X

Sondaj GERMANIA: 23% ar accepta IMPLANT CU MICROCIP, iar 72% nu vor accepta niciodata, "pentru niciun motiv". OARE CUM STAM IN ROMANIA?

   Citez din articolul Unul din patru germani este pregatit sa-si insereze microcipuri sub piele – sondaj:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Unul din patru germani se declara de acord cu implantarea unui microcip in corp, daca se dovedeste ca acesta aduce avantaje concrete, potrivit unui sondaj citat de AFP. 
   Studiul, efectuat de BITKOM – un grup de lobby pentru industria IT – isi propune sa arate ritmul in care se reduce decalajul dintre viata reala si cea virtuala, una dintre principalele teme ale targului CeBIT.
   Pe ansamblu, 23% dintre cele 1.000 de persoane chestionate spun ca ar fi pregatite sa-si insereze un cip sub piele, “pentru anumite beneficii“.
   Unul din sase respondenti (16%) afirma ca ar accepta un implant pentru a permite serviciilor de urgenta sa-l salveze mai rapid, in cazul unui incendiu sau al unui accident.
   5% dintre intervievati declara ca sunt pregatiti sa recurga la un implant pentru a face shopping mai usor.
   Si totusi, 72% afirma ca nu vor accepta niciodata, “pentru niciun motiv”, implanturi electronice in corpurile lor.
   CeBIT, cel mai mare targ dedicat industriei high-tech, isi deschide portile marti.
   In total, 4.157 de firme din 68 de tari isi vor prezenta cele mai noi gadgeturi, cu trei la suta mai putine decat anul trecut. 

   Comentariu saccsiv:

   Trist ca aproape un sfert dintre adultii germani ar accepta un cip in corp pentru „beneficii”. La ei probabil s-ar adauga si copii lor. Iar copil inseamna pana la majorat si deja e o problema, caci unii adolescenti gandesc in anumite privinte mai bine decat parintii lor:

PROBLEMA: Un adolescent nu vrea sa se vaccineze. Parintii sai vor insa sa-l oblige …

   In articolul mai sus mentionat este vorba despre vaccin, dar ar putea fi teoretic vorba si despre cip …

   Suna bine in schimb acel procent de 72% ce afirma ca nu vor accepta niciodata, “pentru niciun motiv”, implanturi electronice in corpurile lor. Dar oare vor fi la fel de darji atunci cand se va ajunge ca „nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei” (Apocalipsa 13,17)? Sa speram ca da.

   Oare cum stau lucrurile in Romania?

   Cititi va rog si:

Coada la vaccin si la pasapoarte electronice?

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VERICHIP se numeste acum POSITIVEID. Detalii importante despre activitatea companiei ce doreste SA VA IMPLANTEZE CIPURI IN CORP

VIDEO: Promovare BRATARI RFID (Smat Band)

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button