X

VERICHIP se numeste acum POSITIVEID. Detalii importante despre activitatea companiei ce doreste SA VA IMPLANTEZE CIPURI IN CORP

   Citez din articolul Verichip is now called PositiveID! Roll up your sleeve for the implantable human microchip, it’s now Positive?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Cu certitudine absoluta asa cum soarele rasare in fiecare zi, Verichip prolifereaza si se transforma pentru a castiga acceptanta in piaţă deoarece oameni din întreaga lume se unesc pentru a respinge compania finantata de IBM, Raytheon, care fabrica microcipuri implantabile umane. 

   Pentru a “marca” un nou an, Verichip se numeşte acum PositiveID!. Conform dovezilor ce demonstreaza o legătură de cauzalitate între microcipare şi cancer, Verichip nu este, cu siguranţă, pozitiv. Dar în această lume a semanticii şi dublului inteles, fără îndoială, intr-o sedinta a executivilor s-a decis ca aruncarea cuvântul “pozitiv” în denumirea produsului.
   Ce sa schimbat în 2010?

   Ei bine, Verichip / PositiveID are o noua campanie de marketing şi relaţii mass-media! La fel ca toţi actorii de la Hollywood care au nevoie de un agent să se ocupe de imaginea lor atunci cand intră pe piaţă, la fel si Verichip / PositiveID a decis să facă la fel.

   Compania care a preluat relatiile cu mass-media precum si comunicatiile corporative ale lui Verichips/PositiveID este Gibraltar, care are legături strânse cu administraţiei Clinton, cu expertiza în domeniul biotehnologiei, şi, desigur, ca o companie care-şi are radacinile în guvern, Gibraltar are biroul obligatoriu chiar la Washington!

   De ce aceasta recenta numire?

   Verichip / PositiveID a fost lovita puternic pe NASDAQ, fiind delistata în martie 2009, dar pregatind o revenire pentru recapatarea acordului NASDAQ privind actiunile lor, în octombrie 2009 stocul Verichip / PositiveID a fost strivit de la un nivel record de peste 10 dolari până la o valoare umilitor de scăzută de 0.24 dolari cents.

   De ce această reacţie? Este un microcip implantabil uman şi asta nu da bine la investitorii in varsta. Cine, în deplinatatea facultatilor mintale, investeşte într-o companie ale caror produse cauzeaza tumori? Cine, în deplinatatea facultatilor mintale, investeşte într-o companie care microcipeaza pacienţii cu Alzheimer, fără consimţământul lor? Aşa cum valoarea actuala a actiunilor Verichip / PositiveID  indica ca putine sunt persoanele şi societăţile de investiţii, care umbla dupa minimizare riscului în cadrul actualei economii, ce cumpara actiuni.

   Indiferent de ceea ce se întâmplă pe piaţa de valori, faptul este ca Verichip nu dispare. De ce? Deoarece finanţarea provine de la gigantul informational IBM, care are peste 407,000 de angajaţi în întreaga lume. Nimic nu e ca având un “Marele Albastru Tata de Zahar” avand grija de tine în acest climat financiar, mai ales unul care acorda un împrumut de 60 milioane dolari pentru a asigura ca agenda zilei de microcipare a oamenilor este la loc de frunte pentru “generaţiile viitoare”. 60 milioane dolari este nimica toata pentru o companie care are profit de peste 100 miliarde dolari pe an. Da, domnule, sistemul IBM Hollerith de Cartele Perforate a fost foarte profitabil in al doilea razboi mondial, ingenios “închiriate”,la regimul nazist de a crea tehnologii de identificare şi catalogare a persoanelor non-conforme.

   IBM a customizat şi actualizat constant masinaria Hollerith pentru sistemul de cartele şi, astfel, Hitler a fost capabil să automatizeze persecuţia sa impotriva celor indezirabili. Dar să ne amintim de Mantra lui Hitler “Evreii sunt răi, Negrii sunt mizerabili, ţigani pur şi simplu nu pot stat intr-un loc, rătăcesc peste tot şi de homosexuali, ei bine ştim cu toţii ce murdare sunt actele lor! Remediul lui Hitler? Zyklon B, marca pesticidului pe baza de cianura utilizat în camerele de gazare ale Holocaustului!

