X

VIDEO (si transcriptul): Fost angajat National Security Agency (NSA) vorbeste despre CHEMTRAILS – partea 1/5

   Ex-Government Employee talks about CHEMTRAILS – part.1/5 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://www.youtube.com/watch?v=P2364gLZUv0&feature=related

   Transcriptul:

   Opiniile exprimate in acest program nu sunt neaparat cele ale personalului, sau managementului, sau sponsorilor, sau… [tuse]

   [ras] Bine ati venit, domnilor si doamnelor, la editia de luni a emisiunii Power Hour!

   – Se intampla ceva haios, dupa cum poate confirma oricine traieste langa vreun aeroport, si despre asta vom vorbi putin mai tarziu astazi. Eu sunt Davon Cayce …

   – …. iar eu sunt Joyce Reilly ,,, iar subiectul de azi va fi scopul aerosolilor chemtrails. A.C. Griffith a fost un asociat al National Security Agency (NSA)… el avea o permisie/nivel de acces top secret, o permisie criptografica. Si, in vremuri mai recente, a fost asociat si unor operatiuni CIA. El a fost casatorit cu o doamna judecator, iar socrul sau era un Judecator al Curtii Supreme de Justitie a Statului Virginia. El se afla azi alaturi de noi, si vrem sa-i spunem ca-i multumim foarte mult pentru ca a venit azi pentru a discuta cu noi despre scopul aerosolilor chemtrails. Va multumesc, domnule, ca sunteti alaturi de noi la Power Hour!

   – Eu iti multumesc, Joyce, este intr-adevar o placere sa ma aflu azi alaturi de voi.

   – Ei bine, trebuie sa-ti spun, cred ca acultatorii nostri vor primi azi mai mult decat isi imagineaza, dat fiind faptul ca tu dispui de niste informatii la care marea majoritate a oamenilor nu au acces, si probabil informatii de care nu stiu. Si totusi, informatia inseamna putere, de aceea iti multumim ca esti alaturi de noi. Stiu ca ai mai ascultat emisiunea Power Hour in trecut si ai fost foarte suporitv si ne-ai oferit informatii. Haideti sa discutam, atat cat vreti dvs., despre experienta dvs trecuta.

   – Am petrecut mai multe zile stabilind puncte de discutie pentru a elabora un fel de ghid, sau harta, despre cum sa va prezint subiectul asta… este un subiect atat de vast! Este foarte greu sa-l apuci de undeva si sa incepi.. Acum mai multi ani am primit un telefon de la Mike Blaire, un jurnalist de investigatie ziarul Spotlight din Washington, acum numit American Free Press. El m-a rugat sa-l ajut la lucru pe subiectul urmelor albe ce raman in urma avioanelor. Si timpul a trecut, cred ca asta a fost acum vre-o 8-9 ani. Am reusit sa patrundem chiar in mijlocul programului, suntem singurii oameni din lume care chiar au reusit sa patrunda inauntrul acestui program.

   – Cand spui ca „ati patruns in acest program”…

   – Da, in programul despre aerosol, despre chemtrails..

   – … te referi la a obtine informatii din interior despre acest program…

   – Ma refer la faptul ca am patruns chiar in spatiul aeroportului Peterson, de unde era gestionat

   – Wow

   – Si am dat peste unii oameni implicati in program, care erau nemultumiti, si care au dezvaluit foarte multe acronime si scopurile programului si asa mai departe, si aceasta este singura modalitate prin care cineva ar fi reusit sa rupa secretul acestui program

   – Ok…

   – Stim ca au murit oameni din cauza acestui program, oameni au fost asasinati pentru a mentine tacerea, si stim ca s-au intamplat si alte lucruri unor oameni-cheie din acest program. Unul din oamenii cheie care a elaborat design-ul aerosolului a fost inscenat de oameni din administratia Reagan, si este acum intr-un penitenciar federal. Inca se mai duc la el sa-l intrebe lucruri, desi el este inchis. Asta este destul de ingrijorator, nu?

   – Da, este, absolut!

   – … ca omul care a elaborat designul aerosolului este acum in inchisoare

   – … desi are cumva sens… Inainte de a trece mai departe, haideti sa definim mai exact ceea ce ziceti dvs ca este chestiunea crimei aerosolului. Ce este mai precis acest aerosol de care vorbim. Adica el iese din avion, credem noi, sau chiar stim, si este baza unui program conceput nu prentru a face vreun bine acestei tari, ci de a face, probabil rau! Imi amintesc ca am mai avut niste invitati pe tema asta, m-ai contactat si mi-ai spus la un moment dat „Joyce, unele informatii sunt exacte, alte informatii nu sunt exacte”. Dar ceea ce stim sigur este ca exista ceva pe ceruri ce n-ar trebui sa fie acolo.

