X

SISTEMUL LUCREAZA: In GERMANIA noile CARTI DE IDENTITATE CU CIP vor apare in 2010 …

   Citez din articolul Controversial new ID cards coming in 2010 (Noi carti de identitate controversate vor aparea in 2010):

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Ministrul german al afacerilor interne a confirmat luni ca noile carti de identitate ce contin cipuri cu radio-frecventa (RFID) vor fi introduse incepand cu 1 noiembrie 2010 – dar anumiti experti in protectia datelor critica aceasta decizie. 

  “Este mai mic decat cipul vechi, dar poate face mult mai multe lucruri“, a afirmat intr-o declaratie ministrul afacerilor interne, Thomas de Maizière.
   Informatia va fi stocata digital pe cipul RFID din interiorul cardului, impreuna cu doua amprente scanate, in legatura cu care exista optiunea de refuz. Cardul de identitate va avea de asemeni o semnatura digitala ce poate fi folosita in relatia cu autoritatile oficiale si accesul la aceasta semnatura va fi posibil numai cu ajutorul unui PIN format din sase numere.

  “Fiecare cetatean va alege cui doreste sa ii dea datele“, a afirmat functionarul ministrului de interne  Hans Bernhard Beus.  

   Dar militantii pentru protectia datelor afirma ca cipul RFID, care poate fi detectat prin undele de frecventa radio de la o distanta de doi metri, prezinta probleme, in ciuda faptului ca deja a fost incorporat in pasapoartele germane.

   Dr. Andreas Pfitzmann, seful grupului de securitate a datelor personale de la Universitatea  Technische din Dresden, a afirmat luni catre The Local ca nu este nici un motiv pentru care sa se foloseasca cipurile RFID in cartile de identitate si ca, in cel mai rau scenariu posibil, cipurile ar putea fi folosite in atacurile teroriste.

  “Ca sa va dau un exemplu, presupunand ca pasapoartele germane reactioneaza diferit decat cele americane fata de undele de radio frecventa , as putea folosi aceasta frecventa pentru a seta o bomba in locul in care stiu ca sunt numai americani sau germani“, a afirmat el.

   Pfitzmann, care este specilizat in managementul vietii private si al identitatii, in zona Europei, a fost impotriva folosirii cipurilor RFID pentru pasapoarte, afirmandu-si pozitia in audierile parlamentare din timpul anilor 1990. El a afirmat ca noile carti de identitate cu cip ridica aceleasi probleme.

  “Din pacate, tehnologia ii tenteaza pe oameni sa ofere informatia personala ce nu ar trebui facuta publica, informatie ce ajunge in masini dubioase“, a afirmat catre The Local, adaugand faptul ca nu se poate indica daca masina ce citeste informatia este autorizata oficial. “Noile carduri de identificare au mostenit multe din probleme pasapoartelor“.

   Dar noul Perso, asa cum este cunoscut in limbajul cotidian din Germania, are de asemeni si puncte pozitive, cum ar fi semnatura digitala, care ar putea contribui la eficientizarea birocratiei opace din Germania, a afirmat acesta.

  “Nu este un raspuns usor. Lucrurile puteau fi facute mai bine, dar nu as spune ca nu este bun doar din cauza ca au fost facute greseli“, a afirmat Pfitzmann.

   Toate vechile carduri de identificare vor fi valide pana la expirare, cu toate acestea rezidentii germani vor putea opta pentru a le schimba cu noile carduri cu cip.

    Cititi va rog si:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata

Toti CAINII din Marea Britanie urmeaza sa fie MICROCIPATI CU DETALIILE STAPANULUI, pentru a ajuta la “urmarirea animalelor de companie”

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VIDEO: Promovare BRATARI RFID (Smat Band)

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button