X

CHEMTRAILS …

   Ca sunt pe cer, este limpede. Ce anume sunt exact, poate vom afla pana la urma. Pentru inceput, urmariti va rog doua materiale filmate:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Citez in continuare din articolul Fost primar belgian poarta cruciada impotriva Chemtrails:

   “Suntem masiv otraviti si spalati pe creier” –  Fostul primar Peter Vereecke (53) din Evergem vrea ca departamentul justitiei si consiliul local  sa actioneze impotriva avioanelor care, potrivit dansului, spreiaza zi si noapte  germeni cauzatori de boli si chimicale peste tot pamantul. ”Fiti siguri ca nu sunt nebun” – spune dansul.

   “Nu confundati acestea cu contrails”, a spus Vereecke. “Acelea sunt inofensive, urme de condensare care sunt vizibile doar cateva secunde. Pe de alta parte, chemtrails sunt nori de chimicale si germeni cauzatori de boli  care intentionat sunt imprastiati peste noi pentru a ne manipula comportamentul. Consilierii si femeile  au fost socati ascultand fiecare cuvant al sau. In fine,alt subiect decat un vrac de tigle ori sustinerea unei conducte de canalizare.

   “Sper ca consiliul local va mobiliza toate ministerele guvernamentale pentru a lupta impotriva acestui atac mental si psihic.Deja am facut doua reclamatii la politia locala ,dar ei nu au facut nimic in schimb”, a spus Vereecke.Or fi ras bine pe seama lor oare?

   Internetul este plin de teorii ale conspiratiei despre chemtrails: avioanele folosite pentru spreiere  se presupune ca  sunt utilizate pentru a conduce o masiva sterilizare in zonele populate, pentru o larga campanie de vaccinare si manipulare genetica a oamenilor si plantelor, pentru imprastierea epidemiilor, pentru subjugarea populatiilor, pentru manipularea vremii si combaterea schimbarii climatului. Sau o combinatie a tuturor acestor actiuni.

   “Am gasit toate teoriile foarte interesante insa nu tin in mod deosebit partea niciuneia.” spune  alarmistul Vereecke. “Spun doar ca aceste chemtrails au efecte dovedite asupra sanatatii noastre si sunt conduse  de structuri de putere ascunse sub voalul politicii oficiale din lume. Nu va faceti iluzii: ceea ce vedem nu sunt decat papusi. Chiar si Barack Obama este o papusa. Puterile reale sunt la adapost.”

   R: Puteti fi putin mai specific? Cine sunt oamenii care intradevar trag sforile?

   Peter Vereecke: “Aceia care se autointituleaza Illuminati, cei iluminati. Sunt membrii ai societatilor secrete precum  Bilderberg, insa sunt deopotriva activi in lumea afacerilor si organizatii globale precum  United Nations si NATO. Nu este vorba despre un anume grup ci despre un anumit tip de persoana posedand un anume DNA care este comun la nivelele inalte ale puterii: indivizi carora nu le pasa de valoarea vietii umane  si sunt obsedati de putere, bani si control.

   R: Nume, dati-ne cateva nume.

   “Luati-l pe  Al Gore de exemplu. El este membru al Illuminati. Mesajul lui despre incalzirea globala are doar un singur scop: banii. Deoarece lumea intreaga va avea de platit pentru masurile ce se vor implementa. Acestea vor determina marirea taxelor, a preturilor la mancare si a masurilor de mediu in afaceri. Se va determina o masiva scurgere de capital . Intre timp se confirma ca activitatea umana contribuie cu doar 3% la incalzirea globala.”

   R: Dar ce are de-a face Al Gore cu chemtrails?

    Opinia mea este urmatoarea: toate procesele globale implica bani, putere si control. Creierele din spatele   Chemtrails se afla la varful industriilor farmaceutice si chimice . Acum 100 de ani de exemplu, 1% din oameni aveau cancer. Astazi a ajuns sa aiba cancer unul din trei oameni. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria curativa a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca si tratamentul atator boli  “spreiate din avioane”  in ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, allergii,…niciodata nu am fost atat de bolnavi ca si acum. Psihicul nostru, sanatatea emotionala si intelectuala sunt sistematic subminate . Cum explicati asta?”

   R: Chemtrails?

   “Priviti. Cu certitudine ei joaca un rol in asta pentru ca avioanele care imprastie substante sunt folosite mult mai intensiv in ultimii cativa ani. Puteti observa fenomenul in tara noastra (Belgia) cel putin 10 zile pe luna. De ce nu vedeti aceste Chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizand chimicale asupra zonelor mentionate ar fi lipsit de sens atata timp cat acolo nu traiesc oameni. Intregul nostru mediu este infestat chimic: mancarea, sistemul de sanatate, totul este bazat pe chimie.”

   Nimeni nu face nimic…

   “Pentru ca procesul nostru de gandire este conditionat. Priviti ochii oamenilor de pe strada, sunt sedati si se plimba ca niste zombi. Priviri plictisite lipsite de “bucurie de viata” si fara o perspectiva a vietii. De aici incepe cruciada mea: oameni treziti-va, deschideti-va ochii, actionati inainte sa fie prea tarziu…”

“Am sa il sun pe actualul primar sa aud ce are de gand sa faca in legatura cu mesajul meu. Vreau ca el  sa aiba o pozitie clara fata de organismele inalte in legatura cu ingrijorarea oamenilor . Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, Departmentul Sanatatii, Ministerul Mediului… ei trebuie sa afle despre aceste ingrijorari ale noastre si ultraje . Nu doresc sa se ascunda aceste lucruri.

[…]

   R: Imi imaginez oameni numindu-va nebun: “Domnul Vereecke a vazut lumina”

   “Nu in fata mea. Si probabil nu pe la spatele meu deoarece am un CV solid si o imagine puternica. Majoritatea oamenilor isi aduc aminte de mine ca si filolog, primar si om de afaceri. Nu ca un visator ori nebun ci ca un sobru, critic si om de initiativa care cauta raspunsuri.

   R: Doar pentru confirmare: nu sunteti sub un tratament psihologic in acest moment

  (rasete) “Nu, ma simt psihic si mental sanatos. Dar trebuie sa admit ca daca as fi fost in present in consiliul local si cineva ar incepe sa vorbeasca despre linii albe pe cer, as intreba daca nu cumva Peter Vereecke e acolo.

   Cititi va rog si articolul:

US admits chemical weapons tests

   S-ar parea ca si Council on Foreign Relations sunt interesate:

http://www.cfr.org/project/1364/geoengineering.html

   Util este si materialul:

Genocidul pregatit de guvernele lumii. Pulverizarea atmosferei cu virusi: gripa aviara, SARS, gripa porcina

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button