X

ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA

   Conform articolului Ten Swine Flu Lies Told by the Mainstream Media:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   „Principalele canale mass media sunt angajate în ceea ce noi, americanii, numim “minciuni pe faţă“ în legătură cu gripa porcină. Pare a fi adevărat cu această problemă mai mult decât cu altele şi mi-a devenit evident în ultima perioadă când un coleg de-al meu – un autor de editoriale la un sindicat al ziarelor naţionale – mi-a spus că editorialul lor despre remediile naturale împotriva gripei porcine a fost respins de ziarele din toată ţara.  Multe ziare au refuzat să publice editorialul şi, în locul acestuia, au pus publicitate la “clinicile cu vaccinuri gratuite“.

   Se pare că media este atât de strâns legată de cei ce desfăşoară  vaccinările  încât vor face aproape totul pentru a dezinforma publicul. Şi aceasta include şi minciuna în legătură cu vaccinurile împotriva gripei porcine.

   Sunt zece minciuni de bază ce continuă a fi spuse de către canalele principale de media (MSM) în legătură cu gripa porcină şi cu vaccinurile împotriva gripei porcine.

   Minciuna 1 – Nu se folosesc adjuvanţi în vaccinuri

   Am fost intervievat recent de reprezentanţii unui mare canal de ştiri, când reporterul a spus această grozăvie: nu sunt folosiţi adjuvanţi în vaccinurile împotriva gripei porcine, a spus el!

   L-am asigurat că  adjuvanţii au fost, într-adevăr, o parte importantă a remediului vaccinării şi că au fost folosiţi excesiv de companiile de medicamente pentru a “extinde“ stocul de vaccinuri. Nu este un secret.  Dar el a insistat că i s-a spus în mod direct de către reprezentanţii unei  companii farmaceutice că nu au fost folosiţi deloc adjuvanţi. Iar el i-a crezut! Deci tot ce va fi publicat de acum înainte de acest canal de ştiri în legătură cu vaccinul împotriva gripei porcine pleacă de la premisa că nu există deloc adjuvanţi în vaccinuri.

   Minciuna 2 – Gripa porcină este mai periculoasă decât gripa sezonală

   Această minciună începe în sfârşit să se clarifice. Recunosc faptul că în primele zile ale acestei pandemii chiar şi eu am fost îngrijorat că ar putea să fie un ucigaş global. Dar după ce am observat efectul foarte blajin pe care virusul l-a avut asupra oamenilor în lumea reală, a devenit clar că aceasta reprezenta o gripă blândă, nu mai periculoasă decât una sezonieră.

   Cu toate acestea, MSM continuă să promoveze virusul H1N1 ca fiind foarte periculos, inducând frică în minţile oamenilor şi încurajându-i să se grăbească să se vaccineze pentru o gripă ce nu are nici o probabilitate să îi omoare mai mare decât fonfăiala obişnuită din timpul iernii.

   Minciuna 3 – Vaccinurile protejează împotriva gripei porcine

   Aceasta este cea mai mare minciună dintre toate, iar media o promovează foarte mult. Ei insită că vaccinarea protejează împotriva gripei porcine.  Dar este complet fals. Chiar dacă vaccinul produce anticorpi, nu este acelaşi lucru ca imunitatea reală obţinută de la un virus activ, în special dacă virusul se modifică (aşa cum se întâmplă adesea).

   Aşa cum am arătat într-un articol recent, vorbind statistic, probabilitatea  ca americanii să fie loviţi de fulger este de 40 de ori mai mare decât să fie salvaţi de către vaccinul împotriva gripei porcine. (http://www.naturalnews.com/026955_s…)

   Minciuna 4 – Vaccinurile sunt sigure

Şi cum ar putea să ştie cu adevărat un jurnalist acest lucru? Nici un vaccin nu a fost supus unei adevărate testări pentru o durată stabilită a fi relevantă. “Siguranţa“ acestor vaccinuri nu este mai mult decât speranţă.

   MSM, de asemeni, nu doreşte să aflaţi ce conţin vaccinurile. Câteva din vaccinuri sunt compuse din fragmente virale ce se dezvoltă în maimuţele africane bolnave. Dacă sună incredibil, citiţi adevărata poveste aici : http://www.naturalnews.com/026779_s…

   Minciuna 5 – Vaccinul nu este obligatoriu

   Auziţi această minciună tot timpul: vaccinarea împotriva gripei porcine este voluntară, spun ei. Dar nu este adevărat, dacă eşti angajat într-un loc unde vaccinurile sunt mandatate. Sunt milioane de americani cărora li se spune de către angajatorii lor că dacă nu se vaccinează vor fi pur şi simplu concediaţi. Este adevărat, în special în domeniul celor angajaţi în sistemul de sănătate  şi învăţământ.

   Minciuna 6 – Dacă te vaccinezi este un lucru bun pentru sănătatea ta

   În realitate, un vaccin mai degrabă îţi dăunează decât să te ajute. Conform unui expert virusolog, rata actuală de mortalitate în urma infectării cu virusul gripei porcine este mai joasă de 0.007 procente (http://www.reuters.com/article/heal…). Acest lucru înseamnă că virusul H1N1 ucide mai puţin de o persoană din 100 000. Chiar dacă vaccinul funcţionează, să spunem 10 procente din timp, ar trebui să se vaccineze un milion de oameni pentru a preveni o moarte din cauza gripei porcine.