   Brevetul Zyklon B au fost deţinut de o companie mica numit IG Farben, care a fost, de asemenea, în aceeasi oala cu Standard Oil Co a lui John D. Rockefeller din Statele Unite în timpul domniei celui de-al Treilea Reich, dar asta e cu totul altă poveste.

   Agfa, BASF, şi Bayer continua astăzi, după cumpararea integrala a companiei IG Faben Western Assets, care arată că nu poţi păstra o companie criminala in liniste. Dar să ne amintim, noi toţi trebuie să fim mai iertători caci BASF a fabricat excelente casete cu banda magnetica în anii ’80-’90 cand muzica acida House Musinc a fuzionat in Techno.

   Un curs intensiv în Verichip / PositiveID! Tineti-va stras!

   Verichip / PositiveID este fabricat de Raytheon Microelectronics España / ECLAN care si-a creat faima cu rachete Tomahawk, creându-se astfel o sinergie între al cincilea mare contractant militar al guvernului si microcipul implantabil uman.
   VeriChip Corporation achizitioneaza Steel Vault Corporation pentru a forma PositiveID Corporation, creând astfel o sinergie între furtul de identitate şi microcipul implantabile uman.

   VeriChip Corporation achiziţionează compania de monitorizare a creditului, NationalCreditReport.com, creând astfel o sinergie între monitorizare de credit şi microcipul implantabile uman.

   Verichip include sistemul de VeriPay, care este proiectat pentru a fi folosit ca o metodă de plată prin scanare din mers pentru tranzacţiile de numerar şi credit-card aşa cum se vede la clubul de noapte Baja, creând astfel o sinergie între “scaneaza şi du-te” a plăţilor electronice şi microcipul implantabil uman.

   Verichip poate fi conectat cu Google Health şi Microsoft HealthVault, creând astfel o sinergie între arhiva electronica de sănătate a Guvernului şi microcipul implantabil uman.

   Verichip / PositiveID / Receptori SRL produce Sistemul de detectare Virus Triage pentru virusul H1N1 creând astfel o sinergie între agitata pandemie de gripă a OMS şi microcipul implantabil uman.

   Verichip / PositiveID a anuntat ca va extinde divizia sa HealthID cu o gamă de produse, incluzand un microcip RFID implantabil în faza a 2-a de dezvoltare care poate detecta nivelurile de glucoză din organism, creând astfel o sinergie între asistenţa medicală, pacienţii cu diabet zaharat şi microcipul implantabil uman.

   Verichip / PositiveID a anunţat că este în strânsă colaborare cu HealthScreenDirect, o companie care ofera screening-ul pentru diabet zaharat şi valori crescute ale colesterolului. In curand vom  anunta un senzor de colesterol, prin intermediul Alianţei Verichip si Receptori creând astfel o sinergie între cele 106 de milioane de americani care suferă de colesterol ridicat şi microcipul implantabil uman.

   Verichip / PositiveID a format VeriGreen Energy Corporation, ca să investească în energie curată şi in sectorul de energii alternative. Urmand recentul semnat pachet de stimulare, pentru investitii de 79 miliarde dolari în energia regenerabilă, Verichip / PositiveID a creat o sinergie între noua lor companie de marketing Gibraltar, legea de stimulare, piata de capital şi comerţ, agenda încălzirii globale şi microcip implantabil uman.

   Dar, relaxeaza-te … după toate aceste achiziţii, schimbări de nume şi a sinergii create, Scott Silverman, CEO al Verichip / PositiveID afirma catre piaţă, cu o faţă neclintita:

   “Utilizarea cipului in legatura cu serviciile de rapoarte de credit ale NationalCreditReport.com, sau chiar folosirea lui pentru tranzacţii financiare” nu a fost o parte a modelului nostru de afaceri de cinci ani incoace sau mai mult, din moment ce Sullivan a plecat, şi nu face parte din modelul nostru de afaceri de acum incolo.”

