X

Comentariu zilei: conexiune intre CHEMTRAILS si „ploaia acida” ce distruge agricultura traditionala?

   Nu stiu ce sa zic … Am primit pe e-mail urmatorul comentariu de la un cititor:

   „Ceva interesant: lucrez in domeniul constructiilor si multi dintre muncitori sunt oameni de la tara. Odata,i-am rugat sa-mi aduca din gradinile lor produse-rosii,ardei,etc,in nadejdea ca voi manca sanatos. Surpriza-au ras si mi-au spus ca sunt foarte putini cei ce mai cultiva legume traditional. Acum toti folosesc ingrasaminte si stimulente de crestere. De ce? Pentru ca altfel,legumele sunt atacate de ceea cei ei numesc ploaie acida. Oare ploaia acida sa aiba legatura cu chemtrails? Posibil. Cei ce mai cultiva normal,dupa o astfel de ploaie ies in gradini si spala cu apa de fantana,rasadurile. Curios este ca cei ce folosesc ingrasaminte si stimulente nu au probleme de felul asta. Probabil ca acestea actioneaza ca un antidot pentru legume,fiind in acelasi timp otrava pentru oameni.
   Doamne ajuta
!”

   Cititi va rog si articolele:

CHEMTRAILS …

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale    

Conexiune intre CHEMTRAILS si GRIPA PORCINA?

APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS  

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Chemtrails

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.