X

In MAREA BRITANIE sunt peste 2,6 milioane de cosuri de gunoi cu … CIP

   Citez din articolul Gunoiul britanicilor, monitorizat in secret:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Autoritatile britanice au montat tacit cipuri electronice in peste 2,6 milioane de cosuri de gunoi care au ajuns in locuinte din Marea Britanie, cantarind cantitatea de deseuri aruncata de fiecare familie, informeaza Daily Mail in editia electronica, citat de Mediafax. 

   Este vorba de o crestere cu doua-treimi, intr-un an, a numarului cosurilor de gunoi care sunt monitorizate de autoritatile britanice.

   Dispozitivele au rolul de a stabili cantitatea de deseuri aruncata de fiecare familie, iar, in functie de acest criteriu, sa se stabileasca taxa de salubrizare. Familiile care arunca o cantitate mai mare de gunoi ar urma sa plateasca taxe mai mari.

   Dezvaluirea intervine in contextul in care orasul Bristol a anuntat un sistem de recompensare a persoanelor care arunca mai putin gunoi.

   Premierul Gordon Brown anunta in 2008 ca va renunta la ideea impozitarii gunoiului in functie de cantitatea acestuia, insa se pare ca Downing Street a revenit asupra initiativei.

   In ianuarie 2009, Guvernul britanic anunta ca niciun consiliu local nu va introduce taxe suplimentare pe gunoi. Cu toate acestea, organizatia Big Brother Watch a constatat ca monitorizarea cantitatii de gunoi s-a extins in ultimul an la 2.629.052 de locuinte.

   Cititi va rog si:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor case, 24 de ore din 24

Rezidentii britanici vor primi pana la 500 lire pentru a raporta orice activitati suspecte ale vecinilor

Camere secrete de supraveghere instalate in casele oamenilor pentru a-i spiona pe vecinii de afara. In Marea Britanie, desigur …

Hotii de ADN-uri: politia aresteaza nevinovati doar pentru a smulge detalii genetice pentru baza de date Big Brother. In Marea Britanie, desigur …

In Marea Britanie, COPIII VOR FI INCURAJATI SA-SI SPIONEZE VECINII

In Marea Britanie, fiecarei 1000 de camere de supraveghere ii revine cate o singura infractiune solutionata

Statul britanic va “spiona” fiecare convorbire telefonica, email sau cautare pe internet

Toti CAINII din Marea Britanie urmeaza sa fie MICROCIPATI CU DETALIILE STAPANULUI, pentru a ajuta la “urmarirea animalelor de companie”

VIDEO: Drone vor monitoriza cetăţenii Marii Britanii

   Asadar, intr-o tara in care Big Brother a atins proportii monstruoase, niste cipuri in cosurile de gunoi apar a fi deja in firescul lucrurilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button