  Scott Silverman, a continuat “Vă pot spune că” punerea [cipurilor] în copii şi imigranţi cu scop de identificare, sau punerea lor în oameni, mai ales fără voie, pentru tranzacţii financiare, [nu] a fost şi nu va fi niciodată intenţia acestei societăţi atâta timp cat eu sunt preşedinte şi CEO, ”

   Greg Nikolettos, fondator al miscarii “Noi oamenii NU vom fi cipati”, a răspuns critic. “Destul cu minciunile Scott, am ajuns la punctul de despartire fata de modul în care compania dumneavoastră se desfăşoară în cadrul pieţei. Cum oameni din întreaga lume se unesc şi petreac mai mult timp cercetand Verichip şi ordinea de zi a microciparii umane, cu atât mai mult devine evident ca esti in postura de a primi premiul pentru Cel-mai-mincinos-CEO-al-anului şi pentru Verichip urmează să-i fie atribuit premiul de Lamaia Deceniului la produse. Nimic nu s-a schimbat la tacticile de piaţă de când am lansat filmul de scurt metraj “Operatiunea Minciuna si Inselaciune – Stilul Verichip” (“Operation Lie and Deceive – Verichip Style”) expunând practicile lipsite de etică ale companiei… deşi recunosc că ceva sa schimbat: lungimea nasului tau

   Ordinea de zi a lumii, microciparea omului

   “Conspiracy Theory” este un termen de multe ori aruncat la problema microciparii omului atunci când este discutată la ştirile principale ca să abată una dintre cele mai invazive şi dezumanizante psihopatice agende. Scopul? Pentru a vă despuia de drepturile inalienabile ale omului şi de a vă reduce la un număr de 16 cifre care este scanat ca o cutie de fasole Chili, la un supermarket. Ar putea acesta agenda de coşmar Orwellian sa ajunga vreodată la îndeplinire?

   Să ne oprim şi să reflectam asupra cuvintelor lui Sam Palmisano, CEO la IBM, atunci când el adresa Consiliului de Relaţii Externe (Council on Foreign Relations), următoarea declaraţie: “Intr-adevar, aproape orice – orice persoana, orice obiect, orice proces sau orice serviciu, pentru orice organizaţie, mare sau mica – devine digital conştienta şi connectata în reţea

   Dacă sunteţi suficient de naivi pentru a crede că Verichip şi IBM – cea mai mare si mai profitabila companie de tehnologie informationala din lume, a carui CEO declara ca doresc să puna oamenii in reţea – nu te vaneaza pe tine si pe familia ta ca sa te microcipeze, inseamna ca te amagesti .

   Pentru cei care pot citi scrisul de pe perete, acum este momentul de a sprijini proiectul de lege preventiv impotriva microciparii “Legea Integritatii Corporale” (Bodily Integrity Act) întocmit de expertul in RFID şi a protecţiei vieţii private, Katherine Albrecht, şi de a-l transforma intr-o lege la nivel federal în fiecare ţară de pe glob.

   Cu tendinţa actuală de socialism a presupusele guverne democratice, cât timp le va lua Guvernelor sa decreteze ca cetăţenii lor vor fi în imposibilitatea de a beneficia de asistenţă medicală sau de acces la serviciile guvernamentale cu excepţia cazului în care ei s-ar microcipa?

   A venit timpul să acţionăm acum şi sa-i taiem calea Verichip-ului.

   Vă rugăm să contactaţi Greg Nikolettos prin intermediul site-ului “Noi oamenii nu vom fi cipuiti”, deoarece el a elaborat template-uri şi vă va sfătui pe cine să contactati în ţara dumneavoastră şi cum să obţineţi această legislaţie aprobata.

