoaste nimeni nici un avocat care s-ar putea implica pro bono inasa ceva?

   danutza:
   sper sa gasim o cale sa putem convinge sa ne dea o alternativa la BI cu cip. eu poate ( ca nu stim de ce sutenm in stare decat atuncicand dam de greu) ca rezist fara buletin, dar ce fac cu copiii, ca nu pot sa-i retrag de la scoala . nu stim cand va veni sfarsitul, poate peste 1 an sau peste 50. copiii nu vor intelege de ce nu le-am permis sa isi continue studiile. ma gandesc ca merita sa incercam pana la ultima varianta. in anglia au zis ca renunta la ele, asa ca…sa speram si noi. dar, trebuie sa facem ceva. nu ma refer la miscari de masa, ci la o atitudine mai ferma. sa ne facem glasul auzit! daca gresesc, sa ma ierte Dumnezeu, ca nu vreau sa fac rau sau sa smintesc pe nimeni. DOamne-ajuta!

   Comentariu saccsiv:

   E foarte posibil sa fie multi care sa gandeasca aidoma acestor crestine. Subliez doua fraze:

   Putem fi obligati impotriva convingerilor noastre ortodoxe sa le primim ?

   Haideti sa ne unim si sa ne cerem dreptul la mantuire.

   Am scris relativ mult referitor la acest subiect, iar ele citesc acest blog de ceva vreme si totusi … De aceea, asa cum le-am promis, mai abordez o data aceasta tema.

   In primul rand, trebuie inteles ca actele biometrice sunt parte a etapelor premergatoare. Daca le primim si apoi pe altele si apoi si altele, la un moment dat, cand se va pune intr-adevar problema semnului fiarei, ce vom face? Caci fara el nu vom putea vinde si cumpara, dar nici avea casa, teren, orice. Daca acum nu putem incepe sa ne rupem de SISTEM, cum oare o vom putea face atunci?

   Surorile pun gresit problema: Haideti sa ne unim si sa ne cerem dreptul la mantuire.

   Sa-i cerem SISTEMULUI dreptul la mantuire? Cum asa? Si cum anume ni-l va da? Facandu-ne concesia de a nu fi obligati sa avem acte cu cip? Si cine sa beneficieze de aceasta? Cei ce se declara ortodocsi anti semnul fiarei? Si daca nu ne vor obliga sa avem astfel ce buletine, ce anume s-a rezolvat exact? Nimic. Vom avea iluzia ca unindu-ne, am invins SISTEMUL … Sau ca SISTEMUL a inteles ca avem „dreptul la mantuire” … Si ne culcam pe o ureche.

   Dar se poate intampla si mai rau, anume, sa se generalizeze rapid planul din Marea Britanie:

De ce MAREA BRITANIE va renunta la ACTELE BIOMETRICE si la CAMERELE SUPRAVEGHERE? Pentru ca SEMNUL FIAREI nu va fi impus cu forta …

   De ce zic ca ar fi si mai rau? Deoarece majoritatea considera ca semnul fiarei va fi impus cu forta de un regim dictatorial. Si daca se renunta la pasii premergatori de tip acte biometrice, atunci am scapat … Nu mai vine nici antihristul … Si se pun sa doarma sforaind. Mai trebuie insa subliniat un aspect extrem de grav. Crestinii vorbesc de antihrist si semnul 666, insa majoritatea celorlalti vad in cipuri strict o chestie de Big Brother. Iar daca acest pericol dispare, chiar ca greu sa le mai poti spune de vremurile apocaliptice …

   Desigur, surorile stiu ca antihristul va veni si sunt treze si vegheaza. Trebuie insa sa nu se lase amagite. Faptul ca intr-un mod sau altul, nu s-ar mai impune acte cu cip, nu rezolva problema, ci o agraveaza.

   Inchei, asadar, reamintind ca trebuie sa incepem neintarziat sa ne pregatim de cele ce iminent vor veni:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

   Si asta include si ruperea de SISTEM. Daca ne impun acte cu cip, le refuzam, cu riscul de a fi fara acte. Daca nu ne mai impun, avem multe altele inca de facut. Cititi va rog:

Necesitatea ruperii de SISTEM. Napasta ii va lovi pe toti: intai pe cei din marile orase, apoi la scurt timp si pe cei de la tara

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button