X

3 mai, zi de intensa activitate CHEMTRAILS in Romania?

   Asa s-ar parea. Iata cateva comentarii postate de cititori la articolul Seful e-Romania: un proiect care „NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI”:

   marian:

Azi iar au imprastiat aerosolii ucigasi asupra Bucurestiului. Se va putea face un post TV online in care sa se dezbata problematica politicii genocidului programatic asa cum e descris in Virginia Guidestones?

   Andreic:

azi in bacau puteai juca x si 0 pe cer……au impanzit cerul intr-un mod grosolan…..si astfel s-a format o panza groasa ce a acoperit soarele ….este fantastic cat de grabiti sunt si noi stam pe “net” …….ma intreb ce vom face cand si acest site va disparea dintrodata…..

   nebunul:

cerul era brazdat de acele gaze albe persistente,eliminate de avioane si in sudul tarii deasupra Dunarii,daca aceea este otrava,atunci chiar se cheltuie enorm de mult:bani timp,energie pt naucirea noastra ,iar noi cu atat mai inversunati ar trebui sa raspundem in felul nostru crestinesc:rugaciune,pocainta,iubire,sa luam ca exemplu determinarea lor!!!Doamne ajuta !

   marin:

Si la Cluj tot asa a fost astazi. Tot cerul plin de darele avioanelor si apoi pacla.

   Narcis:

Pitestiul brazdat…. incredibil… si oamenii in jur nici macar o privire … parca lumea nu se mai uita la cer… nu-l mai cerceteaza, toti sunt cu privirile in pamint sau cel mult paralel cu el..

Astazi trebuia sa fie o zi perfect senina…

Doamne Ajuta!

   Cititi va rog si:

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

CHEMTRAILS …

Comentariul zilei (05.04.2010): Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor in chestiunea CHEMTRAILS?

Parlamentul European: intrebari referitoare la CHEMTRAILS

VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS

VIDEO (subtitrare in limba romana): G. Edward Griffin despre CHEMTRAILS

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Chemtrails

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.