   Şi pentru a vaccina un milion de oameni inevitabil ai răni sau ucide mai mulţi oameni, doar din efectele secundare ale vaccinului! Riscul tău net de decese va creşte prin vaccinul împotriva gripei porcine.

   Minciuna 7 – Vaccinul nu este compus din “viruşi activi slăbiţi”

   Când vaccinurile împotriva gripei porcine au fost anunţate prima dată acum câteva luni, au fost descrise ca fiind realizate cu “viruşi activi slăbiţi“. Acest lucru a fost menţionat direct în documentele CDC, printre alte surse.

   Acest lucru aparent a speriat presa americană şi de atunci informaţia a fost scoasă din orice discuţie în legătură cu vaccinarea. Acum, jurnaliştii se vor certa cu tine şi vor susţine că vaccinurile nu conţin deloc viruşi activi slăbiţi.

   Doar că ei se înşeală. Vaccinurile sunt într-adevăr făcute cu “viruşi activi slăbiţi“. Un vaccin se face astfel: iei un virus activ, apoi îl slăbeşti (“atenuezi“) şi îl injectezi în oameni.

   Minciuna 8 – Spălaţi-vă, spălaţi-vă, spălaţi-vă mâinile (pentru a evita expunerea)

   Această idee de a-ţi spăla mâinile de sute de ori pe zi este bazată pe presupunerea  că ai putea  să eviţi expunerea la virusul gripei porcine. Dar nu este practic. Virusul este acum atât de răspândit încât toată lumea este cu siguranţă expusă la acesta prin aer dacă nu prin alte modalităţi. Această idee de a evita expunerea la virusul gripei porcine este un nonsens. Conversaţia ar fi trebuit schimbată la modalităţi de a supravieţui la expunere printr-un sistem imun sănătos.

   Bineînţeles, spălatul mâinilor este o idee foarte bună într-un spital. Ştiri recente arată că doctorii sunt prea ocupaţi ca să îşi mai spele mâinile încât astfel se răspândesc tot felul de microbi prin spitalele din întreaga lume.

   Minciuna 9 – Copiii sunt mai vulnerabili în faţa gripei porcine decât adulţii

   Aceasta este doar o minciună pe faţă, dar se foloseşte pentru a se vinde vaccinurile. În momentul de faţă, vaccinările vizează în primul rând şcolarii.

   Dar adevărul este că gripa porcină este extrem de blândă la copii. “Este mai blândă la copii“, spune Dr Marc Lipsitch de la Universitatea Hravard. “Este una dintre ştirile cu adevărat bune referitoare la această pandemie.“ Reuters chiar a avut curajul să anunţe această ştire, dar majoritatea canalelor de ştiri încă mai spun că cei mai vulnerabili sunt copiii.

   Minciuna 10 – Nu mai este nimic de făcut în afară de vaccinare şi Tamiflu

   Aici media minte prin omisiune. Canalele media principale pur şi simplu refuză să promoveze orice ştire în care se vorbeşte despre folosirea vitaminei D, ceaiurilor anti-virale sau remediilor naturale pentru a te proteja împotriva gripei porcine. În MSM sunt numai două opţiuni: vaccinurile şi Tamiflu. Asta este. Nu există alte opţiuni în realitatea lor fictivă.

   De ce media se teme atât de mult să spună adevărul în zilele acestea? De ce rapoartele despre gripa porcină nu pot vedea lumina zilei… doar pentru că menţionează lumina soarelui şi vitamina D ca remedii pentru gripa porcină? Marea industrie farmaceutică deţine atât de mult monopolul asupra mass mediei încât nici o ştire adevărată despre gripa porcină nu mai poate străbate.

   Trebuie să fie cu adevărat deprimant să munceşti pentru mass media. Chiar şi reporterii pe care îi cunosc nu mai pot suporta. Ei admit că adevărul rar iese la iveală.

   În ultimii ani, am avut oferte de angajare în domeniul mass media. Ei doreau să îmi plătească un salariu format din şase cifre şi spatele unui birou unde puteau să controleze tot ce făceam. Nu mai trebuie să spun, am respins ofertele. Dacă nu aş putea să spun adevărul aici, la NaturalNews.com, nu ar avea sens să mai vorbesc deloc.

   Nu este vina reporterilor care muncesc acolo. În cea mai mare parte ei sunt de acord cu ceea ce spun eu. Este vina corporaţiei ce este îndreptată spre profit , unde ştirile reprezintă vânzări şi nu informarea cu adevărat a oamenilor.

   Media a contribuit în fiecare zi la răspândirea ignoranţei în mijlocul poporului american referitor la subiectul vitaminei D şi a remediilor naturale împotriva gripei porcine, remedii ce pot reduce fatalitatea acesteia.  Mai degrabă decât să informeze cititorii MSM şi-a propus să îi prostescă pe oameni şi făcând acest lucru media şi-a ratat misiunea cea adevărată şi şi-a trădat auditorii pe care pretinde că îi serveşte.”

   Cititi va rog si:

Pericolul TAMIFLU

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

CONSPIRATIA TACERII in legatura cu remediile naturiste impotriva gripei porcine, O SOLUTIE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI?

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

VIDEO – Propaganda msnbc tv: “LASATI TEORIA CONSPIRATIEI, AVETI INCREDERE IN GUVERN SI FACETI BLESTEMATUL ALA DE VACCIN”

A INCEPUT? Vaccinari fortate, lagare de carantina, interogatorii medicale, “decontaminari” obligatorii. TREZITI-VA

Ciudatenii la prima “Conferinta Internationala despre Gripa Porcina”       

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button