   – Darele albe nu ies din motoarele avionului, ci din niste unitati aerosol montate pe avion. Chiar la inceputul inceputurilor programului, avioanele zburau relativ jos, cam la 10 000 picioare sau chiar mai jos de atat, dezvoltand programul. Erau in majoritate avioane contractate, in majoritate avioane CIA. Acum, programul s-a existns, si avioane ale companiilor comerciale sunt prevazute cu unitati aerosol ce sunt controlate prin sisteme computerizate si sateliti, pentru a dispensa o mixtura de sare de bariu, mixtura de bariu ce n-are cum sa iasa din motor, ci iese din unitatile aerosol. Si am verificat si ni s-a confirmat ca numele programului este de Cloverleaf in industria aviatica. Este ceva strict secret, cel mai strict secret program pe care l-am intalnit vreodata… oameni au murit din cauza asta, pentru ca au vorbit despre el. Am ascultat emisiunea dvs mai devreme, si l-am ascultat pe General spunand ca el este foarte patriot si se simte obligat sa vorbeasca, si asta este exact ceea ce simt si eu… sunt foarte patriot. M-am nascut inainte de cel de-al doilea razboi mondial, sunt un om batran… provind din generatia aceea si mintea mea este setata: „Aceasta este tara mea!!”… si imi vad tara cum este dizolvata, cum este distrusa chiar in fata ochilor mei, si oamenilor li se face rau. De aceea am acceptat sa vorbesc in emisiunea voastra. Stiu ca mi-ati cerut-o in repetate randuri si am fost foarte reticent, dar acum este timpul sa vorbesc si sa fac publice aceste lucruri.

   – Da, este adevarat, i-am cerut lui AC de foarte, foarte multe ori s-o faca, si imi dau seama ca o faci asumandu-ti un mare risc asupra vietii tale, nu-i asa?

   – Da, asa e

   – Deci sunt oameni care si-au pierdut viata, oameni care sunt in puscarie pentru ca au dezvaluit aceste informatii. Spui ca ai fost foarte patriot, ca esti patriot si faci asta tocmai din patriotism, din dragoste pentru tara ta

   – Dupa cum stiu ca si tu o faci din aceeasi cauza

   – Da, e corect.. e corect

   – Stii, Joyce, ma aflu in Richmond, Virgina, doar la cateva mile de locul unde Patrick Henry a stat in 1775. Vorbea cu Thomas Jefferson, George Washington, George…, si altii, in Biserica Sfantului Charles, si vorbim despre opresiunea engleza la momentul acela, si era putin suparat pe ei pentru ca nu luau o decizie de a actiona, si si-a concluzionat/finalizat discursul cu: „Nu stiu ce actiuni vor decide altii, dar in ceea ce ma priveste, dati-mi libertatea sau dati-mi moartea”… si eu cred ca ne apropiem de astfel de vremuri …tu nu crezi?

   – O, da! Absolut, nu exista nici un semn de indoiala in mintea mea. Am vorbit cu tine despre o discutie pe care am avut-o cu cineva din armata, care mi-a admis… ei bine, initial nu a crezut in existenta unui astfel de program, desi era locat intr-un din unitatile unde aveau loc o parte din operatiunile acestei „innorari” aerosolice, sau dispersii aerosol, sau cum vrei sa le zici, si l-am convins sa se duca la persoana care stiam ca era la comanda acestei unitati/baze la momentul respectiv, si a recunoscut ca aceasta a confirmat unele informatii despre care am vorbit sau vom vorbi in aceasta emisiune… si a fost atat de deziluzionat dupa discutia cu superiorul sau, incat mi-a zis: „Am sa parasesc armata, Joyce! Nu te-am crezut cand mi-ai spus despre boala Razboiului din Golf, si apoi”, a spus el, „m-am imbolnavit. Apoi am aflat ca si doctorul a zis ca e adevarat. Apoi am aflat si despre chestiunea asta cu dispersarea in atmosfera. Si mi-a zis, „nu mai pot sa servesc in continuare armata!” Haide sa vorbim despre acest subiect – ce este programul aerosol … si cum ai putut obtine aceste informatii

   – In primul rand, Joyce, lasa-ma sa infatisez o imagine, o imagine temporala – la inceput, ati putea crede ca n-are legatura, dar veti vedea ca se leaga, deci, daca imi poti permite un minut … lasati-ma sa ma intorc putin la asasinarea lui Kennedy. Vi-l amintiti pe Jim Garryson, in New Orleans, … 27 de oameni fiind implicati in conspiratia de a-l asasina pe presedinte… Carlos Marcello a fost cel mai important dealer de droguri din New Orleans..iar oamenii lui au fost implicati… unul din acei oameni, asociat cu un om cu numele de Barry Seals, care era tot dealer de droguri, mai tarziu agent CIA… Raportul FBI asupra lui Carlos Marcello, traficantul de droguri si un personaj al lumii interlope, in acest raport FBI se specifica faptul ca acesta si-a facut averea vanzand rosii si proprietati imobiliare … deci asta a fost concluzia FBI despre traficantul de droguri nr 1 al zonei… Acum, sa revenim la Barry Seals… si sa mergem mai departe la spargerea care a avut loc la Watergate in 1972… eu eram la Watergate… atunci CIA avea in derulare o foarte mare operatiune internationala sub numele unei corporatii si aveau si alte fundatii implicate, si asa mai departe… apropos, stiati ca Biserica Catolica a construit complexul Watergate ca o investitie imobiliara??

   VA URMA

   Cititi va rog si:

CHEMTRAILS …   

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

CHEMTRAILS = OPERATIUNI MILITARE?

Conexiune intre CHEMTRAILS si GRIPA PORCINA?       

Comentariu zilei: conexiune intre CHEMTRAILS si „ploaia acida” ce distruge agricultura traditionala?

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button