X

CHEMTRAILS = OPERATIUNI MILITARE?

   Conform articolului UN OM DE STIINTA GERMAN DEMASCA “CHEMTRAILS” CA FIIND OPERATIUNI MILITARE:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Un post de televiziue din Germania confirma in urma cu ceva vreme – 14 martie 2008 – ca armata germana manipuleaza clima in aceasta tara.  Ca urmare a acestui fapt oameni de stiinta din Germania au deschis proces impotriva guvernului in aceasta problema.
   http://www.youtube.com/watch?v=MVc9GX5K_As – acest video a fost sters intre timp de administratorii de la youtube
   Materialul concluziona ca putem declara in proportie de 97% cu certitudine ca avem chemtrails compuse din pulberi fine de polymeri si metale care ne deregleaza semnalele radar.
   Scopul acestor chemtrails, care sunt bine documentate in Statele Unite si in alte parti ale lumii, dupa cercetatori, este de a manipula vremea. Meteorologul Karsten Brandt declara ca “armata federala manipuleaza hartile meteorologice”.
   In interviul pe care l-a acordat, domnul Brandt sustine teoria conform careia scopul principal al chemtrails este de a perturba semnalele radar. “ Am fost surprins ca acest nor artificial este atat de raspandit. Imaginile radar sunt uimitoare considerand volumul urias de elemente artificiale dispersate in atmosfera – desi armata federala sustine ca au fost imprastiate doar cantitati mici. Capii armatei sustin ca substantele folosite nu sunt vatamatoare”.
   Reprezentantul Partidului Ecologist german, Johannes Remmel, declara ca “ guvernul trebuie sa dea explicatii populatiei increzatoare”. In timp ce radarele noastre surprind avioane suspecte armata germana suprapune imagini de satelit false pentru a-si ascunde  operatiunile.
   In Germania manipularea vremii este interzisa si, de asemenea, mi-ar place sa cred ca si in Statele Unite este la fel.
   De cand chemtrails sunt atat de larg raspandite imi place sa marsez pe idea ca reprezinta doar exercitii militare, parte a unui program, de perturbare a semnalelor radar.
   In Statele Unite, in prim planul acestor operatiuni pare a fi US Navy, asa cum se detaliaza in “Death in the Air: Globalism, Terrorism & Toxic Warfare,” de Dr. Len Horowitz. Mai multe persoane guvernamentale trezite sustin insa ca scopul secret al spreierilor cu chemtrails este reducerea populatiei cu doua treimi.
   O teorie alternativa pentru explicarea chemtrails ar putea fi instalarea unei noi arme menite sa controleze vremea. Creand secete si, prin urmare, foamete, o mare parte de populatie ar putea fi usor controlata sau eliminata. Celelalte tari  ar putea fi usor controlate si ingenunchiate de catre puterea globala daca vremea ar putea fi controlata sau alterata.
   Intr-o vreme confundam chemtrails cu contrails. Contrails sunt efectul esapamentelor avioanelor, lasa o urma pe cer care dispare rapid. In ceea ce priveste chemtrails, initial arata identic cu contrails insa, mai mult, in loc sa se disipeze, urma se extinde si incepe apoi sa semene cu un nor. Deasupra locului in care locuiesc, Silicon Valley, observ zilnic aceste chemtrails cum se imprastie si cum se opresc din avioane. Cu alte cuvinte, avionul are control deplin asupra acestor chimicale pe care le arunca. De asemenea, in unele zile am observat ca zona este umpluta de o pacla cenusie si muntii aproape ca dispar. Acest lucru este total neobisnuit  in special daca in urma cu o zi muntii se vedeau cu claritate.
   Parte a subcurentelor, cel putin in Statele Unite, este conceptul promovat de radio, televiziune, si in scoli, conform caruia pamantul este suprapopulat. Idea suprapopularii ca si cauza a proplemelor noastre a fost ceva in care credeam odata.
   Am crezut in aceasta idée pana in momentul in care am realizat abundenta naturii. Doar vazand cantitatea de mancare produsa de un copac sanatos, si milioanele de acrii de pamant necultivat in California centrala, m-au ajutat sa inteleg abundenta naturii.
   Creatorul nu i-a pus pe oameni pe pamant sa sufere, sa flamanzeasca si sa moara. Creatorul  vietii ne-a dat resurse vaste din care sa ne pastram sanatosi. Oamenii folosesc gresit resursele delicate ale pamantului si astfel ne-am creat o experienta a lipsurilor si privatiunii. Lipsurile pe care le experimentam nu sunt naturale ci doar o reflexie a deconectarii de viata insasi.
   Fiecare actiune, gand si sentiment are o cauza si un efect. Raul nu va invinge niciodata, nu poate. Dar e nevoie ca noi toti, impreuna, sa lucram pentru a constientiza groaznica realitate –  ca guvernul nostru se pare ca doreste sa transforme aceasta planeta intr-o zona de razboi.
   Am credinta ca raul nu va castiga de aceasta data.

   Nu stiu daca la acest film se refera articolul sau la unul similar acestuia:

   Cititi va rog si:

CHEMTRAILS …

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

   Articolul se incheie intr-o nota cam revolutionara dar nu ma mira. Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button