X

Comentariu zilei: conexiune intre CHEMTRAILS si „ploaia acida” ce distruge agricultura traditionala?

   Nu stiu ce sa zic … Am primit pe e-mail urmatorul comentariu de la un cititor:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   „Ceva interesant: lucrez in domeniul constructiilor si multi dintre muncitori sunt oameni de la tara. Odata,i-am rugat sa-mi aduca din gradinile lor produse-rosii,ardei,etc,in nadejdea ca voi manca sanatos. Surpriza-au ras si mi-au spus ca sunt foarte putini cei ce mai cultiva legume traditional. Acum toti folosesc ingrasaminte si stimulente de crestere. De ce? Pentru ca altfel,legumele sunt atacate de ceea cei ei numesc ploaie acida. Oare ploaia acida sa aiba legatura cu chemtrails? Posibil. Cei ce mai cultiva normal,dupa o astfel de ploaie ies in gradini si spala cu apa de fantana,rasadurile. Curios este ca cei ce folosesc ingrasaminte si stimulente nu au probleme de felul asta. Probabil ca acestea actioneaza ca un antidot pentru legume,fiind in acelasi timp otrava pentru oameni.
   Doamne ajuta
!”

   Cititi va rog si articolele:

CHEMTRAILS …

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale    

Conexiune intre CHEMTRAILS si GRIPA PORCINA?

APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS  

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button