X

Comentariu zilei: conexiune intre CHEMTRAILS si „ploaia acida” ce distruge agricultura traditionala?

   Nu stiu ce sa zic … Am primit pe e-mail urmatorul comentariu de la un cititor:

   „Ceva interesant: lucrez in domeniul constructiilor si multi dintre muncitori sunt oameni de la tara. Odata,i-am rugat sa-mi aduca din gradinile lor produse-rosii,ardei,etc,in nadejdea ca voi manca sanatos. Surpriza-au ras si mi-au spus ca sunt foarte putini cei ce mai cultiva legume traditional. Acum toti folosesc ingrasaminte si stimulente de crestere. De ce? Pentru ca altfel,legumele sunt atacate de ceea cei ei numesc ploaie acida. Oare ploaia acida sa aiba legatura cu chemtrails? Posibil. Cei ce mai cultiva normal,dupa o astfel de ploaie ies in gradini si spala cu apa de fantana,rasadurile. Curios este ca cei ce folosesc ingrasaminte si stimulente nu au probleme de felul asta. Probabil ca acestea actioneaza ca un antidot pentru legume,fiind in acelasi timp otrava pentru oameni.
   Doamne ajuta
!”

   Cititi va rog si articolele:

CHEMTRAILS …

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale    

Conexiune intre CHEMTRAILS si GRIPA PORCINA?

APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS  

 

Categorii
Chemtrails

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.