X

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

   Urmare a articolului APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS, va trimit cateva dintre materialele ce mi-au fost trimise:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Rortodox: am filmat si dasupra Bucurestiului, dar cu telefonul si nu am putut prinde chiar tot. Se vede o dara proaspata foarte lata si multe mai vechi ( cateva zeci de min, ore ) latite pe tot cerul.”

   Iata si cateva comentarii legate de ziua de 20 septembrie:

   Stanca:

   Azi a fost o zi perfecta pentru a vedea asa ceva pe cerul Romaniei, la Bucuresti si spre nord pana la aproape 200 km spre nord. Puteai vedea si cate 15 avioane pe cer si tot cerul era cu dare de-astea lungi si persistente. Toata ziua, de la 8 dimineata pana la 8 seara. Extraordinara coincidenta. Acum am intrat si am vazut aceasta postare, dupa ce toata ziua m-am minunat de cata activitate era pe cer.”

   Adrian S:

   Salutare fratilor,

   Astazi 20.09 in jurul orelor 13.00 am zarit mai multe avioane la granita Romaniei cu Rep. Moldova lasand in urma lor dare de chemtrails.. ce rau imi pare ca nu am facut poze.. deci contrails nu erau sigur.. Pot spune ca s-au “foit” cateva ore bune imprastiind “moarte” pe cer..”

   Parereamea:

  In Suceava se vad chemtrails dimineata devreme, pana pe la 8 dimineata. Daca ar fi numai cate o dara ai putea zice ca e de la un avion cu reactie. Dar sunt mult mai multe. Chiar imi propusesem sa le fotografiez si am sa incerc, nu stiu cat de bine va iesi.”

   Cosmin S:

   „si la Bârlad astazi pe un cer senin, toata ziua s-au putut vedea aceste dâre si multe avioane care brazdau cerul si lasau in urma aceasta mizerie.
este revoltator si sfidator ce se intampla.
am vrut sa fac niste foto dar n-au iesit bine cu telefonul.”

   Doru:

   Nu stiu sigur daca pe 19 sau pe 20 sept am vazut si eu ceva asemanator pe cer in jud Suceava si ma minunam ca darele nu erau pe rutele obisnuite ale avioanelor de linie, erau in jur de 10 pe traiectorii care pareau ca se intersecteaza si ce mi-a atras atentia mai mult e ca isi schimbau directia nu erau liniare asa cum le stiam eu ,……am avut impresia unei lupte aeriene. Darele erau cam peste Solca,Gura Humorului, Campulung Moldovenesc ….”

   Alina:

   „Sper sa alegeti ceva din pozele astea. Nici la ora asta activitatea avioanelor nu a incetat.”

   Xirix Lharc:

   „Fotografiile sunt realizate duminica 20 septembrie 2009 intr-o zona aflata la 30km de Roman (jud. Bacau)”

   un_pacatos:

   Pana si amatorii si cativa specialisti de meteorologie de pe forumul site-lui meteorologie.ro s-au mirat de prezenta foarte mare a urmelor lasate de avioane.

   Gasiti si poze foarte interesante(si de la sateliti) : http://www.meteorologie.ro/forum/viewtopic.php?f=27&t=271&start=1725

   Uitati ce spune un pasionat de meteorologie:
“Incredibil cat de multe avioane cu reactie au zburat azi. Inca de dimineata cerul este impanzit de urmele lasate de acestea” – 20 septembrie – cred ca sta ori la medias sau sibiu

   De data asta un specialist in meteorologie:
“Si eu pot spune ca n-am mai vazut ata de multe avioane ca astazi, veneau cate 2 unul in spatele celuilalt. Si trenele lor sunt foarte persistente si au impanzit cerul” -20 septembrie – Slatina

   Alt specialist: – Cluj-Napoca 20 septembrie
“Nu-mi aduc aminte totusi sa fi vazut CHIAR atat de multe trene ca azi, niciodata.”

   Stiti foarte bine ca meteorologii se uita la cer daca nu in fiecare ora,dar sigur in fiecare zi pentru a vedea starea vremii. Dupa cum vedeti ei au observat activitatile neobisnuite ale avioanelor in 3 zone diferite ale tarii in ziua de 20 de septembrie .

   Doamne ajuta!”

 DSC00128

IMG_4419

IMG_4422

IMG_4425

IMG_4427

IMG_4429

IMG_4436

IMG_4437

IMG_4440

k97rmf

   Astept in continuare materiale de la cititori.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button