X

APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS

   E bine s-o faceti cu aparate performante. Daca doriti puteti trimite fotografiile si filmele la [email protected].

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Pe cele reusite le voi posta. Ideea a venit ca urmare a dialogului avut cu cititorii la rubrica de comentarii a articolului VIDEO – EVREUL Bernie Sanders: „SA NU-I CREDETI pe cei ce spun CA RECESIUNEA S-A INCHEIAT”. Detalii despre acest „luptator anti sistem”.

   Consider ca este o idee buna si va fi si mai buna daca adera la ea cat mai multe bloguri. Sa facem deci cat mai cunoscut acest fenomen. Pentru a putea recunoaste CHEMTRAILS, util este si filmuletul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8&feature=fvw

   Cititi va rog si:

CHEMTRAILS …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button