X

GRAV: Canada ii protejeaza pe producatorii de VACCINURI ANTI-GRIPA PORCINA de eventualele procesele legale

   Conform articolului Canada will protect swine flu vaccine maker from lawsuits

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Canada ii protejeaza pe producatorii de vaccinuri anti gripa porcina de eventualele procesele legale ce pot aparea ca urmare a efectelor secundare ale vaccinului, dupa cum confirma un medic canadian de top. 

   Dr. David Butler Jones a spus joi intr-o teleconferinta cu media, ca Canada va proteja GlaxoSmithKline in cazul putin probabil in care vor fi probleme cu vaccinul, dar nu ii va proteja pe cei ce vor face greseli in administrarea injectiei.

   “Desigur, nu anticipam probleme cu vaccinul, dar o garantie pentru vaccin este importanta daca cineva comite un malpraxis, adica injecteaza pe cineva cum nu trebuie sau ii cauzeaza rau cumva prin practica sa medicala“, a spus el.

   “Nu e chestiune legata de vaccin, ci de practica medicala” a adaugat.

Agentia de Sanatate Publica din Canada a refuzat initial sa declare daca Canada va proteja pe producatorii de medicamente, precum si alte guverne din G-8 au facut-o.

   Cititi va rog si:

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

   De remarcat ca o eleva de 14 ani din Marea Britanie a murit dupa ce a fost vaccinata impotriva cancerului de col uterin, vaccin produs de firma …  GlaxoSmithKline. Cititi va rog:

VIDEO: VACCINUL ANTI-HPV UCIDE!!! O elevă de 14 ani din Marea Britanie a murit după ce i-a fost administrată o doză de vaccin împotriva cancerului de col uterin

   Sa ne amintim si de faptul ca una din companiile care au lucrat in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina, Baxter International, a fost implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari, cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Cititi va rog si:

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

   In conditiile in care:

Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbunatati accesul la acesta”

   si

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

   astfel de reglementari sunt efectiv ticaloase …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button