X

VIDEO: CIPUL RFID implantat in corpul uman, poate fi VIRUSAT …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Citez din articolul Efectele microcipului: Primul om infectat de un virus de calculator.  Si asta e doar inceputul:

   Un om de stiinta britanic spune ca este primul om din lume care a fost infectat cu un virus de calculator. Dr Mark Gasson de la Universitatea din Reading a contaminat un cip, dupa care l-a introdus in mana sa. Dispozitivul, care ii permite sa treaca prin usile de securitate si sa-si activeze telefonul mobil, este o versiune sofisticata de cipuri RFID, folosit pentru animale. In cadrul studiilor sale, Dr. Gasson a aratat ca cipul a fost capabil sa introduca virusul de calculator in sistemele de securitate. In cazul in care alte cipuri implantate s-au conectat apoi la sistem, acestea au fost contaminate de acel virus, a mai spus dr Mark.

   Alerta medicala

   Dr. Gasson admite ca testul este o dovada de principiu, dar crede ca are implicatii importante pentru viitor, in cazul in care dispozitivele medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace si implanturile cohleare devin mai sofisticate, si risca sa fie contaminate de alte implanturi umane.
   “Concomitent cu beneficiile acestui tip de tehnologie apar si riscuri. Ne putem imbunatati noi insine intr-un fel, dar imbunatatiri cu alte tehnologii, telefoane mobile, de exemplu, devin vulnerabile la riscuri, cum ar fi problemele de securitate si virusii de computer.”
   Cu toate acestea, Dr. Gasson prezice ca va fi o utilizare larga a cipurilor implant.
   “Acest tip de tehnologie a fost comercializat in Statele Unite ca un tip de bratara de alerta medicala, astfel incat, daca sunteti gasit inconstient puteti fi scanat si astfel se afla istoricul dvs. medical.”
   Profesorul Rafael Capurro de la Institutul de Informatii de etica Steinbeis din Germania, a declarat pentru BBC ca cercetarea a fost “interesanta”, dar “daca cineva poate avea acces online la implantul dumneavoastra, ar putea fi grav”, a spus el.

   Cititi va rog si:

Cauti pe cineva apropiat? Da o cautare pe Google a microcipului lui

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VERICHIP se numeste acum POSITIVEID. Detalii importante despre activitatea companiei ce doreste SA VA IMPLANTEZE CIPURI IN CORP

VIDEO (si transcriptul): INFRACTORILOR (dovediti) li se va impanta fortat un CIP in corp?

VIDEO: O noua promovare a CIPULUI IMPLANTAT in corpul uman. Scenariu 2017ce

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button