   Bibliografie
[1] Applied Digital Solutions Senior Creditor, IBM Corporation

http://www.encyclopedia.com/doc/1G1-92425698.html de credit

 Un Mainframe le conduca pe toate, Agenda  IBM şi Verichip de microciparea omului

www.youtube.com / noverichip

[2] VeriChip alege Raytheon / ECLAN pentru fabricarea microcipurilor sale

http://www.rfidnews.org/2009/10/05/verichip-chooses-raytheon-eclan-to-manufacture-its-microchips

[3] VeriChip Corporation finalizeaza achiziţionarea lui Steel Vault Corporation

Http://www.positiveidcorp.com/pr/pr_111009.html

[4] Raport de Cancer Verichip

http://www.antichips.com/press-releases/verichip-cancer-report.html
[5] PositiveID angajeaza Gibraltar pentru afacerile publice şi PR

http://www.prweekus.com/pages/login.aspx?returl=/positiveid-hires-gibraltar-for-public-affairs-and-pr/article/159608/&pagetypeid=28&articleid=159608&accesslevel=2

[7] Echipa lui Gibraltar combină diverse experienţe şi expertize.

http://www.gibraltar-llc.com/experience.php

[8] VeriChip Corporation îşi recapătă acordul NASDAQ

http://www.verichipcorp.com/press_releases.html

[9] CHIP- http://uk.finance.yahoo.com/q?s=CHIP

 [10] Verichip – Raportul de Cancer – http://www.antichips.com/press…/verichip-cancer-report.html
[11] Sunt Tagurile Microchip sigure? http://www.verichipcorp.com/news/1192716360.html

[12] Applied Digital Solutions plateste 30 milioane USD la IBM Credit, LLC, satisfacand toate obligaţiile de plata a creditului de la IBM.

http://www.thefreelibrary.com/Applied+Digital+Solutions+Makes+$30+Million+Payment+to+IBM+Credit,..-a0104535532

[13] IBM şi Holocaustul http://www.ibmandtheholocaust.com

[14] camerele de gazare şi crematoriile, “în Berenbaum, Michael & Gutman, Yisrael (eds). Anatomia campului mortii Auschwitz, Indiana University Press şi Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, 1994 http://www.vho.org/GB/c/DC/gcgvcole.html

[15] Comert cu inamicul (1983), Charles Higham: Delacorte Press, New York, NY; ISBN 0-440-09064-4

[16] VeriChip, SteelVault s-au unit sa formeze PositiveID
click aici

[17] RFIDNews | VeriChip, Steel Vault fuzionează pentru a forma PositiveID

http://www.rfidnews.org/2009/09/08/verichip-steel-vault-merge-to-form-positiveidformPositiveID

[18] VeriChip Corporation este de acord să achizitioneze Steel Vault Corporation pentru a forma PositiveID Corporation http://www.verichipcorp.com/pressreleases/090809.html

[19] Revista Mobil Ciparea umana pe drum, cu VeriChip http://www.mobilemag.com/2003/11/27/human-chipping-on-its-way-with-verichip/
[20] VeriChip partener cu Microsoft HealthVault
[21] Implantul cu microcip pentru a va conecta cu înregistrările dvs. de sănătate, istoric de credit, si de securitate socială
click aici
[22] VeriChip Corporation şi Receptori LLC dezvaluie detalii noi din Planul de Dezvoltare “Virus Triage Detection System” de detectare a virusului H1N1
http://www.verichipcorp.com/pressreleases/092909-2.html
[23] VeriChip Corporation şi Receptori LLC dezvăluie detalii despre “Virus Triage Detection System” de detectare a virusul H1N1 şi “In Vivo Glucose-Sensing RFID Microchip”, cip de detectarea a nivelului de glucoza
http://www.verichipcorp.com/pressreleases/

[24] PositiveID Corporation partenariaza cu HealthScreenDirect, LLC pentru a oferii proiectul Health Link la 120000 pacienţii noi pe an si a studia rolul lui în îmbunătăţirea administrarii bolilor.
http://news.moneycentral.msn.com/ticker/article.aspx?Feed=BW&Date=20091222&ID=10918970&Symbol=PSID
[25] VeriGreen Energy Corporation click aici
[26] Operation Lie and Deceive Verichip Style www.youtube.com/noverichip

[27] IBM – A Smarter Planet: The Next Leadership Agenda – Canada

   Cititi va rog si:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza rezistenta la INITIUM. Detalii despre relatia BASF – ELITE

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

  

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button