X

APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS

   E bine s-o faceti cu aparate performante. Daca doriti puteti trimite fotografiile si filmele la [email protected].

   Pe cele reusite le voi posta. Ideea a venit ca urmare a dialogului avut cu cititorii la rubrica de comentarii a articolului VIDEO – EVREUL Bernie Sanders: „SA NU-I CREDETI pe cei ce spun CA RECESIUNEA S-A INCHEIAT”. Detalii despre acest „luptator anti sistem”.

   Consider ca este o idee buna si va fi si mai buna daca adera la ea cat mai multe bloguri. Sa facem deci cat mai cunoscut acest fenomen. Pentru a putea recunoaste CHEMTRAILS, util este si filmuletul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8&feature=fvw

   Cititi va rog si:

CHEMTRAILS …

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Chemtrails

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.